Jump to content
Dogomania

Kraków sunia NORA dzięki programowi Kundel JUZ W NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiwi napisał(a):
dziekujemy foksi za 20 zl na norcie :loveu:

Dziękujemy, bo nie wiem, czy pamietacie, ale to juz kolejne pieniazki przekazane od Foksi!!!!:Rose:

Posted

Dzwonil do mnie pan, ktory chce pieniadze za sprzedanie jakis ksiazek o psach na allegro chce przeznaczyc na Nore!! Nie jest z Krakowa, wiec trzeba mu podac nr konta na ktory moze wplacic pieniadze!
Dziewczyny napiszcie mi na pw nr konta ktory moge mu podac! :)

Posted

Ok zaraz napiszę:lol:, natomiast najpierw dzięki wszystkim, którzy dzis pomogli: Palusowi za przywieznie suni i 50 złotych dla niej oraz Asieq i Pawłowi za długie oczekiwanie w kolejce i przywiezienie suni do mojej mamy. No i wszystkim darczyńcom.:loveu::loveu::loveu::loveu: Pieniądze załozyła Asieq, u mnie jest dla iej 100 (+ 5 na przyszłość) a u Kiwi też 100 (80 od pati i 20 od Foksi i dzekusia), natomiast Norę czeka leczenie i druga operacja za jakiś czas - sterylka. Zalecane teraz płukanki pochwy (jak rozumiem ma to pomóc w gojeniu po usunieciu guzów) będe robić u małgosi. Sama się obawiam, aby czegos źle nie zrobić. Kontrola ma być w czwartek o 13. może ktoś pomoże z transportem?

Posted

Z transportem nie pomoge bo wybywam, ale najdalej w poniedziałek na konto AFN powinno wpłynąc minimum 69 zł ( tyle jest teraz) z moich bazarkowych aukcji.
Nora, wracaj szybko do zdrowia :)

Posted

Nora :loveu: , dzielna dziewczynka :loveu:
jeszcze chwilka i wszystko się zagoi i sunia będzie jak nowa ;)

glaskać proszę i miziać Norusię nieustająco :lol:

Posted

Mała sierotka :loveu: Tyyyle dobrych ludzi ma wokół, cudownie się ułożyło, troskliwa opieka sprawia cuda!!! Jeszcze, żeby się znaleźli ludzie którzy na nia zasługują.

Posted

Norcia czuje się dobrze, trochę skrzepów wypada z pupci ale pytałam doktora i to normalne. jutro kontrola w godz,. 10 - 13 musza bys pełna godzina sposrod nich. kto pomoże z transportem?

Posted

my w ostatecznej ostateczności jeżeli nikt nie będzie mógł i to na zasadzie, że zdzwonimy się jutro rano, bo dopiero wtedy bedziemy wiedzieć jak nasz dzień będzie wyglądał - dzisiaj wiem tylko, że będzie "napięty"
Norcia, zdrowiej malutka :loveu:

Posted

AgaG napisał(a):
Pieniądze załozyła Asieq, u mnie jest dla iej 100 (+ 5 na przyszłość) a u Kiwi też 100 (80 od pati i 20 od Foksi i dzekusia), natomiast Norę czeka leczenie i druga operacja za jakiś czas - sterylka. Zalecane teraz płukanki pochwy (jak rozumiem ma to pomóc w gojeniu po usunieciu guzów) będe robić u małgosi. Sama się obawiam, aby czegos źle nie zrobić.

Agnieszko, uregulujcie najpierw dlugi w hoteliku! I trzymaj pieniazki na jutrzejsza wizyte. Ja wykorzstalam swoje rezerwy, ktorych bede potrzebowac dopiero pod koniec miesiaca (przed wyjazdem) - zreszta i ja sie dokladam:-)

Posted

Asia długi hotelowe popłacone są. Aga G dobrze kasą gospodaruje i na styk starczyło. wszystkie wyliczenia sa w wątku zbiorczym. Ani zlotóweczka się nie zxmarnowała:lol:

Posted

AgaG napisał(a):
Asia długi hotelowe popłacone są. Aga G dobrze kasą gospodaruje i na styk starczyło. wszystkie wyliczenia sa w wątku zbiorczym. Ani zlotóweczka się nie zxmarnowała:lol:

Agnieszko nigdy nie watpiłam w to, ze dobrze gospodarujesz kasa:-)
Faktycznie nie zerknelam do watku zbiorczego. Ale i tak sie pali, a narazie wydatkow nie brakuje..
acha no i jeszcze jedno..przeciez Nora jest na Twoim utrzymaniu.. mimo wszystko to teaz sa koszty - ja postaram sie dla niej cos dobrego kupic i Ci w weekend podrzucic.

Posted

Nadal nie mam transportu a na dodoatek to powinnam z dwopma psami jechać, bo z Kasanową jest źle !!!

Posted

Kasanowa ma niewydolność nerek. Znoszę go na sikanie bardzo często, sika mi po ubraniu gdy go podnoszę ... będę trochę rzadziej na dogo...