carolinascotties Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a ja mam pytanie dot. bazarków... czy one będą zamknięte ??? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6406003#post6406003 Quote
kaerjot Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Poproszę wreszcie te fotki Muchy, coś nam się należy "ku pokrzepieniu serc" Quote
brazowa1 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Oj,fotki nam sie naleza :) Tez pamietam rozterki psa? i najbardziej lubie wlasnie takich włascicieli-ktorzy pytaja o WSZYSTKO i rozwazaja kazda opcje.Ryzyko,ze piesek wroci do schroniska po tak rozwaznej adopcji jest zerowe :) Quote
akucha Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Heloł!!! Zaraz będzie Mucha :lol: Mam 16 fotek, to czekajta cierpliwie!!! Quote
Neris Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Też mam 16 zdjęć!!!!!! Piękne Muszydło, siwucha nasza trójmiejska no... Quote
akucha Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Cztery ostatnie fotki to Mucha we Wrocławiu. Reszta z wywczasów :lol: Quote
Kasia25 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Nie potrafie linkować, więc coo............ Na wszystkich fotkach przeszczęśliwa MUCHA!!!!!:multi: Wśród zieleni, rozaanielona z doborowym towarzystwem! Rzeczywiście, jakby chudsza i widać, że w formie, może sylwetka to za sportowa nie jest ale proszę proszę, wylewający się tłuszczyk znikł:evil_lol: Mucha to swojak , też popala:lol: Quote
akucha Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Kasia25 napisał(a): Mucha to swojak , też popala:lol: [SIZE="1"]Jak wszystkie sopociaki, nie? :diabloti: Quote
Kasia25 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Gdynianki, też: Dofi i S..... Coś Akuszko czuje, że zaraz KTOŚ wkroczy i nakrzyczy:lol: Quote
Kasia25 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 akucha napisał(a):Inspektor??? Myślisz? :razz: NIE! KTOŚ nie palący, malujący pokój ostatnio:lol: Quote
Neris Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF................ a co to znaczyło S...? Quote
halbina Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Mucha znalazła swój raj na ziemi, jak widzę! Szczęściara! Niestety Gromik nie miała tego szczęscia, choć na swojej drodze spotkał tego samego człowieka - Psa? Im dłużej czytam te wątki, tym mniej rozumiem, za co Pies? został zbanowany?... To jakiś kosmos jest... Jeśli nawet komuś "przykopał" epiteetm, to - z tego, co jeszcze zostało na wątkach widać - że i tak był najbardziej kulturalny, a przynajmniej naszczerszy i na pewno miał powody być niemiły... walczył o dobro tego psa... Jeśli zasłużył na bana, to nasuwa się pytanie, dlaczego tylko on został zbanowany?... Ja widziałabym co najmniej kilku kandydatów... Daga_27 zbanowana znacznie później i za zupełnie inne sprawy, które wyszły na jaw właśnie za sprawą Psa? I już za to należy mu się szacunek! Najbardziej dziwię się Czarodziejce... widać, że była do Psa? nastawiona nieobiektywnie... Rozumiem, że łałwiej ufać "miłym", ale od pewnego momentu ci "mili" okazali się niewiarygodni... i od tego momentu wypadałoby jednak zmienić swoją opinię o tych "mniej miłych", nawet jeśli są cholerykami... Niektóre zaś wypowiedzi Czarodziejki , moim zdaniem, tchną nienawiścią do Psa?... nie znam Waszej prywatnej korespondencji i chyba nie chciałabym znać, ale może właśnie z jej powodu, bo z wątków nie wynika, aby taka agresja była uzasadniona... Ktoś tu jest specjalistą od manipulacji... pytanie, kto?... Daga_27, Pies? ?... Czarodziejka? Quote
brazowa1 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Halbino,za tym to juz nikt nie trafi. Fakt-ręczenie za zupełnie nieznajoma osobe głowa-było nierozsądne ze strony Moderatora. Pies? charakteru ma trudny charakter (sorrki ;),ale mowił prawde. Aczkolwiek za to,ze Mucha zaczela u niego palic,to...:mad: Muszydło wtulone w trawe-ta fotka mnie rozwala najbardziej. Quote
iwlajn Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ale Muszce się udało:) Teraz wreszcie żyje za wszystkie te lata w schronie. Mucha pali, bo się w schronie nauczyła:) Nie, Wiola??:) Quote
kaerjot Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Skandal, normalnie skandal!!!! Psy z nałogami wydają z tego Sopotu, może jeszcze powiecie, że trawkę pali. Hm????!!!! Quote
brazowa1 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 No nie! z Sopotu to Muszka wyszła niewiniatkiem! na wolnosci ja rozpalili.Czy ktos ma jeszcze watpliwosci?:mad: Quote
iwlajn Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Akuszko, masz jakieś wiadomości od Psa? Pewnie żyją sobie spokojnie i szczęśliwie. Quote
Czarodziejka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 brazowa1 napisał(a):Halbino,za tym to juz nikt nie trafi. Fakt-ręczenie za zupełnie nieznajoma osobe głowa-było nierozsądne ze strony Moderatora. Tylko wówczas jeszcze byłam sobie zwykłą Czarodziejką, a moderatorem zostałam dużo później ;) Quote
Recommended Posts