Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na transportowym Dodda napisała:

Po świętach, chyba w tyg jedziemy z Warszawy do Jeleniej Góry i z Jeleniej Góry do Warszawy.

Po drodze mamy takie oto duże miasta:
Łódź, Wrocław.

Może z nią pokombinować???

Posted

patch75 często jeździła olsztyn- wawa, czasem też olsztyn-3city. nie wiem czy jeszcze jeździ. ostatnio pisała, ze właśnie olsztyn- trojmiasto jedzie. A Beamicha pomaga w transportach z Wrocławia- gdziekolwiek, za zwrotem kosztu paliwa.

Posted

patch75 często jeździła olsztyn- wawa, czasem też olsztyn-3city. nie wiem czy jeszcze jeździ. ostatnio pisała, ze właśnie olsztyn- trojmiasto jedzie. A Beamicha pomaga w transportach z Wrocławia- gdziekolwiek, za zwrotem kosztu paliwa.

pisałyście do nich albo do doddy?

Posted

warszawa- wrocław to 300 km, ostatnio Beamicha przewoziła na tej trasie psa i za paliwo wyszło ok 270 zł chyba.
Trójmiasto- Olsztyn to 130 km - patch75 ostatnio proponowała na tej trasie
Wawa- Olsztyn- 180 km - też patch75
pamiętam też że TZ Irmy jechał kiedyś Gdańsk- Warszawa, nie wiem czy to było jednorazowe. można sie spytać.

Posted

koszt transportu samochodem wrocław- trójmiasto to 400 zł
uzbierałoby się?

co do łączonego brązowa- myślałam, żeby sie jakos tak dobrze zgrało
a jeśli nie to tymczas może awaryjny
tylko to starsza sunia, może być za dużo atrakcji jak na jeden raz

Posted

Słuchajcie Beamicha się zgodziła.... koszt to 400 zł
jej mąż może wyjechać po nią w sobotę po południu... tak tylko piszę, bo jeszcze nie wiem czy jesteście w stanie uzbierać tyle kasy
brazowa moge Ci podac gg do beamichy jesli nie masz

Posted

Przecież to stara suczka, a nie szczeniak, cud że dom sie znalazł, nie takie pieniadze były na dogo zbierane
jeśli podejmę się zebrania pieniędzy /zaloze temat ze zbiórką/ to czy rozpatrzycie chec pomocy pozytywnie?

Posted

ja wiem....pidzej...ale gdy pomysle,ile psow czeka na pomoc w leczeniu,ktore uratuje im zycie...
Ja bym raczej optowala za poszukaniem transportu do Warszawy,a potem "sie zobaczy".Musze to tez skonsultowac z nowym domem Muchy.Z jakiego miejsca w Polsce sa w stanie odebrac sunie.

Posted

sopot- wrocław przez warszawę 647 km

sopot- wrocław przez poznań 430 km

i na transportowym jest oferta poznań- wrocław / chyba piątek /

jeśli się teraz nie uda, uważam, że powinno się szukać trasy przez poznań

SOPOT - POZNAŃ to tylko 270 km !!!

Posted

z transportowego:

W piątek jade z Warszawy do Olsztyna jakos po 17, Jakby któs miał jakiegos zwierza do przewiezienia to pisac albo dzwonic 606238803

a wiadomo kiedy doddy jedzie do wrocławia i spowrotem?

przepraszam ze sie tu tak rozpanoszyłam...;) ale z Waszych wypowiedzi wynika że raczej transportu nie szukacie..jeśli jest inaczej to mnie oświeccie i się zamknę ;)