akucha Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Nawet nie śniłam, że zobaczę taką Muchę :multi: :multi: :multi: To pozycja najpiękniejsza, wyraża bezpieczeństwo, radość, szczęście!!!! Mucha, że tak rzeknę, piękna jest!!!! Właśnie taka, leciwa, posiwiała - z tym swoim uśmieszkiem emerytki, co to jeszce wiele potrafi! Cudnie!!!! :lol: Quote
brazowa1 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 a dla mnie to jest bajka :) Zawsze tym wygrywala wsrod innych psow.Inne skakały,a Mucha wypychala sie miedzy nie,siadala grzecznie i samorzutnie podawała łapke.Wiedziala,ze to działa :) Pies? wiemy o reakcji na burze,przy tych psach,ktore ewidentnie pokazuja histerie.Jezeli pies okazuje niepokoj dyszac sobie w budzie-nikt tego nie zauwazy. Kto załozy nowy watek Gromowi? Ja załoze bazarki na odrobaczenie. Quote
akucha Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Moja Pynia też boi się burzy, wyczuwa ją jakimś piątym zmysłem. Gdy chodzi z zadartym ogonem i nosem w pionie, to wiem, że nadchodzi burza. Boi się jej, dyszy i drży. Śpiewam jej i masuję uszy :evil_lol: [SIZE="1"]Brązowa, ja stawiam na Celinke - neutralna i dobrota jakich mało, tylko napiszemy jej tekst na wstęp i wyślemy do akceptacji wszystkim zainteresowanym. Zdjęcia za pozwoleniem zwiniemy z wątku Groma. Potem podeślemy link wszystkim znajomy i pojęczymy o pomoc. Ludzie, co Wy na to??? O plakaty trzeba poprosić wujka Legion23 - to specjalista, nie odmówi. Quote
t_kasiek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ile zdjęć szczęśliwej Muszki :D:D:D:D a to jest rewelacyjne :) tylko nie wiem czy umiem wkleić tak, żeby się ruszały :( Quote
pies? Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 przy każdym wklejeniu ruszają się, tylko się chwilę ładują :) Quote
Celina12 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Akuszko-dziękuję :oops::oops:..czekam i służę-bardzo chętenie pomogę Gromowi... Muszka cudna jest-szczęśliwa i jakby młodsza...:loveu::loveu::loveu: Quote
pies? Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 byłem z Muchą u weterynarza, obejrzana, osłuchana - ma przerośnięty mięsień sercowy, ale to w tym wieku nic szczególnego- poza tym serducho ok- bez szumów- opinia jest taka, że jest w niezłej formie zostaje to drapanie, musi dostać leki- będę podawał najmniejszą działającą dawkę i zacznę ew., jak wrócimy ze wsi, bo tam może te objawy alergii wyciszą się dostała Fiprex była bardzo grzeczna zapomniałem napisać, że mimo dwóch posiłków dziennie / tak jedzą wszystkie moje psy /, lubi sobie garść suchej pochrupać późnym wieczorem, polubiła wędzone szproty, nawet niewielkie kawałki wędzonego ucha machnie zębami ``bez bólu`` aaa... i potrafi skoczyć na innego psa z krzykiem - zero ``pękania``:) Quote
akucha Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Rozpuszczasz ją :razz:; szproty, ucho, chrupanko wieczorne, ho, ho... Mucha obronna :evil_lol:, to za te wędzonki pewnie! Cieszę się, że w dobrej kondycji jest ;) A może alergia spowodowana jest zmaną klimatu?! Ostatecznie ona nadmorska dziewczyna... Quote
pies? Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Mucha na jednym z wczorajszych spacerów, pobiła rekord prędkości ! prawie nie wyrobiła na zakręcie alejki...szkoda, że tego nie widzieliście, nie sądziłem, że Ona ma takie osiągi :D Quote
Celina12 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Zarzuciło tyłem ????:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Muszka odżywa, młodnieje...co miłośc potrafi.... Quote
pies? Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 a propos fotki Groma to nie uśmiech a zmęczenie- biegał, gorąco ostatnio ale niech będzie, że uśmiech z niecierpliwością czekam na nowy wątek i pytam, jak długo Grom może pozostać tam, gdzie przebywa obecnie ? Quote
brazowa1 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Piekne fotki Muchy,ma na pyszczku taki błogi spokoj.... Podusia,towarzystwo drugiego,miłego psa,dobrzy ludzie-o tym marze dla kazdego schroniskowego seniora. Quote
Neris Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Fajnie ma Muszydło, w takiego papuśnego labka się wtulić miło jest... Quote
akucha Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ładnie Mucha fotografowana jest :lol: taka spokojna, odprężona... Labusia ma pierwsza klasa! Kawał chłopaka z niego i grzeczny widać. Pozdrawiamy!!! [SIZE="1"] Też czekam na decyzję w sprawie wątku Groma... Quote
kaerjot Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Mucha niezmiennie wzrusza mnie swoim szczęściem Quote
Elkisz Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Szukam pomocy- juz nie wiem gdzie mam pisac i komu zaufac,a komu nie?! :shake: :shake: :shake: . Chodzi mi o Gromika,bo nagle nikt nic nie wie- a sama nie dam rady przebic sie,zeby pomoc temu psu. Quote
pies? Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 to był odlot... popołudniowy spacer..łąka.. mały, półroczny piesek... Mucha zwariowała..zabawa, tarzanie się, pełne szaleństwo... młody gość łapał ją za szyję i trzymał a Mucha brzuch do góry i machająca ogonem... nie miałem aparatu... miłe... po tak popieprzonym dniu................................................................ Quote
Kasia25 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 a mówiłam, że lubi się bawić, trza jej coś małego do domku, "przywlec'!:p Quote
akucha Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Mucha wynagradza wszystko :lol: Cieszę się!!! Kasiu, dostałaś maila? Quote
Kasia25 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dostałam maila, dziękuje Akuszko! Pies? i "SYN";) dziękuje Wam bardzo, mam nadzieje, że mój mózg to przetrawi:p i coś z tego będzie. Quote
akucha Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pies? dostał banana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakie to żałosne!!! Pewnie rozpacz po takiej stracie pozbawi go chęci działania i dociekania... :razz: Niektórzy zacierają rączki z zadowolenia, że w końcu odebrano mu prawo głosu. Tylko czy rzeczywiście??? Czy faktycznie wszyscy postrzegali go na dogo jako pieniacza? Czy do wymiany informacji, spostrzeżen i wiadomości służy tylko dogo? Fakt zbananowania Psa? utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że poruszane przez niego kwestie mają jakieś drugie dno. A sprawa Groma z pewnością. No ale wiem też, że nie z Pies? takie numery. On nie odpuści. I bardzo dobrze! Muszko, spotkamy się na Twojej stronie :lol:, z dogo tez nie znikniesz, bo będą informacje z Twojego domu, fotki również :lol: Quote
outsi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Czy to banan stały czy tymczasowy :crazyeye: ? Dziwne to wszystko :shake: ... Mnie tam się nic nie pieniło... To Muszka swoją stronkę ma? Podajcie adres, jakby co :) . Quote
Recommended Posts