Jump to content
Dogomania

Kraków sunia NORA dzięki programowi Kundel JUZ W NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

Posted

karusiap napisał(a):
ile potrzeba jeszcze pieniazkow??i o ktorej bedziecie odbierac Norcie??moze moglabym pomoc w transporcie...zawsze lepiej niz wydawac na taxi..tylko zalezy od godziny..

Zgodnie ze słowami mojego Pawełka możemy samochodem odebrac Norę ale dopiero ok. 18. Ja mogę być wcześniej ale Paweł ma do 18 zajęcia. (znając kolejki do doktora to odbiór bedzie nawet później...)

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asieq']Zgodnie ze słowami mojego Pawełka możemy samochodem odebrac Norę ale dopiero ok. 18. Ja mogę być wcześniej ale Paweł ma do 18 zajęcia. (znając kolejki do doktora to odbiór bedzie nawet później...)

A AgaG

[quote name='AgaG']we wtorek operacja o 9

Od godz. 9 do 18 czy to nie za długo ? A może ja coś przeoczyłam ??

AgaG, ile w sumie brakuje na operację ?

Posted

Perfi napisał(a):
elik operacja jest o 9 ale pieska trzeba odebrac wieczorem jak juz sie wybudzi :)

Nie tak dawno moja sunia (schronówa ;)) miała sterylkę. Zawieźliśmy ją o godz. 12, a odebraliśmy ją już o 16.

Posted

elik napisał(a):
Nie tak dawno moja sunia (schronówa ;)) miała sterylkę. Zawieźliśmy ją o godz. 12, a odebraliśmy ją już o 16.

Hmmm a Eliocik przywieziony na 9 na zabieg był do odbioru od 17, w efekcie czekalismy do 20.. Niestety, w roznych lecznicach roznie to wyglada a czasem nawet w tej samej w zaleznosci od kolejki itp. Natomiast pewna jestem, ze odbior bedzie najwczesniej o 17.. a zawsze jest wielgachna kolejka..

Posted

tak jak pisałam w wątku rozliczeniowym sytyaucja jest taka:
"U mnie jest w tej chwili 20 zlotych z reszty z pieniędzy od Pati. Kiwi ma 80 od Pati na cele psie. Tak więc 100 mamy już na szczeniaki, 50 na Norcię od jagienki tez na razie pójdzie na ten cel.
Na AFN na jasyra jeszcze mamy 125. Razem fizycznie i wirtualnie mamy na psy krakowskie: 275. gdy przekaże piniążki za hotel szczeniaków (210) zostanie 65. Tyle na razie mamy na operację Norci. Ojej!!".

Ponieważ na AFN na Norcię jest jeszcze 20 od Toski to mamy na operację 85 a zapłacę na pewno więcej - pewno około 200- 300 no nie wiem ile, bo doktor zawsze mówi mi w dniu operacji.

Posted

iza g napisała mi na pw. "Przelew zrobiony :smile:
23,00 za sól + 27,00 za przesyłkę i na coś smacznego dla Nory :smile:" bo Kiwi wystawiała na bazarku sol do kąpieli. W kązdym razie i tak mamy za mało..:-( :-( leki tez kosztują i kontrole itd... a przecież potem też sterylka musi być...

Posted

AgaG napisał(a):
iza g napisała mi na pw. "Przelew zrobiony :smile:
23,00 za sól + 27,00 za przesyłkę i na coś smacznego dla Nory :smile:" bo Kiwi wystawiała na bazarku sol do kąpieli. W kązdym razie i tak mamy za mało..:-( :-( leki tez kosztują i kontrole itd... a przecież potem też sterylka musi być...

Agnieszko jak bede odbierała Norę, to wezmę ze sobą pieniądze i założę za operację, żeby długów nie robić już w lecznicy (niestety nie jestem teraz w stanie za nią zapłacić:oops:, ale tez coś tam na pewno dorzucę).

