millarca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Dla kogo słodka, śmieszna Muszka - kłapciate uszy? Quote
t_kasiek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :( jakie ona ma tutaj smutne oczka....jakby nie wierzyla, ze bedzie kochana ;( ;( ;( Muszko - prosze, nie poddawaj sie Quote
iwlajn Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 05.46:crazyeye: Brucio tak rano na Dogo??:crazyeye: Quote
Brucio Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 teraz podnosze Muszke o przyzwoitej porze ;) Quote
t_kasiek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 iwlajn napisał(a):05.46:crazyeye: Brucio tak rano na Dogo??:crazyeye: gdybym miala internet w pokoju zagladnelabym niewiele wczesniej, bo kladlam sie spac o 5....a musialam wstac o 7 !! no ale wrocmy do tematu !! Muszka szuka kochajacego domku !! Quote
iwlajn Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 t_kasiek napisał(a):gdybym miala internet w pokoju zagladnelabym niewiele wczesniej, bo kladlam sie spac o 5....a musialam wstac o 7 !! Po 2 godzinach snu, to jest się w stanie w ogóle funkcjonować??? Ja bym nie dała rady, no podziwiam:crazyeye: Quote
wiewiora1 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 OJ I MUSZKA JEST W GRONIE O KTORE TAK WALCZE ,,BO CIEZKO MI KIEDY POMYSLE ZE WIECEJ NIZ POLOWE ZYCIA SPEDZILY W SCHRONISKU... kIEDY ONA PRZYSZLA DO SCHRONU??/ZAPEWNE PRZEDEMNA,,,A TO JUZ WIECZNOSC,,, mY LUDZIE JESTESMY WOLNI ,WYCHODZIMY Z DOMU KIEDY CHCEMY,,KIEDY JESTESMY GLODNI IDZIEMY COS UPICHCIC,,KIEDY ZMARZNIECI IDZIEMY SIE OGRZAC,,,I MAMY CO NAJWAZNIEJSZE NIE OGRANICZONE TERENY DO PRZEMIERZENIA,,NOWE KATY DO OBEJZENIA,,,,,ONE TEGO NIE MAJA OD PRZYNAJMNIEJ 7,,8,,9,,,LAT:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
wiewiora1 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 IWLAJN TWOJA PSINA ZAPEWNE WIE O CZYM MOWIE,,ONA SAMA SIEDZIALA W SCHRONIE OK 7,,8LAT aLE TERAZ JUZ POWOLI ZAPEWNE WYMAZUJE Z PAMIECI TE PRZYKRE NIEWOLNICZE LATA,,,I NASYCA SIE WOLNOSCIA JAKA JEJ PODAROWALAS,, I DZIEKI CI ZA TO ,,JESTES WIELKA,,,CZARNA BYLA MOJA DRUGA MILOSCIA,,,PO KRAWACIE,,,KTORY BYL JAK ONA CZARNY I KUDLATY ..ALE 2 RAZY WIEKSZY,,A CO NAJBARDZIEJ MNIE DO NIEGO SKUSILO TO JEGO STRACH KTOREGO MIESIACAMI POSKRAMIALAM,,,, w MUSZCE NIE TRZEBA NIC PROSTOWAC,,U NIEJ WSZYSTKO JEST NA SWOIM MIEJSCU,,, WIEC WARTO WZIASC TAKA BEZPROBLEMOWA PSINE Quote
t_kasiek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 iwlajn - da sie choc pod wieczor nastepnego dnia juz mi sie same oczka zamykaly.... Muszko....i co z tym domkiem...przeciez gdzies napewno jest ktos kto cie pokocha.... Quote
iwlajn Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Wiewiórko kochana, to nie ja wzięłam Czarną, tylko Swan. Co prawda gdybym mogła- to wzięłabym Kluchę-też czarną:cool3: Quote
Havoc Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
iwlajn Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Havoc :loveu: nie smutkamy się, tylko podrzucamy Muszeczkę do góry:multi::multi: Quote
t_kasiek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 od samego rana trzeba szukac domku Muszko...jest sobota, moze ktos akurat odpoczywa i sobie czyta jakies stronki....wiec HOP na gore, zeby cie zauwazyl !! Quote
brazowa1 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 to jeszcze ja podrzuce.przed snem:) Quote
Kasia25 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Muszka podeszła do siatki, jak z Brazowa dawałyśmy grubaskom chrupki, troszkę zjadła i do budy, pierwsza! :-( Quote
t_kasiek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 muszko kochana....zapraszamy na poczatek - tam szybciej znajdziesz domek !! Quote
t_kasiek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Kam']i dla Muchy domek! super domeczek :) Muszko, masz znalesc domek i JUZ !! Quote
Recommended Posts