Neris Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dobra. Zdjęcia dawaj bo powklejam zdjęcia kotów... czy to gyzienie jets na tle nerwowym czy alergicznym? Bo są fajne krople lekko uspokajające SERENE-UM. Quote
olenka_f Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Neris napisał(a):Ja właśnie dostałam naruszenie regulaminu za atakowanie innych użytkowników, niby że solidaryzuję się z kimśtam. Dziwne że ostródzka grupa SOLIDARNIE dowaliła Arce za to, że zwraca ich uwagę na coś. No ale ja nie atakowałam, dostałam to z zemsty, cieszyc się czy wkurzać? albo coś wykasowałaś albo ja jestem głupia, przeczytałam i nie wiem co tam złego napisałaś:shake: Quote
Kasia25 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Neris napisał(a): No ale ja nie atakowałam, dostałam to z zemsty, cieszyc się czy wkurzać? Własnie spojrzałam od kogo to, cożeś Nerisowa pajunowi zrobiła:icon_roc: Albo jajestem już pogubiona albo nas któś do chóru zapisał , widziałaś? Pies, psiknij jeszcze Muchozolkiem, bo ona teraz taka ładniucha że się napatrzeć nie mogę, proszę! Quote
brazowa1 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Ciesz sie Neris,walentynka od pajuna,to jak medal. Quote
akucha Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Neris napisał(a):Ja właśnie dostałam naruszenie regulaminu za atakowanie innych użytkowników, niby że solidaryzuję się z kimśtam. Dziwne że ostródzka grupa SOLIDARNIE dowaliła Arce za to, że zwraca ich uwagę na coś. No ale ja nie atakowałam, dostałam to z zemsty, cieszyc się czy wkurzać? :biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina: Nerisowa, jak mogłaś - że też Ci palce nie zdrżały gdy ruszyłaś te pomnikową wręcz postać?! Chyba se tam pójdę i złożę wyrazy solidarności z ARKĄ bo akurat się z nią zgadzam. Na ostródzkich stronach można jakoś dziwnie szybko banana dostać, zauważyłyście? My jeszcze takiego orderu nie mamy :diabloti: Co to za dogomaniak bez banana, Oktawia - ona to ma zasługi! Quote
kaerjot Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 U pies? znowu napisali banan. Nawet fotek nie zdążył wstawić. A obiecał 150. Do luftu z tym wszystkim. Quote
*zaba* Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jesli jest napisane,ze wygasa nigdy,to znaczy,ze....juz koniec? Quote
Kasia25 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 WOW Pies to ma zasługi dopiero, od samej góry bana dostał. Tylko za co? cóż ktoś ma bardzo dobrze kryte doopsko:evil_lol: Paranoja:cool1: Quote
akucha Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A zobaczcie ile punktów karnych dostał: 4294967287 punktów w sumie :evil_lol: Paranoja!!! :cool1: Quote
Kasia25 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='akucha']A zobaczcie ile punktów karnych dostał: 4294967287 punktów w sumie :evil_lol: Paranoja!!! :cool1: buchacha, moze w tej liczbie jest zaszyfrowana wygrana w lotka, trzeba tylko dobrze odczytać cyfry:laugh2_2: Normalnie pampersem w czołg........ Quote
*zaba* Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Kasia25 napisał(a):buchacha, moze w tej liczbie jest zaszyfrowana wygrana w lotka, trzeba tylko dobrze odczytać cyfry:laugh2_2: Ja wysylam,tylko juz zapowiadam,ze z nikim sie nie dzialkuje :D ! Quote
akucha Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Cały dzień rozmyślam na tym, co trzeba zrobić, żeby mieć przeszło cztery miliardy punktów karnych na dogo?! :evil_lol: Quote
olenka_f Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 a gdzie Ty te miliardy znalazłaś bo ja szukałam i nic Pies? teraz to już nigdy się nie odezwie co? Quote
akucha Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wejdź w profil Pies?, tam to jest napisane. Olenko, odezwie się, przeciez ona nasz - Muszkę ma naszą, nie damy mu zniknąć. Quote
brazowa1 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Bo jestem patriotka Gabi.... Quote
halbina Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
brazowa1 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 halbina napisał(a)::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Halbinko,nie martw sie. Quote
halbina Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 martwię się... na dogomanii, jak w życiu, polityka... a psy cierpią...:roll: Quote
brazowa1 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 halbina napisał(a):martwię się... na dogomanii, jak w życiu, polityka... a psy cierpią...:roll: Widzisz,tylko nie mozna sie dorabiac na psim nieszczesciu.Nie mozna żerowac na dobrych sercach i naiwnosci.Sa tacy,ktorzy pomagaja bezinteresownie i to chcemy promowac i wspierac. . Psom niezmiennie pomagamy tak samo. Quote
halbina Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 idla dobra psów... powściągam język w komentarzach... :roll: Quote
brazowa1 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Dokładnie tak... Halbino,a widzialas nasza sopocka Tinke-krakowianke? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34914&page=81 Isabel zrobila z niej prawdziwy CUD. Quote
halbina Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tak... cuda się zdarzają też... szkoda, że tak rzadko... Quote
iwlajn Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Zdjęcia Muszki cudne. Tylko szkoda, że Pies wrócił na tak krótko. Za co On znowu dostał bana? Ciotki, ja już się w tym połapać nie mogę. Quote
brazowa1 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Bo pies? jest mistrzem banow :) łatwego charakteru nie ma,ale mi zaimponowal. No i Muszydło zyje sobie jak w bajce. Quote
Recommended Posts