Neris Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ale moderator który przyznał 4 miliardy punktów karnych ma niezłe poczucie humoru... Quote
brazowa1 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Ciekawe,ktory to..:diabloti: Quote
Maupa4 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witam ... Jestem pod ogromnym wrażeniem - zwłaszcza od postu 1065. Przypominam o Regulaminie Forum -> Zasadach dla Użytkownika, zwłaszcza punkt 1 i punkt 8. Proponuję zapoznać się również z punktami odnoszącymi sie do pracy moderatorów. Wszelkie wątpliwości - bardzo chętnie - wyjaśnię na PW. Quote
brazowa1 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 hej Maupo,przeciez my Cie bardzo lubimy,nie oburzaj sie na nas.No przeciez smieszna jest taka ilosc punktow karnych.... Quote
t_kasiek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 przepraszam, że nie na temat, ale pilnie potrzebuje pomocy ta psinka - musimy ja uratowac przed trafieniem do schroniska !!!!! no i przed zima..... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82051 Quote
pajunia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Jakze sie ciesze, ze Mucha ma dobry domek. Quote
brazowa1 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Tak,idealny dom-podobnie jak Pyni i niewidomej Kluski :loveu: Quote
akucha Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 I Ciapuś i Chiłek, no ale to wiadomo - cioteczka Tundra :loveu::loveu::loveu: Chiłek już po takiej operacji do zdrówka powrócił :lol:, Ciapuś jak lord jeździ, ech, śpimy spokojnie. A Muszka tez zdrowa :multi:, pewnie niedługo foteczki nam przyśle. Czekamy Adamie!!! I pozdrawiamy nadmorsko!!! Quote
pajunia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 brazowa1 napisał(a):Tak,idealny dom-podobnie jak Pyni i niewidomej Kluski :loveu: Alez wiem, gratuluje i jestem pod wrazeniem organizacyjnego talentu i sprezystosci Waszych akcji.:loveu: Quote
brazowa1 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 :loveu:pajunia Zarejestrowany: May 2005 Miasto: Niemcy Postów: 2636 Ciekawe, jak dlugo bedziesz Kluske do gory podnosila, chyba do jej smierci w schronisku ? Pewnie, lepiej pod opieka brazowej w schronie, niz w niemieckim domu. Dlaczego Tundra jeszcze jej nie zabrala, np do tego wspanialego tymczasu, gdzie jest Ciapek? Wiem,ze sie cieszysz....juz tak sie martwilas o Klusie...A tu taka niespodzianka :loveu: Quote
akucha Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Hihihi, Tundra na tymczas dawać nie musiała. Do domu prosto zawiozła :multi: Brązowa, w jaki sposób sprężystość wpływa na adopcję :hmmmm: Czy wolontariusze muszą ćwiczyć yogę??? Quote
akucha Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Czekamy na info od Pies? Ale z pewnością ma się świetnie :lol: Quote
pajunia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 akucha napisał(a):Hihihi, Tundra na tymczas dawać nie musiała. Do domu prosto zawiozła :multi: Brązowa, w jaki sposób sprężystość wpływa na adopcję :hmmmm: Czy wolontariusze muszą ćwiczyć yogę??? Alez , alez Akucha, ktoz to pisal o adopcjach:crazyeye::crazyeye:Ja podziwialam caloksztalt Waszej dzialalnosci, m.in. na dogo. Quote
Neris Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Pewnie się Muszyna - dziewuszyna wczasuje jeszcze, łapie ostatnie chwile ciepła. Quote
akucha Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wspominamy młode lata naszych Sopocianek :lol: Quote
pies? Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dobra....ban ban i po banie ....spłynęło po mnie jak po tym czymś do czego porównała mnie kropkami na pewnym wątku ta pewna znana pani od ratowania psów... tak..tak....właśnie ta :) poza tym pozdrawiam wszystkie LALUnie z Wrocławia, żałuję, że również w moim mieście zdarza się hmmm..`` absurdalność postrzegania rzeczywistości inaczej`` ale dlaczego Wrocław miałby być lepszy? obiecuję być grzeczny i bać się tego bana na dłużej, którym straszono mnie na mailu... a Muchozol żyje i stał się agresorem... szczegółowe pytania na maila :D:D:D http://images33.fotosik.pl/4/d5b6766436991857.jpg Quote
olenka_f Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 hej Pies? ,Mucha suuuuuuuuuuuuuuuuuuper:lol: Quote
quasimodo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Nooo, witamy po "latach" Muszysko i jej Tatę. Jak zdrowie rencistki? Quote
pies? Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 brutalnie mówiąc ze zdrowiem jest tak: zdarzy się paw i sraka, ale nikt nie jest doskonały poza tym odpukać......................................... :D Quote
quasimodo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 pies? napisał(a):brutalnie mówiąc ze zdrowiem jest tak: zdarzy się paw i sraka, ale nikt nie jest doskonały poza tym odpukać......................................... :D Każdemu się zdarza :evil_lol: Czyli dalej żyje jak na wakacjach... No to super. Dużo zdrówka! Quote
Neris Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Jak to agresorem? To Królowa jest, może tylko egzekwuje swoje prawa? Quote
brazowa1 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 czesc Specjalisto od banow! Udało Ci sie dokonac rzeczy niemozliwej-MUCHA ma sportowa sylwetke. Agresor? dobra,daj ja do nas w ramach reklamcji na ferie zimowe,przywrocimy jej prawidłowy charakter.:diabloti: :eviltong: Quote
kaerjot Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Taaaaaaaaaaa i wagę ciężką jej przywrócą. Quote
Recommended Posts