Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a mi sie wydaje ze pies z suka zawsze sie dogada,,,tymbardziej ze ona jest nie najmlodsza i nie ma juz ochoty na ciagle sprzeczki ,,wiec bedzie dobrze,,,wierzcie,,,,,
mucha nie jest niedobra zolza...troche zabko pokarze A POTEM BEDA SPAC DO SIEBIE PRZYTULENIE JKA STARZY ZNAJOMI

Posted

noc w sumie spoko, bo chciała wyjść dopiero po 6, to dało się radę:), potem zasnęła znowu i spała do 10
teraz już mamy za sobą 3 spacerki i jedną jazdę samochodem

z moim psem już trochę spokojniej, choć to bardziej jego wina, bo ją ciągle podchodzi z tej strony, z której nie ma oczu :)może nie ciągle, na spacerach jest już w miarę spokojnie, jeszcze musimy ``przeskoczyć`` dom

łapa mnie trochę niepokoi, ale jutro lub pojutrze będziemy u weterynarza, może coś się wyjaśni

Mucha jest kochanym psem, bez szczegółów, po prostu!!!

strasznie chrapie, w nocy aż mój Peper zaczął na każde chrapnięcie odpowiadać warknięciem :) śpią na posłaniach obok siebie, choć już się spróbowała wpakować na łóżko syna, ale od razu, kiedy ją zdjąłem położyła się na swoim miejscu / jestem przeciwnikiem spania psów w łóżkach :) /

to tyle na gorąco i spokojnie, będę informował i jakieś zdjęcia z komóry postaram się wrzucić wieczorem

Posted

Jak dobrze, uff
Całuje WAS? Zdrajca, nie Mucha:cool1:

łapa rzeczywiście, jakaś uszkodzona, ale mam nadzieje, że to nie będzie nic poważnego i ból jej nie dokucza.
To czekamy ze spokojem na wieczorną relacje!

Trzymaj się Muszko, całuśna. Kamil się wciąż pyta, czy jadłaś śniadanko?;)

Posted

Uffffffffffff.... :multi: :multi: :multi:
Ale nas przetrzymałeś, ale wiadomości zrekompensowały wszystko!!! Cudownie!!! Mam nadzieję, że z czasem będzie jeszcze lepiej.

Mam też nadzieję, że łapka to tylko skutek nadwyrężenia. Musi być dobrze, no!

Pies?, dziekujemy Ci za to, że wypatrzyłeś Muchę, za jej nowy dom, za to że podarowaliscie jej nowe życie :Rose: :Rose: :Rose: Żonie podziękuj i dzieciom. Bądźcie z nią szczęśliwi, niech pokocha Was mocno!!!

Stał się cud...

Posted

to ja Wam dziękuję, że tak szybko zarganizowaliście transport, to nie była mała kasa a zbiórka postępowała z szybkością błyskawicy:)

teraz przed nami dwa kluczowe momenty:

weterynarz i wyjazd na wieś, gdzie rezydują moje trzy suki / za tydzień, jeśli nic nie stanie na przeszkodzie /

Posted

Super... ja trochę wciąż w to nie wierzę, że Mucha w ogóle wyszła ze schroniska po tylu latach. Dziękuje, pies? i wszystkim którzy byli w to zaangażowani...

Posted

A nagrała to wszystko ciocia Pidżej ;)
Dostała nerwa i wzięła nas do galopu! Dziękujemy!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Pies?, a Twoje suki duże? Dogadają się z Muchą, a ona z nimi?

Posted

nie wiem, czy to dobry moment, ale jeśli mógłbym mieć do wszystkich prośbę odnośnie innego psa...mam nadzieję, że nie potraktujecie tego jakoś poza moimi intencjami, bo na Dogomanii jest tyle nerwów..
powinienem ? jest w okolicach Gdańska w hoteliku i chciałbym, żeby jak najwięcej osób o nim wiedziało.....
jeśli się zgodzicie, podałbym szczegóły...

aaa...Mucha wprowadziła się na posłanie mojego psa, którego nie ma teraz w domu :)

Posted

a co tu taka cisza?

mucha w ``komórce`` / dlatego taka sobie jakość / - okolice południa

większość dnia przespała- jeszcze spróbuję z nią wyjść, choć, jak dotychczas, nie specjalnie się do tego pali :)

Posted

Jaka cisza?!!!! Muchę sobie oglądam :multi: :multi: :multi: i zawiesiłam się z tej radości!!! Muchę we własny domu dla ścisłości; uśmiechniętą!!!

Śliczna ta Mucha :loveu: :loveu: :loveu:

Odsypiała stres podróży pewnie. A jak sprawy damsko-męskie w Twoim stadku?

Posted

ale ona szczesliwa musi byc ,,ze w koncu zamienila schroniskowa kilkuletnia nude na cos innego ,,na domek ,,fajny domek,,
mam nadzieje ze z sukami sie dogada ,,bo co do samca nie mam watpliwosci ze sie dogadaj!!!!
Pozdrawiam,,,a co z tym gromikiem????

Posted

Wiecie co ja przeżyłam??!!
W sobotę wzięło i zabrało net!!
Tak sobie normalnie wzięło i zabrało!!
I musiałam czekać na wieści, aż do dzisiaj.

Jak to cudnie, że babunia Muszka już w domku, że podróż bez sensacyjek, żę grzeczna i kochana. Niby to wszystko wiedziałam, ale musiałam to przeczytać, żeby coś takiego wielkiego i ciężkiego spadło mi z serca.

Pozdrowienia dla nowej rodzinki Muszej:loveu:

Posted

A czemu ja wczoraj tej fotki nie widziałam a byłam u Muszki właśnie w tych godzinach???:mad::mad::mad:

Muszeńko udało Ci się....bądź grzeczna i baaardzo szczęśliwa!!!

Czekamy na dalsze wieści....