Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana Mucha! Aż chce się ucałować ten zadowolony pychol.

Biedny Pepe, wiem, co znaczy zmaganie się z chorobami stawów u psa. Przechodziliśmy to z suką rodziców. Chciałabym, żeby znalazł się dla Pepe ratunek.
Trzymajcie się!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

popatrzylam na fotki jesienne Muchy,z poczatku watku.Niemal poczułam ten deszcz :shake:,tak bedzie niedługo.Na szczeście Muszydło ma cieplutkie,suche legowisko i schroniskowa jesień juz jej nie dotyczy.

Posted

Mucha nie przepada za spacerami w deszczu, raczej siku, kupę i z powrotem... trochę musiała się jednak nagiąć, bo Pep uwielbia deszcz, podobnie zresztą jak mróz, śnieg i wiatr :)
bardzo lubi, jak się ją wyciera po deszczu, taka ważniara jest wtedy- pcha się do tej czynności przed niego :)
teraz śpią już, Pep miał trochę gorsze dwa dni, po kilku lepszych- taka chuśtawka- czekam na działanie leku, ale to jeszcze z 10 dni podobno...

zapomniałem Wam napisać, że największym przysmakiem Muchozola są bułki drożdżowe- słodkie / z makiem, orzechowe, jagodzianki /
jako, że to i mój / kupuję codziennie /- ma wyżerę, nie?
ale linię trzymam, nie ma zmiłuj...:)

...taki luźny akcent na koniec dnia / bo ogólnie stres jest z moim białym misiem /...

Posted

szczerze mówiąc w lepszej chyba nie była...
zdrowa, szczupła, świetny wzrok, słuch, niezły głos, ładna sierść
ostatnio osłuchana- serce zupełnie dobrze
podbiega, bawi się piłeczką, mruczy i takie tam...:)
czego chcieć więcej...

Posted

WOOOOOOOOOWWWWWWW poltorej roku!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:
mloda pewnie sie cieszy ,ze nie musi juz marznac w budzie i jadac codziennie tego samego ,okropnego rarytask:angryy:a schroniskowego!!!!!:cool3::cool3:

Posted

brazowa1 napisał(a):
a co Ty chcesz od zupy schroniskowej :ices_bla: zobacz,jaka tłusta panna byla z Muchy :diabloti:

Tak tylko ,ze oprocz jednej ,miala tez i inne michy,,,,,jak sobie wywalczyla tlustym dupskiem:)

Posted

nauczyła się biegać w zeszłym roku na wsi, widząc, że inne moje psy bardzo to lubią... to raczej podbieg, ale potem podrzucanie w pysku i gryzienie...
natomiast w sobotę pierwszy raz zabrała się za kije tej wielkości...
też się zdziwiłem
tak poza tym- jest coraz bardziej kochana, taka przyjaciółka....

Posted

Mucha jakaś mięciutka pod szyjką się zrobiła:evil_lol: Pamiętam wątek z początku stron, chyba nikt sobie jej z piłeczką w domowych pieleszach nie wyobrażał, jak to dobrze, że los zsyła nam i takie niespodzianki:lol:
Ja też wczoraj dużo myślałam, o Tych wszystkich, których juz nie usłysze, nie pogłaszcze i nie przytule. Tak strasznie smutno się zrobiło.

Jak się czuje Peppe?

Posted

Pep przechodzi kurację- jesteśmy w połowie zastrzyków
dziś akurat było słabo, ale chyba coś z żołądkiem, więc i chodził gorzej
ale patrząc na ostatnie trzy tygodnie, wydaje się, że mniej go boli, inaczej się układa do leżenia, nie kuleje...nie chcę sobie jednak wmawiać i czekam do końca serii- jeszcze 3 tygodnie...

Posted

nie jest kluseczkowy...nie ma grama nadwagi..taki jest potężny chłop...po tacie...tata jeszcze większy byk- zajebisty, czarny Blue...Pep waży 38.5 kg i nie przytyje- zawziąłem się ...

• 3 weeks later...
Posted

dziś nie będzie zdjęć Muszki...

dziś prośba do wszystkich tu zaglądających, jej fanów i tylko obserwatorów

staruszek Mars, również z Sopotu, jak ona- MA DOM !

NIE MA do tego domu TRANSPORTU !

spędził w schronisku 11 lat i ma minimum czasu !

potrzebny jest transport z Sopotu do Kalisza- ew. z Sopotu do Milicza, ale to już dla Marsa z Balbinką, która też ma dom, ale w Niemczech !!!

ruszcie wszyscy wiecie czym.....

...głowami
:)