Posted

Na mojej aukcji na bazarku juz jest 20 zł, bede zagrzewała dziewczyny by było więcej. Ja poki co finansowo jestem co na styk, we srode wyjezdzam do poznania na swiatową. AgaG dowiedz sie o antybiotyk jaki Nora bedzie miała zalecony, moze sie ten AUGMENTIN nada, mnie został własnie po zabiegu, jestem w domu do srody do 9.00 rano.

Posted

Stan kasy:
- Dzis przyszły pieniądze z AFN (ze zbiórki na jasyra i Norę ) razem 145.
- 50 złotych od Izy g ( z licytacji soli, tylko Kiwi będzie musiała odliczyć koszty wysyłki)
- 20 zł. z reszty piniędzy od patii
- 80 zł. jest u Kiwi od pati na cele psie
- 50 na Norcię od jagienki
- 20 od Toski + 30 W DRODZE :lol: CZYLI 50

Razem na wszystko mamy: 395 przy czym 210 musze zaplacić za hotel szczeniaków.
Musimy jeszcze dozbierać to pewne. Tym bardziej, że po operacji dochodzi leczenie, leki.. a potem sterylka, Norę zawiozę ja na 9. (jak się nikt nie zgłosi do pomocy to trudno wezmę taxi) i zapłacę doktorowi od razu rano. Jak ją obejrzy to na pewno mi powie, co i jak. Pewno zabraknie na szczeniaki

muszę sprostowac bo 20 zlotych od toski liczę dwa razy a w tych 145 z AFN 125 jest ze zbiórki jasyra od agusi a 20 na Norę.

tak więc mamy 395-20 czyli 375.

Posted

Paulus zawiezie ze mna Norcię na zabieg. dzięki :loveu:

Posted

kiwi napisał(a):
karenia, czy ty mnieszkasz w okolicy czerwonego pradnika i masz kilka takich psow jak w avatarze?
dziekujemy za wsparcie! :)

Dokładnie 3 takie i 3 charciki.:lol:

Posted

AgaG napisał(a):
- 50 złotych od Izy g ( z licytacji soli, tylko Kiwi będzie musiała odliczyć koszty wysyłki)

Dziewczyny, jeżeli ta sól nie została jeszcze wysłana , to może wystawcie ją jeszcze raz na licytację... Może coś się jeszcze dozbiera....

Posted

iza wlansie mialam do ciebie napisac o adres bo przekopalam wszystkie pw i zastanawialm sie czy wczesniej tego nie zrobilam czy skasowalam przez przypadek ;)
naprawde nie chcesz soli?
nikt juz wiecej nie licytowal...
ja mysle ze powinnam ci wyslac a na bazzarku wystawie cos jeszcze

Posted

Byłam dziś u Norci przed chwileczką zaniosłam jej kuraczka całego:evil_lol: bo ta kruszyna ma niezły apetycik. jest bardzo bardzo grzeczna, uwiaolbia leżeń na poduchach, tylko wróciłam z nią ze spacerku i juz myk myk na poduchy... musze je wyprac i na jutro pom operacji cos nowego naszykowac, żeby miała czyściutko. :loveu:

Posted

kiwi napisał(a):
to widzialysmy kogos od ciebie ostatnio z aga z samochodu na pradniku :)

No nas z tym stadem trudno niezauwazyc jak jestesmy na spacerze.

A na moich aukcjach jest juz 65 zł na Nore :)

Posted

No to świetnie dziewczyny, może uzbieramy jakoś i na tę operację i na sterylkę potem. wielkie buziaki:buzi: :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

słuchajcie, nie znam całej historii Norki (dziś nie dam rady poczytać) ale jestem w stanie załatwić taniej ta operację myśle u swojego znajomego weta. Jesli ktoś opisał by mi w kilku zdaniach jej "przypadłość" (w jakim stadium jest rak w którym miejscu itd to zadzwonie z rana do weta i zapytam ile by to kosztowało. On równiez poczekał by na kasę jeśli nie było by całej sumy....
co Wy na to????