Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lenurek']Colinku jestem u Ciebie:-) Słodkich snów Ci życzę...:-)
Colinek dziekuje za odwiedziny, bardzo zawsze się cieszy jak cioteczki go odwiedzają :-)

Posted

Colinkowi chyba musimy kupic kojec do domku, no jak nas nie a jemu się nudzi to pełna demolka:-) nie niszczy bardzo ( no chyba, ze zabawki naszego syna, wślizguje sie do jego pokoju i co chwile cos porywa i zanosi do Moni na strych:-) niektóre zabawki znajduje na strychu np stara lalke Barbie i obgryza im rece:-) nie wzgardzi nawet plecaczkiem Kubusia puchatka:-)
wczoraj pokój gościnny, który przez zime słuzy mi jako prasowalnia, został poskromiony przez Colinka, kosz z praneim do prasowania przewrócony, rzeczy porozrzucane po całym pokoju, dorwał ręczniki papierowe i pogryzł je:-) Nie wiem czy to wpływ burzy czy mu sie nudziło:-)

a przy okazji:

SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA STOISKO NASZEGO STOWARZYSZENIA

PODCZAS OBCHODÓW TYGODNIA KULTURY BESKIDZKIEJ W ŻYWCU

W DNIACH 30-31 lipca 2011 oraz 6-7 sierpnia 2011

na którym znajdą się:

-materiały promocyjne Stowarzyszenia

-Kącik adopcyjny

- prowadzenie zbiorki publicznej na rzecz bezdomnych i pokrzywdzonych przez człowieka zwierząt.

Posted

Witaj Colinku!!! Witaj Iwonko!!!
Jestem po prawie 4 tygodniowej nieobecności i zaraz Was odwiedzam... Widzę, że z Colinka niezły rozrabiaka:)...
Potrafi walczyć o swoje, lub raczej o "nie swoje":):):)...
Pozdrowionka:):):)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Witaj Colinku!!! Witaj Iwonko!!!
Jestem po prawie 4 tygodniowej nieobecności i zaraz Was odwiedzam... Widzę, że z Colinka niezły rozrabiaka:)...
Potrafi walczyć o swoje, lub raczej o "nie swoje":):):)...
Pozdrowionka:):):)

cześć serduszko:-) Jak miło znów Cię widzieć wirtualnie:-)

oto Coco z Lolusiem na Tygodniu Kultury Beskidzkiej, dzielne chłopaki reprezentowały stowarzyszenie:-)

Posted

...w końcu poznałam Colinka w realu :-) Cudny psiak...cudny charakter... i taki malutki...okrąglutki...w sam raz do pieszczenia :cool3:
Na TKB był bardzo grzeczny... świetnie się dogadał z Lolitkiem. Psia reprezentacja pięknie pasowała do siebie kolorystycznie:-)

Posted

Colinek jest baaardzo kochany ...Taki wyważony charakter.! I urodę ma....!
Lolito wygladał przy Nim jak kloszard...:oops:

Posted

Colinku! Choć dawno mnie tu nie było, cały czas o Tobie pamiętam i mocno Cię przytulam:buzi::buzi::buzi:!!!
Iwonko! Czy Colinek ma jakieś szanse na domek? Są jacyś zainteresowani? A może Colinek... ma już domek;):razz::fadein:???

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Colinku! Choć dawno mnie tu nie było, cały czas o Tobie pamiętam i mocno Cię przytulam:buzi::buzi::buzi:!!!
Iwonko! Czy Colinek ma jakieś szanse na domek? Są jacyś zainteresowani? A może Colinek... ma już domek;):razz::fadein:???

Colinek to czuje, że cioteczka go bardzo lubi:-)

Nie ma zainteresowania jak na razie:-( jest kochanym psiakiem i bardzo go kochamy ale wiemy, że On zasługuje na cudowny domek!!!

Pełny relaks na tarasie:-)

ach to spojrzenie:-)

odpoczynek po jedzonku:-)