togaa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Jest bezpieczny, pojutrze go odwiedzę. Dzielny chłopak, da radę... Quote
Lenurek Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Colinku:-) trzymaj się słodziaku...Myślami jestem przy Tobie:loveu: Ihabe...słonecznych, cieplutkich wczasów Ci życzę...:-) Quote
BUDRYSEK Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 kumple Colinka z punktu blagaja o pomoc :( leobnberger http://www.dogomania.pl/threads/210225-Leonberger-Leon-ze-złamanym-ogonkiem...czeka-na-transp.do-Myslowic!-Pomóż-Go-uratowć! 2 kudlate dziewczynki http://www.dogomania.pl/threads/210230-2-Kudłate-dziewczynki-chcą-uciec-przed-mysłowicami...Pomóżmy-Im! Dziadzius z wypadajacymi zabkami :( http://www.dogomania.pl/threads/209933-Dziadzius-z-wypadajacymi-zabkami...POMOCY! Lucas http://www.dogomania.pl/threads/210023-Urokliwy-Lukas-patrzy-tęsknym-wzrokiem-zza-schroniskowych-krat.Doczeka-swojej-szansy Samoa z jednym oczkiem :( http://www.dogomania.pl/threads/210023-Urokliwy-Lukas-patrzy-tęsknym-wzrokiem-zza-schroniskowych-krat.Doczeka-swojej-szansy a ile jeszcze bid z punktu nie ma watkow :( Quote
Sarunia-Niunia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 I ja zaglądam... "Twoja Pani" już niebawem wróci - czekaj cierpliwie Kochany... A ja Cię przytulam na dobranoc:):):)... Quote
togaa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Colinek juz ciachnięty. W sam raz sie wygoi do powrotu Iwonki. Zawiozę mu dzisiaj kolejne ucho na pociechę... Quote
Sarunia-Niunia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='togaa']Colinek juz ciachnięty. W sam raz sie wygoi do powrotu Iwonki. Zawiozę mu dzisiaj kolejne ucho na pociechę... Mniam, mniam dla Colinka ode mnie i oczywiście miazianka dla Słodziczka...:):):)... Quote
togaa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Ano bez... Tak sie ogromnie cieszy jak się go odwiedza. Ale gdy sie mi lepiej przyjrzy,powącha, to ogonek zamiera....To nie [B]Iwonka.[/B] Jeszcze 2 dni musi chłopak wytrzymać. Ale bedzie radość !!! Quote
Sarunia-Niunia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Czeka biedus i nie wie, że za dwa dni zobaczy już swoją Pańcię... Ależ będzie szczęście...:):):)... Colinku - mizianka ode mnie, moich jamniorków i kociaczka...:):):).... Quote
togaa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Colinek juz w objęciach Iwonki.:loveu: Państwo ichabowie są niesamowici...!!!! Piotr najpier pojechał odebrac z "przechowalni" Colinka a dopiero potem po swoje psy.... Quote
Lenurek Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 ooo Super, że już są... ale to przeleciało...mam nadzieje, że Colinkowi też szybko czas minął:-) Quote
Sarunia-Niunia Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 O Colinnku, jak dobrze, że jesteś już w domeczku!!! Bardzo się cieszę, bardzo...:):):)... Całuski dla wypoczętej Iwonki...:):):)... Quote
BUDRYSEK Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Parys czeka juz tylko na śmierć....w schronie nie ma szans!!! Błagam o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/210978-Jestem-Parys...mam-PADACZKĘ...CZY-MUSZĘ-UMRZEĆ-(?p=17234900#post17234900 Quote
ihabe Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 togaa napisał(a):Ano bez... Tak sie ogromnie cieszy jak się go odwiedza. Ale gdy sie mi lepiej przyjrzy,powącha, to ogonek zamiera....To nie Iwonka. Jeszcze 2 dni musi chłopak wytrzymać. Ale bedzie radość !!! Kochana moja Togaa, bez Ciebie nie wiem co bym zrobiła:-) Dziekuję za odwiedzanie Colinka:-) Sarunia-Niunia napisał(a):Czeka biedus i nie wie, że za dwa dni zobaczy już swoją Pańcię... Ależ będzie szczęście...:):):)... Colinku - mizianka ode mnie, moich jamniorków i kociaczka...:):):).... :-) togaa napisał(a):Colinek juz w objęciach Iwonki.:loveu: Państwo ichabowie są