Foksia i Dżekuś Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 karusiap napisał(a):hura Marcelka!!!:multi::multi::multi: Karusiap znasz Marcelke więc wiesz że po tylu przejściach należal się jej wspaniały domek , a pani Ania od razu się w niej zakochała jak podeszła do krat ,a ta zaczeła ją za rękawiczki ciągnąc i prosić o wyciągnięcie jej z tamtat.:lol: Quote
karusiap Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 to jest milosc od pierwszego wejrzenia:loveu:wiem...nalezal jej sie ten domek::) Quote
Jagienka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Marcelka :placz: :placz: :placz: :placz: O rany jak się cieszę!!!!!!!!!!!!! Opowiadałam nawet kiwi o niej w czwartek... naprawde ta sunia mi na sercu leżała :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :bigcool: :bigcool: :Cool!: :Cool!: :Cool!: A Kudłek jeszcze będzie miał szanse... to piekny psiak ale Marcelka... ech :loveu: Dwa kochane suczydła, to jakby się mogły nie dogadac... Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Maćku dziękuję za zdjęcia ale bardzo prosze o te z domku jak sunie razem się ze soba bawią te co dostałam od apni Ani ,wysłałam ci na maila. Dzisiaj byłam u Norki i Marcelki bo marcelkę zawoziliśmy na szczepienie . psiaki sa super i norka bardzo zadowalona z towarzystwa:lol: Quote
Jagienka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale mi się ciepło zrobiło :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
erka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Jakie cudne zdjęcia!:loveu: A Norunia, jaka wesoła :lol: . Ja ja pamiętam jeszcze u nas w Kielcach, jak była taka przeraźliwie smutna. A teraz, to zupełnie inny pies:multi: :multi: . Quote
Recommended Posts