.Ania. Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Uff, bardzo się cieszę, że już po i wszystko jest w porządku Dzielna Norcia Quote
kiwi Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 dziekujemy foksi za 20 zl na norcie :loveu: Quote
Asieq Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 kiwi napisał(a):dziekujemy foksi za 20 zl na norcie :loveu: Dziękujemy, bo nie wiem, czy pamietacie, ale to juz kolejne pieniazki przekazane od Foksi!!!!:Rose: Quote
sugarr Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Dzwonil do mnie pan, ktory chce pieniadze za sprzedanie jakis ksiazek o psach na allegro chce przeznaczyc na Nore!! Nie jest z Krakowa, wiec trzeba mu podac nr konta na ktory moze wplacic pieniadze! Dziewczyny napiszcie mi na pw nr konta ktory moge mu podac! :) Quote
AgaG Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Ok zaraz napiszę:lol:, natomiast najpierw dzięki wszystkim, którzy dzis pomogli: Palusowi za przywieznie suni i 50 złotych dla niej oraz Asieq i Pawłowi za długie oczekiwanie w kolejce i przywiezienie suni do mojej mamy. No i wszystkim darczyńcom.:loveu::loveu::loveu::loveu: Pieniądze załozyła Asieq, u mnie jest dla iej 100 (+ 5 na przyszłość) a u Kiwi też 100 (80 od pati i 20 od Foksi i dzekusia), natomiast Norę czeka leczenie i druga operacja za jakiś czas - sterylka. Zalecane teraz płukanki pochwy (jak rozumiem ma to pomóc w gojeniu po usunieciu guzów) będe robić u małgosi. Sama się obawiam, aby czegos źle nie zrobić. Kontrola ma być w czwartek o 13. może ktoś pomoże z transportem? Quote
karenina Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Z transportem nie pomoge bo wybywam, ale najdalej w poniedziałek na konto AFN powinno wpłynąc minimum 69 zł ( tyle jest teraz) z moich bazarkowych aukcji. Nora, wracaj szybko do zdrowia :) Quote
black sheep Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ależ tu szczęśliwie:):):):loveu: :loveu: :loveu: Quote
Toska Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Nora :loveu: , dzielna dziewczynka :loveu: jeszcze chwilka i wszystko się zagoi i sunia będzie jak nowa ;) glaskać proszę i miziać Norusię nieustająco :lol: Quote
Jagienka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Mała sierotka :loveu: Tyyyle dobrych ludzi ma wokół, cudownie się ułożyło, troskliwa opieka sprawia cuda!!! Jeszcze, żeby się znaleźli ludzie którzy na nia zasługują. Quote
AgaG Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Norcia czuje się dobrze, trochę skrzepów wypada z pupci ale pytałam doktora i to normalne. jutro kontrola w godz,. 10 - 13 musza bys pełna godzina sposrod nich. kto pomoże z transportem? Quote
Tweety Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 my w ostatecznej ostateczności jeżeli nikt nie będzie mógł i to na zasadzie, że zdzwonimy się jutro rano, bo dopiero wtedy bedziemy wiedzieć jak nasz dzień będzie wyglądał - dzisiaj wiem tylko, że będzie "napięty" Norcia, zdrowiej malutka :loveu: Quote
Asieq Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 AgaG napisał(a):Pieniądze załozyła Asieq, u mnie jest dla iej 100 (+ 5 na przyszłość) a u Kiwi też 100 (80 od pati i 20 od Foksi i dzekusia), natomiast Norę czeka leczenie i druga operacja za jakiś czas - sterylka. Zalecane teraz płukanki pochwy (jak rozumiem ma to pomóc w gojeniu po usunieciu guzów) będe robić u małgosi. Sama się obawiam, aby czegos źle nie zrobić. Agnieszko, uregulujcie najpierw dlugi w hoteliku! I trzymaj pieniazki na jutrzejsza wizyte. Ja wykorzstalam swoje rezerwy, ktorych bede potrzebowac dopiero pod koniec miesiaca (przed wyjazdem) - zreszta i ja sie dokladam:-) Quote
AgaG Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Asia długi hotelowe popłacone są. Aga G dobrze kasą gospodaruje i na styk starczyło. wszystkie wyliczenia sa w wątku zbiorczym. Ani zlotóweczka się nie zxmarnowała:lol: Quote
Asieq Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 AgaG napisał(a):Asia długi hotelowe popłacone są. Aga G dobrze kasą gospodaruje i na styk starczyło. wszystkie wyliczenia sa w wątku zbiorczym. Ani zlotóweczka się nie zxmarnowała:lol: Agnieszko nigdy nie watpiłam w to, ze dobrze gospodarujesz kasa:-) Faktycznie nie zerknelam do watku zbiorczego. Ale i tak sie pali, a narazie wydatkow nie brakuje.. acha no i jeszcze jedno..przeciez Nora jest na Twoim utrzymaniu.. mimo wszystko to teaz sa koszty - ja postaram sie dla niej cos dobrego kupic i Ci w weekend podrzucic. Quote
AgaG Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Nadal nie mam transportu a na dodoatek to powinnam z dwopma psami jechać, bo z Kasanową jest źle !!! Quote
black sheep Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 OJEJ co dolega Kasanowie?:( Niech szybko wraca do zdrowia! Quote
sugarr Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 http://www.allegro.pl/item140688001_...uni_norce.html http://www.allegro.pl/item140966768_licytant_i_kreator_aukcji_aukcja_charytatywna.html dam to jeszcze na bazarek :) Quote
andzia69 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 w tym ogromie nieszczęść co erkę spotkała wieści o suni na pewno sprawią,że choć trochę się uśmiechnie! Quote
Perfi Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 no wlasnie :( Agi nie ma... martwimy sie :( Quote
black sheep Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Napewno nie jest źle, musi być dobrze... Quote
AgaG Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Kasanowa ma niewydolność nerek. Znoszę go na sikanie bardzo często, sika mi po ubraniu gdy go podnoszę ... będę trochę rzadziej na dogo... Quote
Recommended Posts