Perfi Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 nie piszesz nic az tak waznego zeby wymagalo to wyroznienia. kazdy rozsadny czlowiek pomysli 10 razy zanim opublikuje czyjes prywatne dane, lacznie z adresem zamieszkania, w internecie, w dodatku w takim miejscu. rozumiem ze chciales dobrze i to sie ceni ale mogles narobic Agnieszce powaznych problemow. zlamales w dodatku regulamin allegro i ustawe o ochronie danych osobowych, wiec moze troche pokory. Quote
karusiap Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 moze p prostu nie zdawal sobie sprawy...jejku znowu jakies spory:roll: ja mysle ze trzeba juz zapomniec (jesli wszytsko naprawione ) i witamy na dogo.. Quote
sugarr Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Skoro wspomniales ze nie chcesz usuwac akukcji bo kosztowala 20zl to powiedzialam ze jestem gotowa Ci oddac byleby te dane dluzej nie byly w necie, bo nie ZAPYTALES czy mozesz je tam umiescic ja nie wpadlabym na to ze SAMA mam sie domyslic ze je tam dasz i ze to JA mam Ci oznajmic ze Ci nie wolno. Nawet jakby to byly moje dane to powinienes sie zapytac, a mowilam ze nie sa moje. I tyle nie ma sensu sie klocic kazdy na tym forum chce POMOC psiakom watpie zeby ktos mial zle zamiary, wyszlo jak wyszlo i dajmy juz temu spokoj. Quote
kiwi Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 nic tylko spory, wzajemne oskarzenia i szukanie dziury w calym na dogo czy naprawde o to tu chodzi? nic nie mozna napisac bo zawsze znajdzie sie ktos urazony, i nawet z tonu wyczyta to co nie napisane ludzie, nie szkoda energi? Quote
sugarr Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 tak jak wlasnie napisalam pod koniec postu - szkoda, dlatego proponuje wrocic do tematu nory, a nie do tego co kto zawinil Quote
black sheep Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ZEUS po pierwsze, witam na dogo. Skoro jesteś tu nowy, powiem Ci, że tylko WAŻNE informacje pisze się dużymi literami, a nie jakieś bzdury, w dodatku indiotyczne kłótnie. Tak sie nie zaczyna. Jeśli chcesz pomóc zwierzętom, nie zaczynaj swojej kariery tutaj, od czegoś takiego. Quote
Asieq Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Wykupiłam dzis Norze ostatnie (mam nadzieje) dawki lekarstw. Wydalam w sumie 30 zlotych DZIEKI UPRZEJMOSCI DOKTORA SłOWIńSKIEGO, KTóRY JAK ZAWSZE POLICZYł NAM MNIEJ!!![SIZE=2]:loveu: Quote
karusiap Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 a czy jest potrzebna pomoc np wlasnie przy norze(spacer czy cos??)...no i pieniazki rozumiem nadal potrzebne?wysle cos z rzeczy z bazarku.. Quote
Asieq Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 karusiap napisał(a):a czy jest potrzebna pomoc np wlasnie przy norze(spacer czy cos??)...no i pieniazki rozumiem nadal potrzebne?wysle cos z rzeczy z bazarku.. Karusiap :-) jesli masz troche czasu, to skontaktuj sie z Agą. To chodzi o zaprowadzenie Nory do Malgosi wetki na plukanie i na zastrzyk (pomiedzy 10-18, ale tez trzeba sprawdzić czy Mama Agnieszki jest w domu). Ja akurat jutro nie mogę, Aga mowila, ze da rady, ale moze jej to jeszcze ulatwi zycie, gdyby ktoś zamiast niej poszedł? Co do srody i czwartku, to tez jeszcze możemy pozostac w kontakcie:-) Dzięki Cie wielkie!! Quote
karusiap Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 nie ma za co....z czasem u mnie kruchutko ale przeciez dla psinki zawsze sie znajdzie:) Quote
Jagienka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 karusiap napisał(a):nie ma za co....z czasem u mnie kruchutko ale przeciez dla psinki zawsze sie znajdzie:) tym bardziej, że to po sąsiedzku... okolice kościoła Dobrego Pasterza... Quote
karusiap Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 a no to faktycznie blisko...moj TZ jest z Olszy wiec wszedzie bliziutko:) Quote
Asieq Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 karusiap napisał(a):a no to faktycznie blisko...moj TZ jest z Olszy wiec wszedzie bliziutko:) :-) Karusiap ja moge w środe Nore zaprowadzić. Problemem jest piatek, bo wtedy ja na pewno tez nie dam rady. No i czwartek, to sie jeszcze okarze. :-) Quote
karusiap Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 w piatek bym sie postarala bo mam bardzo latany dzien ale jakos bym dala rade...a w czwartek moge po 16 tzn jesli nie jest to za pozno to ok 16:30-40 moglabym po nia byc....mam na studiach tragicznie niemadry grafik..wiecie po 2 godz bezsensownych przerw ale damy rade:) Quote
Asieq Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 karusiap napisał(a):w piatek bym sie postarala bo mam bardzo latany dzien ale jakos bym dala rade...a w czwartek moge po 16 tzn jesli nie jest to za pozno to ok 16:30-40 moglabym po nia byc....mam na studiach tragicznie niemadry grafik..wiecie po 2 godz bezsensownych przerw ale damy rade:) to czwartek jeszcze ustalimy, dobrze? :-) Quote
karusiap Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 jasne czekam na wiesci i postaram sie pomoc Quote
Ela_and_Krzys Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ja dziewczyny na razie zupełnie jestem wyłączona, koszalińska Gafa na tymczasie i Fuks w duecie to duet nie do okiełznania :) Quote
AgaG Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 dziękuję dziewczyny bardzo Asieq, Karusiap. Dziś ja miałam dyżur przy suni. Płukanka u weta zrobiona. :loveu: :loveu: Zaraz podam wpłaty na moje konto dla Norki z aukcji zeusa 28 Nowe wpłaty: Waldemar Długosz 20 zł Dusia_ aa 10 zł bea27 1 zł z porzednich wpłat było 7 razem na Norę na moim koncie jest :38 złote. Zaraz wpiszę to do wątku glównego i wszystko posprawdzam. Quote
Asieq Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Agnieszko - przypominam, ja jutro w okolicach 14 (no może 14:30) bede u Twojej Mamy po Nore :-) Więc Ty już nie chodź :-) Quote
AgaG Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Asieq jesteś bardzo kochana!!! pomogaś mi w najgorszym momencie, gdy wszystko się wali.. no mam nadzieję...waliło...:loveu: :loveu: pieniążki które założyłaś Asiu oddam Ci w programie. Quote
karusiap Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Aga nie ma za co trzeba sobie pomagac...tzn ja jeszcze nic nie zrobilam ale checi mam:evil_lol: czekam na swoja kolej:) Quote
zeus28 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 AUKCJA NA BAZARKU-DOGO NA POMOC NORCE http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2432328#post2432328 Quote
sugarr Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Jak bedzie potrzebny ktos do zaprowadzenia Nory do weta to dajcie znac, ja chetnie pojde! Moge w pon i śr (po 14;00), wt (13-16) i piatek (12-16) :) mam nadzieje ze sie przydam Quote
Asieq Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='AgaG'] [SIZE=2]pieniążki które założyłaś Asiu oddam Ci w programie. Agus, :oops::oops: ciesze sie, ze pomoc moglam (skoro od grudnia mam zniknac na dlugo, to teraz musze nadrobic:roll:) - przy czym prosze nie dziekować, bo Norcia taka kochana, ze spedzanie z nia czasu to przyjemnosc. Cudna jest - wczesniej przedemna uciekala (chyba sie jej zle kojarzylam) a dzis zaczela mnie zaczepiac i sie bawic. I brzucho mi pokazala..:loveu: A co do pieniazkow to odlicz od nich 50 zlotych, z przeznaczeniam na jakiegokolwiek psiaka. (bo mam nadzieje, ze Norcia juz potrzebowac nie bedzie.. oby..) Quote
erka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dziękuję Wam wszystkim za opiekę na Norunią:iloveyou: i cieszę sie bardzo, że tak szybko wraca do zdrowia.:loveu: Quote
Recommended Posts