ihabe Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Colinek z jednego bazarku ( autko i książki) zebrał 165 zł :-) Resztę nie sprzedanych fantów wystawie na allegro, a nóż:-) Quote
Lenurek Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Colinku jestem u Ciebie:-) Słodkich snów Ci życzę...:-) Quote
ihabe Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 [quote name='Lenurek']Colinku jestem u Ciebie:-) Słodkich snów Ci życzę...:-) Colinek dziekuje za odwiedziny, bardzo zawsze się cieszy jak cioteczki go odwiedzają :-) Quote
ihabe Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Colinkowi chyba musimy kupic kojec do domku, no jak nas nie a jemu się nudzi to pełna demolka:-) nie niszczy bardzo ( no chyba, ze zabawki naszego syna, wślizguje sie do jego pokoju i co chwile cos porywa i zanosi do Moni na strych:-) niektóre zabawki znajduje na strychu np stara lalke Barbie i obgryza im rece:-) nie wzgardzi nawet plecaczkiem Kubusia puchatka:-) wczoraj pokój gościnny, który przez zime słuzy mi jako prasowalnia, został poskromiony przez Colinka, kosz z praneim do prasowania przewrócony, rzeczy porozrzucane po całym pokoju, dorwał ręczniki papierowe i pogryzł je:-) Nie wiem czy to wpływ burzy czy mu sie nudziło:-) a przy okazji: SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA STOISKO NASZEGO STOWARZYSZENIA PODCZAS OBCHODÓW TYGODNIA KULTURY BESKIDZKIEJ W ŻYWCU W DNIACH 30-31 lipca 2011 oraz 6-7 sierpnia 2011 na którym znajdą się: -materiały promocyjne Stowarzyszenia -Kącik adopcyjny - prowadzenie zbiorki publicznej na rzecz bezdomnych i pokrzywdzonych przez człowieka zwierząt. Quote
togaa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Niegrzeczny chłopak....Kto zechce takiego gada ? Quote
ihabe Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 to jest kochany gad:-) Rozrabia ale robi to z taka gracja i potem jest taki słodki:-) To najwieksza przylepa jaką do tej pory poznałam:-) Quote
ihabe Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 czekam na zdjęcia Colinka z TKB:-) Może sie ich doczekam:-) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Witaj Colinku!!! Witaj Iwonko!!! Jestem po prawie 4 tygodniowej nieobecności i zaraz Was odwiedzam... Widzę, że z Colinka niezły rozrabiaka:)... Potrafi walczyć o swoje, lub raczej o "nie swoje":):):)... Pozdrowionka:):):) Quote
ihabe Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Witaj Colinku!!! Witaj Iwonko!!! Jestem po prawie 4 tygodniowej nieobecności i zaraz Was odwiedzam... Widzę, że z Colinka niezły rozrabiaka:)... Potrafi walczyć o swoje, lub raczej o "nie swoje":):):)... Pozdrowionka:):):) cześć serduszko:-) Jak miło znów Cię widzieć wirtualnie:-) oto Coco z Lolusiem na Tygodniu Kultury Beskidzkiej, dzielne chłopaki reprezentowały stowarzyszenie:-) Quote
Lenurek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 ...w końcu poznałam Colinka w realu :-) Cudny psiak...cudny charakter... i taki malutki...okrąglutki...w sam raz do pieszczenia :cool3: Na TKB był bardzo grzeczny... świetnie się dogadał z Lolitkiem. Psia reprezentacja pięknie pasowała do siebie kolorystycznie:-) Quote
ihabe Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 cudo psiak:-) A mąż to zaczyna z nim treningi latajacego psa:-) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Odwiedzam Colinka i daję buziaka w nochalek na dobranoc...:):):)... Quote
togaa Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Colinek jest baaardzo kochany ...Taki wyważony charakter.! I urodę ma....! Lolito wygladał przy Nim jak kloszard...:oops: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Nie no Lolito też cudny... Ale Colinek rzeczywiście taki dostojny... Quote
Sarunia-Niunia Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Przytulaski na dobranoc dla Colinka...:):):)... Quote
ihabe Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Colinek pozdrawia wszystkie cioteczki:-) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dzięki za pozdrowionka Colinku! Cały czas pamiętam o Tobie! I ja Cię mocno przytulam w południe...:):):) Quote
ihabe Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 opowiadam Colinkowi o jegocioci z Tarnowa;-) Bardzo sie cieszy jak ma pozdrowionka:-) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Moje Słodkości... Niestety, ciocia prócz tego, że pamięta niewiele może dla Niego zrobić... Ale w moim serduchu masz stałe miejsce Colinku...:):):)... Quote
Lenurek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Colinku jestem...troszku ostatnio zakręcona ale jestem i myślę o Tobie ślicznoto...całuski dla Ciebie i całej ekipy Twoich domowników:-) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Colinku! Choć dawno mnie tu nie było, cały czas o Tobie pamiętam i mocno Cię przytulam:buzi::buzi::buzi:!!! Iwonko! Czy Colinek ma jakieś szanse na domek? Są jacyś zainteresowani? A może Colinek... ma już domek;):razz::fadein:??? Quote
ihabe Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Colinku! Choć dawno mnie tu nie było, cały czas o Tobie pamiętam i mocno Cię przytulam:buzi::buzi::buzi:!!! Iwonko! Czy Colinek ma jakieś szanse na domek? Są jacyś zainteresowani? A może Colinek... ma już domek;):razz::fadein:??? Colinek to czuje, że cioteczka go bardzo lubi:-) Nie ma zainteresowania jak na razie:-( jest kochanym psiakiem i bardzo go kochamy ale wiemy, że On zasługuje na cudowny domek!!! Pełny relaks na tarasie:-) ach to spojrzenie:-) odpoczynek po jedzonku:-) Quote
Recommended Posts