Jump to content
Dogomania

Kraków sunia NORA dzięki programowi Kundel JUZ W NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taki wspaniały domek należał się Norci!!!:loveu:

Dziękuję wszystkim krakowiankom za to co zrobiłyście dla Norci i jej szczeniaczków, a szczególnie AdzeG i Jej Mamie!:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Muszę zadzwonić do znajomej, której mąż wypatrzył Norę na tym lotnisku, dopiero sie ucieszy. Nawet nie mogę myśleć o tym, co by się stało w przeciwnym razie..., sunia umarłaby w cierpieniach, a szczeniorki.....

Posted

:multi: [quote name='AgaG']Foty są, ale wyślę je dopiero w nocy z niedzieli na poniedziałek:cool3: :cool3: jutro dzień dla Atosa.

to super,ze Norka ma nowy prawdziwy dom:lol:

Posted

Własnie wysyłam fotki do perfi :loveu: :loveu: :loveu: I Nory i Atosa i Jagi

Posted

Podaję wpłaty na Norkę Remixm 5 złotych i Daria M2 też 5 złotych , dziękujemy. kaska jest trzymana do czasu sterylki, którą Norka musi mieć. Jeszcze trzeba odczekać... bo sunia antybiotyki bierze.

Posted

Jestem szczęśliwa!:Cool!:
Jeszcze mam w pamięci Norę , jak trafiła do nas i ogromny smutek i cierpienie w jej oczach. A teraz w cudnym, kochającym domku:loveu:

Dziękujemy !

Posted

Fotek mało, bo bateria mi padła. Ale sunia ma naprawdę raj

Posted

Dziś dzwoniła Pani Noreczki. mówiła, że jest im bardzo dobrze razem. Narzekała tylko na to, że Norka nie chce spac z nimi w łóżku. No to lóżko jest bardzo wysokie, :lol: może Norka się boi. Ma jednak alergię i drapie się, Doktor to obejrzy przy okazji zblizajacej się sterylki, o którą mnie Pani pytała. Jutro Kiwi zapyta, czy już mozna robić i ustali z doktorem termin zabiegu.

Posted

21 Norka bedzie miała sterylkę u doktora Kujawskiego. Pani nie ma samachodu chciałabym jakoś pomóc. trzeba wykjechac o 8 rano mniej wiecej... bo o 9 sa psiaki na operacje zabierane. :lol: czy ktos pomoże? :lol: