akucha Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Beamicha, gdy rozmawiałam wczoraj z Pies?, to poinformował mnie, że w niedzielę wraca i odezwie się na wątku Muszki. Wtedy pewnie poda adres docelowy. Jesli nie, to zadzwonię do niego i wyslę Ci na PW. Może być? Quote
beamicha Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 akucha napisał(a):Beamicha, gdy rozmawiałam wczoraj z Pies?, to poinformował mnie, że w niedzielę wraca i odezwie się na wątku Muszki. Wtedy pewnie poda adres docelowy. Jesli nie, to zadzwonię do niego i wyslę Ci na PW. Może być? oczywiście, że tak poczekamy do niedzieli jak nie dzwonimy:razz: Quote
akucha Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cieszę, się!!!! :multi: Jak ja się cieszę!!!!!!! Ludzie!!!! Kasiu, a jak Kamil nie będzie chciał jej oddać?! Quote
Celina12 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :multi::multi::multi::multi:-super..cudownie :loveu::loveu::loveu: Quote
loozerka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Sluchajcie, ja dopiero teraz tu dotarłam i tak czytam i nie wiem, czy coś zle zrozumialam... Beamicha miałaby pojechac po Muszke na wybrzeze i wieżć ją do Wrocławia, tak? Całą trasę? Bo jesli tak- to chyba bez sensu jechac przez Warszawę, to dużo dalej, przez Poznan z Gdanska do Wrocławia jest ok 430 km, jak ktoś juz pisał, wiec byloby to ok 850 -900 km, a nie ponad 1100, jak pisala Beata.....I koszt, i czas przejazdu inny, dla Muszki i dla kierowcy trasa mniej obciazająca. A z tego co wiem- na 100% to trasa z wrocławia do poznania, potem z poznania do bydgoszczy ( bo chyba przez bydgoszcz sie jedzie ) jest świetna. Dalej na wybrzeże też nie najgorsza.... Quote
beamicha Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 loozerka napisał(a):Sluchajcie, ja dopiero teraz tu dotarłam i tak czytam i nie wiem, czy coś zle zrozumialam... Beamicha miałaby pojechac po Muszke na wybrzeze i wieżć ją do Wrocławia, tak? Całą trasę? Bo jesli tak- to chyba bez sensu jechac przez Warszawę, to dużo dalej, przez Poznan z Gdanska do Wrocławia jest ok 430 km, jak ktoś juz pisał, wiec byloby to ok 850 -900 km, a nie ponad 1100, jak pisala Beata.....I koszt, i czas przejazdu inny, dla Muszki i dla kierowcy trasa mniej obciazająca. A z tego co wiem- na 100% to trasa z wrocławia do poznania, potem z poznania do bydgoszczy ( bo chyba przez bydgoszcz sie jedzie ) jest świetna. Dalej na wybrzeże też nie najgorsza.... zgadza się jadę przez Poznań ale Cioteczko zobacz we wcześniejszych wątkach skąd jadę z Lipnik woj. opolskie a to dodatkowe km;) Quote
Kam Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 naprawdę w takich momentach łatwo uwierzyć w cuda... jesteście wszyscy naprawdę wielcy... Mucha za tydzień w nowym domu!:loveu: Quote
loozerka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 To o lipnikach doczytalam, ale o poznaniu nie- stad myslalam, ze planujecie o stolicę zahaczyć :) Quote
quasimodo Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Grosiki juz poszły - ściskamy kciuki za powodzenie podróży i pozdrawiamy :) Quote
pies? Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 właśnie wróciłem... czytam... i zapachniało szaleństwem :) po pierwsze- wielkie dzięki mówię w imieniu suki po drugie- brązowa : stwierdzenie, że każdy może przyjść i kupić muchę jest w tym konkretnie przypadku oraz ilości lat, które minęły - trochę...hmmm...mało trafione po trzecie- ``dom docelowy`` się nie dołoży, bo ``dom docelowy`` obiecał gdzie indziej i dotrzyma słowa poza tym na transporcie muchy nie skończą się finanse, chyba nikt nie sądzi, że wezmę sobie psa i o nim zapomnę... szczepienia, odrobaczanie, środki na pchły i kleszcze, podstawowe badania, kto wie, może coś wyskoczy i dojdą leki...to naturalna drobnocha, która będzie należeć do mnie i to jest oczywiste od początku stawiałem sprawę jasno to tylko w formie odpowiedzi na przeczytane posty POZA TYM CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ, ale o tym pewnie już pisałem, choć może mówiłem przez telefon komuś :D Quote
pies? Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 a teraz spokojniej przeczytałem ``ostatnie dni`` i aż się nie chce wierzyć, że tak wiele zrobiliście w tak krótkim czasie - docierały do mnie infa, że coś się dzieje, ale ogrom emocji wyłapałem dopiero po lekturze OBIECUJĘ, że Mucha będzie miała dobry dom i będę co jakiś czas podrzucał zdjęcia i informacje czyli jak Mucha wpada w sobotę to mamy tydzień na poznanie się / my i nasz pies / i potem `` na wioskę `` poznać trzy suki i sześć naszych kotów ale dobrze będzie - bo nie ma zmiłuj :) Quote
pies? Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Czarodziejka napisał(a):Czyli wciąż parę złotych potrzebne! to ciągle brakuje? nie doczytałem czegoś ? Quote
Kasia25 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Dabrowka napisał(a):Brązowa, postanowiłaś założyć wątek kolejnemu "beznadziejnemu przypadkowi"? :cool3: No fakt, cuda się zdarzają... :loveu: No to własnie, się dzieje ten "cud":multi: Ja jeszcze nie mogę uwierzyć............ Wygląda na to, że kwota już "tak jakby uzbierana". Z wszystkich, deklaracji wychodzi okrągłe 400zł. P.S Kamil odda Muche, tatuś go przekona:cool1: Quote
quasimodo Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 pies? napisał(a):właśnie wróciłem... czytam... i zapachniało szaleństwem :) po pierwsze- wielkie dzięki mówię w imieniu suki po drugie- brązowa : stwierdzenie, że każdy może przyjść i kupić muchę jest w tym konkretnie przypadku oraz ilości lat, które minęły - trochę...hmmm...mało trafione po trzecie- ``dom docelowy`` się nie dołoży, bo ``dom docelowy`` obiecał gdzie indziej i dotrzyma słowa poza tym na transporcie muchy nie skończą się finanse, chyba nikt nie sądzi, że wezmę sobie psa i o nim zapomnę... szczepienia, odrobaczanie, środki na pchły i kleszcze, podstawowe badania, kto wie, może coś wyskoczy i dojdą leki...to naturalna drobnocha, która będzie należeć do mnie i to jest oczywiste od początku stawiałem sprawę jasno to tylko w formie odpowiedzi na przeczytane posty POZA TYM CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ, ale o tym pewnie już pisałem, choć może mówiłem przez telefon komuś :D Nam - na miejscu Muchy - to by się takim dom i Pancio podobał. Jak rozumiemy kasa na transport jest przygotowana w 100% i nic w tym zakresie nie brakuje? kasia i krzysiek Quote
pies? Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 zrozumiałem, że transport załatwiony na sobotę / i ``uzbierany`` / to czego jeszcze brakuje? Quote
pidzej Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Może Czarodziejka z Twojego postu pomyślała, ze jeszcze na szczepienia itp...? nie wiem, ale deklaracja jest 400stu zł równiutko:razz: Quote
pies? Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 już napisałem Czarodziejce PW... napiszę oficjalnie: po przekroczeniu mojego domu, wszelkie finansowe sprawy, związane z Muchą, pokrywam ja to co napisałem, było formą wyjaśnienia, dlaczego nie składałem sie na transport, choć gdybym mógł, zrobiłbym to pewnie niestety ``mam zakręt`` i nie dało rady Quote
beamicha Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 słuchajcie ja wiem że to nie tu ale dzięki Muszce może pojechać druga bieda niestety muszę nadrobić ponad 230km to koszt 80zł więcej gdzie mogę prosić o pomoc aby druga pojechała do domu kierunek z Lwówka śl do Lęborka jest to suczka z wątku ZuziM niestety ona ma net tylo w pracy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59207 Quote
quasimodo Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Dobra, w takim razie jeszcze 80 zł potrzeba dla tej drugiej suni? Jesli tak, to jutro przelejemy te groszki... Quote
beamicha Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 quasimodo napisał(a):Dobra, w takim razie jeszcze 80 zł potrzeba dla tej drugiej suni? Jesli tak, to jutro przelejemy te groszki... dziękuję w imieniu suczki nie trafi do schronu i dzięki założycielki wątku Gosi:loveu: Quote
pies? Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 nie chciałem o tym tutaj dziś pisać, tak na dzień dobry po powrocie ... beamicha dzięki :) cieszę się, że i drugie zwierzę ``załapie się `` na ten transport Quote
Recommended Posts