Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj ,,ale pamietam ze ona zawsze obszczekiwala inne psy,,,,ale to wygladalo ,,tak,,,,,zrzedliwa babcia wychodzi z domku i rozglada sie w okol ,,a potem kilkanascie minut narzeka jaka ta mlodzierz jest okropna i nie wychowana ,,,poczym wraca do siebie:cool1:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olenka_f napisał(a):
ale to nic poważnego?

mam nadzieję....

słuchajcie, ja z innej beczki:

poszukuję dobrego domu dla psa fila brasileiro / łagodny / i suczki terriera rosyjskiego..suczka kuleje po źle zrośniętym złamaniu 4 lata temu i tak już zostanie
oba psy są na wybiegu, ale potrzebują nowego domu, obecności człowieka

jutro będę znał szczegóły

pomóżcie, prześlijcie to dalej

Posted

dobra, chciałem tylko poinformować, że jeszcze poobserwuję Muchę, bo w jej wieku znieczulenie jest już problemem / nawet ``głupi jasio`` /
a jest w doskonałej formie i nie chcę jej tego odbierać / nie wiem, jak byłoby po zabiegu /
to decyzja podjęta po konnsultacji

Posted

Pies? czy ten zabieg to z łapką ma coś wspólnego? Napiszesz co więcej?

Ja własnie sobie porównuje fotki z tymi moimi w domu, chachacha ale to grubas był!

Teraz piękna, dostojna, zaczarowałeś ją!

Posted

Kasia---> to nic z łapą, to sie jakby wyciszyło, Mucha schudła, więc obciążenie jest mniejsze- nie zauważam nic złego
czy ją zaczarowałem? wątpię- sama pewnie chciała schudnąć :)

co to jest, nie wiem dokładnie- narośl na wewnętrznej stronie wargi..czy to ``dziąślaki``, czy czerniak- to może wykazać histo...owszem, jest jeszcze możliwość biopsji, zastanowię sie nad tym
teraz jednak nie wiem, być może to już było w schronisku,
wydaje sie jednak, że to od przygryzienia
poobserwuję, czy to rośnie, bo Mucha ma jednak ok . 15 lat / tak mnie poinformowano / i nie chce jej skazywać na zabieg, który jest prosty, ale związany ze znieczuleniem, które w tym wieku jest mało bezpieczne
owszem, nawet jeśli to nie jest złośliwe, w tym miejscu może się uzłośliwić poprzez pocieranie itd.
daję sobie jednak miesiąc na obserwację, jeśli narośl się nie zmieni, nie będę psa stresował, samą wizytę na AR przeżyła mocno, a lecznicy się nie boi
na AR są pewnie jednak ``zapachy śmierci`` i ona to czuła
wokół były psy w narkozie, jeden na stole- mrok!

decyzję konsultowałem, nie podjąłem jej pochopnie

dobra, idę dać moim jeść

Posted

Ten pierwszy Leniwiec to chyba króliczka udaje, tylko że na miniaturkę to rozmiar nie ten:evil_lol:

Fajnie, że ma kumpla Laba, spacerki zawsze milsze, ona już nie przypomina babci!!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Muszko, Muszko jak ci dobrze!!!
Szczęsliwa, zadbana kochana!

A ja dzisiaj przegladałam foldery z fotkami i tak sobie o Was pomyslałam..... Pamietam jak się z TZtem śmielismy, ze przez noc mamy trzy dziewczynki o łącznym wieku ponad czterdziestu lat........