Jump to content
Dogomania

Kraków sunia NORA dzięki programowi Kundel JUZ W NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale Norcia to anioł po prostu
była najgrzeczniejsza z całego Kundla:loveu: :loveu: (no moze Norton jeszcze był równie grzeczny:loveu: )
nie kreciłą sie, tylko siedziła sobie spokojniutko koło kiwi:lol:

oby ktos ja pokochał przez telewizyjna szybkę...

Posted

Norcia byla bardzo grzeczna :p
Rzeczywiscie sunia prezentowala sie bardzo dostojnie, nie ruszala sie za duzo, ladnie siedziala.

Wreszcie mialam okazje zobaczyc Kiwi :lol:

Trzymam kciuki za Norcie. Caly moj domowy babiniec trzyma kciuki za adopcje :kciuki:

Posted

fakt dużo bardziej mi sie spodobała jak ja zobaczyłam w programie(znaczy nie zeby mi sie przedtem nie podobała :) ale zdjęcia nie oddawały jej całego uroku o! )

Posted

Jestem umówiona z panią o 15. :lol: :lol: Pani najpierw odwiedza Norę u mojej Mamy, potem gdyby się zdecydowała to idziemy razem do jej mieszkanka podpisac formularz. ostatnio trochę udoskonaliłam i wydłużyłam formularze moje, dopisałam tam...obowiazek meldowania o psie nie rzadziej niż raz na miesiąc i informaowania o wszystkich istotnych sprawach w jego życiu. HMMM.. jeszcze wczoraj wieczorem Pani do mnie dzwoniła... no zobaczymy... Pani jest Bardzo fajna....np. jak mówiłam, że moja mama stara się nie być wylewna wobec Nory, bo to tylko tymczas, to pani zapytała: Ojej ale jak się jej to udaje...:lol: :lol:
Kciuki bardzo potrzebne!!!! Dogomaniacy kochani trzymajcie!!!!