Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Ja właśnie dostałam naruszenie regulaminu za atakowanie innych użytkowników, niby że solidaryzuję się z kimśtam. Dziwne że ostródzka grupa SOLIDARNIE dowaliła Arce za to, że zwraca ich uwagę na coś.

No ale ja nie atakowałam, dostałam to z zemsty, cieszyc się czy wkurzać?

albo coś wykasowałaś albo ja jestem głupia, przeczytałam i nie wiem co tam złego napisałaś:shake:

Posted

Neris napisał(a):

Własnie spojrzałam od kogo to, cożeś Nerisowa pajunowi zrobiła:icon_roc:

Albo jajestem już pogubiona albo nas któś do chóru zapisał , widziałaś?

Pies, psiknij jeszcze Muchozolkiem, bo ona teraz taka ładniucha że się napatrzeć nie mogę, proszę!

Posted

Neris napisał(a):
Ja właśnie dostałam naruszenie regulaminu za atakowanie innych użytkowników, niby że solidaryzuję się z kimśtam. Dziwne że ostródzka grupa SOLIDARNIE dowaliła Arce za to, że zwraca ich uwagę na coś.

:biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina: Nerisowa, jak mogłaś - że też Ci palce nie zdrżały gdy ruszyłaś te pomnikową wręcz postać?!
Chyba se tam pójdę i złożę wyrazy solidarności z ARKĄ bo akurat się z nią zgadzam. Na ostródzkich stronach można jakoś dziwnie szybko banana dostać, zauważyłyście?
My jeszcze takiego orderu nie mamy :diabloti: Co to za dogomaniak bez banana, Oktawia - ona to ma zasługi!

Posted

[quote name='akucha']A zobaczcie ile punktów karnych dostał: 4294967287 punktów w sumie :evil_lol:

Paranoja!!! :cool1:

buchacha, moze w tej liczbie jest zaszyfrowana wygrana w lotka, trzeba tylko dobrze odczytać cyfry:laugh2_2:

Normalnie pampersem w czołg........

Posted

Kasia25 napisał(a):
buchacha, moze w tej liczbie jest zaszyfrowana wygrana w lotka, trzeba tylko dobrze odczytać cyfry:laugh2_2:

Ja wysylam,tylko juz zapowiadam,ze z nikim sie nie dzialkuje :D !

Posted

halbina napisał(a):
martwię się... na dogomanii, jak w życiu, polityka... a psy cierpią...:roll:

Widzisz,tylko nie mozna sie dorabiac na psim nieszczesciu.Nie mozna żerowac na dobrych sercach i naiwnosci.Sa tacy,ktorzy pomagaja bezinteresownie i to chcemy promowac i wspierac. .
Psom niezmiennie pomagamy tak samo.