wiewiora1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 oj nic nie trzeba robic na pewno nie ,,drastyczne diety ,,,Ona juz po prostu tak ma na stare lata ,i po sterylce troche przybrala i tyle,,, troche ruchu jej nie zaszkodzi,,,mniej o drobine tyl;ko w misce i bedzie stara jak nowa!!!! No ale bedzie zdziwiona preguska ,,,ze gdzies ja wioza a potem ze zobaczy domek,,,ktorego juz od kilku ladnych dlugich lat nie widziala:-o Quote
Brucio Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Beamicha,to jakby sie zdazylo ze pieniazki nie dotra (z roznych powodow)to bardzo prosze o PW to ja wplace te 60 zl ( tylko dobrze jakby ktos mogl zalozyc bo u mnie to kilka dni schodzi ;) ) Quote
beamicha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Brucio napisał(a):Beamicha,to jakby sie zdazylo ze pieniazki nie dotra (z roznych powodow)to bardzo prosze o PW to ja wplace te 60 zl ( tylko dobrze jakby ktos mogl zalozyc bo u mnie to kilka dni schodzi ;) ) dobrze dziękuję dam znać w sobotę Quote
akucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Tak, to nasza Mucha kilka lat temu :lol: A co nie podobna cioteczko? Brucio, dziękujemy jabyco!!!! :loveu: Jejku, to już prawie... zaczynam się denerwować! Kasiu, kiedy zabierasz Mucholca? Quote
Kasia25 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Tak sobie myślała, 10 lat ! Tyle czasu w schronie, aż niewyobrażalne, prawda:-( Ale, już jutro Mucha wylatuje:multi: :multi: :multi: Myślę, że tak o 13-14 Mucha już będzie zmotoryzowana;) Ciesze, jak dzieciak, wiecie, jak dzieciak po prostu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Celina12 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kasiu nie ma co się dziwić.:loveu::loveu::loveu: To taki ważny moment-Muszka na wolności...rozpoczyna podróż po miłość.....jakie to wzruszające...:-(:-(:-( Quote
quasimodo Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Mucha, spakuj się porządnie, ubierz wyjściowo, zgaś światło i pozakręcaj krany ;) :multi: Quote
akucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hihihi, pewnie paradnie ją ze schronu wszyscy wyprowadzą :lol: Kasiu, ale sie narobiło, co??? I tyle kochanych ludzi Muszka znalazła :multi: :multi: :multi: Celinko, nie płacz!!! Będzie dobrze!!! Pies?, jaka tam u Was pogoda??? Quote
Kasia25 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Oj, tak! Sie narobiło:evil_lol: A Muszka uczyniła, że powstał niezły łańcuszek, dobrych serduszek!:loveu: Mówie, Wam jak się kudłate zdziwią. Powinno, być dobrze, bo Kora i Mucha to rówieśnice, hihihi:evil_lol: Quote
akucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Rówieśnice?! Co Ty powiesz... No nie wiem, czy Sendi bedzie zadowolona :evil_lol: Quote
iwlajn Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kasia25 napisał(a):Tak sobie myślała, 10 lat ! Tyle czasu w schronie, aż niewyobrażalne, prawda:-( Ale, już jutro Mucha wylatuje:multi: :multi: :multi: Myślę, że tak o 13-14 Mucha już będzie zmotoryzowana;) Ciesze, jak dzieciak, wiecie, jak dzieciak po prostu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A my z Tobą Kasiu!!!!!!!!:smilecol: Quote
t_kasiek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 akucha napisał(a):Tak, to nasza Mucha kilka lat temu :lol: A co nie podobna cioteczko? no wlasnie nie poznałam....trochę podobna :) ale sie biedna Muszka naczekała....a tu juz teraz tylko godzinki pozostaly do wyjazdu :D :loveu: Quote
Celina12 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Oj godzina ZERO się zbliża :multi::multi::multi:-Muszka nawet jeszcze nie przeczuwa co Jej dziś się szykuje:loveu::loveu: Quote
pies? Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 akucha napisał(a):Hihihi, pewnie paradnie ją ze schronu wszyscy wyprowadzą :lol: Kasiu, ale sie narobiło, co??? I tyle kochanych ludzi Muszka znalazła :multi: :multi: :multi: Celinko, nie płacz!!! Będzie dobrze!!! Pies?, jaka tam u Was pogoda??? pogoda, jak zwykle we Wrocławiu- słońce:) a od jutra bardzo ciepło cholera, też się trochę denerwuję, aż się sobie dziwię :) Quote
beamicha Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 słuchajcie wpłaty wszystkie są równe 400zł dziękuję :loveu: Quasimodo dziś odsyłam Twoje 80zł za transport drugiej suni co zostaje w sprawie Boska dziewczyny nie odpowiedziały więc odeślę aby nie mieć długu Quote
Czarodziejka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Nowe życie zacznie się Muszce kręcić :) Quote
akucha Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 A jak ja sie denerwuję!!! Najmocniej, mówię Wam!!!! U nas wichura :placz:, zimnica i szlag by to trafił... Kasiu, Mucha wzięta???????????????????? :question: Wszyscy mają telefony, adresy i co tam tylko trzeba??? Ja mam dzisiaj w szkole dzień otwarty, nawet nie mogę śledzić dogo na bieżąco :cool3: Zaraz idę na ciąg dalszy... Mam nadzieje, że wszystko dobrze! Do wieczora Kochani!!! Quote
quasimodo Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 beamicha napisał(a):słuchajcie wpłaty wszystkie są równe 400zł dziękuję :loveu: Quasimodo dziś odsyłam Twoje 80zł za transport drugiej suni co zostaje w sprawie Boska dziewczyny nie odpowiedziały więc odeślę aby nie mieć długu Dzięki - szkoda, że nic nie wyszło ani z tą sunią ani z Boskiem... Groszki pójda więc do jakiejs innej bidy... Quote
loozerka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Kasia po Muszkę to chyba dopiero idzie :))) Quote
pidzej Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ładnie to tak pisać "mam muchę całą i zdrową" i nic więcej?:mad: relacje prosimy!!! Quote
Recommended Posts