Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma zainteresowania jak na razie

Colino ogromnie zyskuje w bezposrednim kontakcie. Jak ktos go pozna osobiście, to na pewno sie zakocha.
Tylko jak to zrobić...?

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Colinek to takie Cudo!!!
Jak dobrze, że trafił Mu się taki DT...gdzież byłoby Mu lepiej???
on zasługuje na jeszcze lepszy:-) to cudo psiak:-) Czystość już zachowuje pełną w domu. Z psiakami uległy , zaczepia do zabawy, wie co oznacza komenda dość:-)
Cudo!!!!!

[quote name='togaa']Colino ogromnie zyskuje w bezposrednim kontakcie. Jak ktos go pozna osobiście, to na pewno sie zakocha.
Tylko jak to zrobić...?

tak jak zawsze, samo przyjdzie:-)

Posted

Oj przystojniaczek z Colinka, przytsojniaczek!!!
Ale również całe stadko prezentuje się wspaniale!!!
U mnie na takie stadko nie mogłabym sobie pozwolić od kiedy zaadoptowałam Nerunia.
Żadne inne psy, nie ma takiej opcji. Suczki tak-chłopaki nie!
A powinien się cieszyć i mieć trochę innych uczuć, bo On został do stada przyjęty bardzo dobrze. Taki niewdzięcznik z Niego...
Colinku! Jak zwykle buziaki od cioteczki...:):):)...

Posted

Colinek, nasz cudok pies zostanie lada moment zachipowany:-) Dostałam 100zł na urodzinki od babci więc obiecałam mu chipa:-)
Ostatnio bardzo przeżyłam gdy wracajac do domu z zakupów mój mąż i nasza córa, nie zauważyli, że Colinek wyszedł. Duzo sie działo w domu , a że 5 psów to dość dużo, nikt nie zauważyl, że Colinka nie ma, po jakimś czasie około 30 minutach slyszę nagle szczeekanie od strony drzwi wejściowych, otwieram a tu Colinek merda ogonkiem i wchodzi do domku:-) Przestraszyłam się bardzo:-( Ale widać, że Colinek już nas tak bardzo kocha i wie, że jest mu tu dobrze i wrócił do nas:-)

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Kochaniutki i mądry Colinek! Wrócił do SWOJEGO domku!!! On kocha, bo czuje, że kocha z wzajemnością.
Uściski dla Rodzinki i całej piąteczki:calus::calus::calus:...

bardzo dziekuję kochana za pamięć i miłe słówka:-) wszystkich obcałuje ile sie da :-)

Posted

Colinek nazywany przez nas " Mamlas":-) on tak cudnie rozdaje całuski i cały czas pakuje sie na kolanka. Oczywiscie śpi w łóżku i to tak blisko człowieka, że rano wstaję jak zdjeta z krzyża:-). Niesamowicie zaczepia sunie do zabawy, małą Asti lekko podgryza ale ona nie chce sie bawić, za to Lusię prowokuje do zabawy szczekaniem i gonitwą. To co one czasami wyrabiają to sie w głowie nie mieści:-) Uwielbiam go !!!! :-)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

U nas wszystko w porządku:-) Colinek jest szczęśliwym domowym, kanapowym mamlasem:-) Cały czas chce tylko sie tulić i rozdawać całusy:-) Jest moim ulubieńcem, moja przylepą, moim cieniem:-) Stworzył parę z Lusią ( naszą starszą ale w super stanie suczką:-), bawią sie godzinami razem, podgryzają, tarzają:-) Uwielbiamy na to patrzeć:-) Jak tylko otworza rano oczy to już sie całują i mamlają:-)

Jest też wielkim śmieciarzem:-( grzebie w kuble na śmieci, musimy zamykać kuchnię przed ta bestyjką. Kiedys wracam do domu i o mało zawału nie dostałam, w salonie cały worek z kubła przywleczony, wszystko pogryzione, wylizane, puszka od kota wylizana na błysk, steropiany po łososiu przeżute i wycyckane:-(
Mąż już dokladnie rozpoznaje kupke od Colinaw ogrodzie, bo zazwyczaj można w niej różne cuda znaleźć jak kawałki worka, jakieś nici, kawałki pluszaka:-(
Bardzo sie o niego boje, żeby cos mu sie nie stało:-( ale upilnować go nie sposób.

Wczoraj Sebuś z mężem na kolacyjkę zjadali wedzona makrelkę, została skóra i szkielet na talerzu, chwila nie uwagi i talerz pusty:-( Obwąchanie całego stada wskazało na jednego delikwenta!!! Domyślacie sie kogo? :-)

Ale i tak go uwielbiam :-) Jest cudowny:-)

Posted

[quote name='ihabe']Colinek jest szczęśliwym domowym, kanapowym mamlasem:-) Jest moim ulubieńcem, moja przylepą, moim cieniem:-)
Jest też wielkim śmieciarzem:-(... Wczoraj Sebuś z mężem na kolacyjkę zjadali wedzona makrelkę, została skóra i szkielet na talerzu, chwila nie uwagi i talerz pusty:-( Obwąchanie całego stada wskazało na jednego delikwenta!!! Domyślacie sie kogo? :-)
Ale i tak go uwielbiam :-) Jest cudowny:-)[/QUOTE]

Jak fajnie Ihabe, że napisałaś co u Was:ylsuper:! Tęskniłam już za Twoimi opowiadaniami!
Bardzo się cieszę, że wszystko tak fajnie się ułożyło:klacz:!
Colinek całuśny i wszystkożerny:eviltong:... Ale za to jeszcze bardziej kochany i zabawny:iloveyou: