Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwlajn napisał(a):
05.46:crazyeye: Brucio tak rano na Dogo??:crazyeye:

gdybym miala internet w pokoju zagladnelabym niewiele wczesniej, bo kladlam sie spac o 5....a musialam wstac o 7 !!

no ale wrocmy do tematu !! Muszka szuka kochajacego domku !!

Posted

t_kasiek napisał(a):
gdybym miala internet w pokoju zagladnelabym niewiele wczesniej, bo kladlam sie spac o 5....a musialam wstac o 7 !!

Po 2 godzinach snu, to jest się w stanie w ogóle funkcjonować???
Ja bym nie dała rady, no podziwiam:crazyeye:

Posted

OJ I MUSZKA JEST W GRONIE O KTORE TAK WALCZE ,,BO CIEZKO MI KIEDY POMYSLE ZE WIECEJ NIZ POLOWE ZYCIA SPEDZILY W SCHRONISKU...
kIEDY ONA PRZYSZLA DO SCHRONU??/ZAPEWNE PRZEDEMNA,,,A TO JUZ WIECZNOSC,,,
mY LUDZIE JESTESMY WOLNI ,WYCHODZIMY Z DOMU KIEDY CHCEMY,,KIEDY JESTESMY GLODNI IDZIEMY COS UPICHCIC,,KIEDY ZMARZNIECI IDZIEMY SIE OGRZAC,,,I MAMY CO NAJWAZNIEJSZE NIE OGRANICZONE TERENY DO PRZEMIERZENIA,,NOWE KATY DO OBEJZENIA,,,,,ONE TEGO NIE MAJA OD PRZYNAJMNIEJ 7,,8,,9,,,LAT:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Posted

IWLAJN TWOJA PSINA ZAPEWNE WIE O CZYM MOWIE,,ONA SAMA SIEDZIALA W SCHRONIE OK 7,,8LAT
aLE TERAZ JUZ POWOLI ZAPEWNE WYMAZUJE Z PAMIECI TE PRZYKRE NIEWOLNICZE LATA,,,I NASYCA SIE WOLNOSCIA JAKA JEJ PODAROWALAS,,
I DZIEKI CI ZA TO ,,JESTES WIELKA,,,CZARNA BYLA MOJA DRUGA MILOSCIA,,,PO KRAWACIE,,,KTORY BYL JAK ONA CZARNY I KUDLATY ..ALE 2 RAZY WIEKSZY,,A CO NAJBARDZIEJ MNIE DO NIEGO SKUSILO TO JEGO STRACH KTOREGO MIESIACAMI POSKRAMIALAM,,,,
w MUSZCE NIE TRZEBA NIC PROSTOWAC,,U NIEJ WSZYSTKO JEST NA SWOIM MIEJSCU,,, WIEC WARTO WZIASC TAKA BEZPROBLEMOWA PSINE