niesamowici...!!!! Piotr najpier pojechał odebrac z "przechowalni" Colinka a dopiero potem po swoje psy.... Dzieciaki wywarły taki wplyw na nas, ze nie było mowy aby było inaczej. Juz przez ostatnie dni na wakacjach cały czas mówiły o Colinku:-) Colinek jest zakochany w Moni, naszej córci, spi w jej pokoju na poddaszu ( z nia na łóżku, obok na poduszce:-), potem jest Sebus nasz synuś, z nim szaleje jak mały szczeniak. Potem jestem ja, ja kojarzę się moim psom ze stekiem i pora karmienia, jak wchodze do kuchni to znaczy, ze bedzie zarło:-) Colinek na widoj Moni zaczął kwiczeć jak mała świnka i skakać po klatce jak szalony, mówił głosno: "wiedziałem, że po mnie wrócisz:-)wiedziałemmmmmmm:-)" Jak wrócili to dostał swierzą miche kurczaka z ryżem, warzywami i makaronem:-) Wyzarł wszysciutko:-) Dziekuję Wam za to, że byłyscie:-) Od jutra zakasam rekawy i do roboty, czeka na mnie tyle spraw , ty na dogo i na naszych Braciach mniejszych:-) buziaki Quote
Sarunia-Niunia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Fajnie, że jesteś i super, że Colinek już szczęśliwy i nie tęskni... Bardzo się cieszę.... A jak Niunio cuzje się po ciachnięciu? Mam nadzieję, że wszystko u Niego dobrze i pewnie nawet ze szczęścia, że ma już Was, zapomniał.... Quote
ihabe Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Fajnie, że jesteś i super, że Colinek już szczęśliwy i nie tęskni... Bardzo się cieszę.... A jak Niunio cuzje się po ciachnięciu? Mam nadzieję, że wszystko u Niego dobrze i pewnie nawet ze szczęścia, że ma już Was, zapomniał.... olinek czuje sie super, skacze jak pchełka, wariuje, nie zaglada wcale pod swój brzuszek:-) Ma nici rozpuszczalne więc nie trzeba będzie ich usuwać. Teraz tylko muszę go zaszczepić na wirusówki. Troszke niepokoją mnie jego wyniki badań krwi:-( Quote
ihabe Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Kochani, oto rozliczenie za Colinka:-( Colinek- rozliczenie Pobyt; 15 dni X 20 zł ....300,00zł zabieg kastr. - 130,00 kolnierz - 20,00 leki - 60,00 bad. krwi - 70,00 ------------- 580,00 Proszę wspomóżcie bidoczka i stowarzyszenie:-( Czy jakis bazarek? ja postaram sie lada chwila cos wystawić ale sama nie dam rady:-( Quote
ihabe Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 czy cioteczki wszystkie opuściły Colinka? ;-( Quote
Lenurek Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Nie opuściły :-) ...Witam Cię Iwonko po wczasowaniu...pogoda dopisała? Również ta duchowa? Ale psiury się musiały cieszyć na Wasz powrót... Jak Colinkowe wyniki? Quote
ihabe Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Lenurek napisał(a):Nie opuściły :-) ...Witam Cię Iwonko po wczasowaniu...pogoda dopisała? Również ta duchowa? Ale psiury się musiały cieszyć na Wasz powrót... Jak Colinkowe wyniki? Lenurku kochany:-) Wakacje to juz historia:-( tak szybko minęły:-( Dzis porobiłam troche zdjęć i jak najszybciej je wstawię :-) Jestem tez w trakcie opisywania fantów na bazarek dla Colinka a wszystko idzie mi jakos tak w zwolnionym tempie:-( Quote
BUDRYSEK Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Polski Owczarek Nizinny popada w depresje..... musismy Mu pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/2113...8#post17268598 Quote
ihabe Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Strasznie trudno bestii zrobić dobre zdjęcie a to z kilku powodów:-) 1. ruchliwa bestyjka jest strasznie:-) 2. Czarny pysio zlewa się i mamy czarno dziurę:-) Nawet oczu nie widać:-) a do tego taki skoczny, byłby cudownym psiakiem do trenowania freesby :-) zdobyłby mistrzostwo świata:-) Gdybym była troszke młodsza to zaraz bym sie za to wzięła:-) Namawiam córkę ale to taki głupi wiek , że inne rzeczy jej w głowie:-) Colin węch ma niesamowity, jedzenie dla kotów wyczuje zawsze:-) pieknie sie prezentuje w każdej pozie:-) Quote
Recommended Posts