Sabina02 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Zrobie jej Allegro z dodatkowymi opcjami zeby ja bylo lepiej widac...:lol: Szanse na dom wtedy bardzo wzrastaja... Quote
brazowa1 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Kasia25 napisał(a):Trzeba mieć nadzieje............... jest ktos kto sie bardzo konkretnie Muszka interesuje,ale ewentualny dom bylby na poludniu Polski. Quote
wiewiora1 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 jesli osobka obadana i konkretna to moze warto by bylo pomyslec o transporcie???? Bo ona moze juz nie miec wiecej takiej szansy,,,a nie chcemy przeciez zeby siedziala albo odeszla w schronie!!!!tyle juz siedzi!!! Quote
brazowa1 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 osobka, a raczej osobnik,(bo to ON),jest polecany przez dogomaniakow :) jako osoba bardzo kochajaca zwierzeta i powazna. I jest zdecydowany....az trudno uwierzyc,prawda :) po tylu latach. teraz przeglad weterynaryjny suki,po swietach bierzemy sie za jęczenie o trnasport na watkach:) Ciotki,pomozecie? Quote
Aggie Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 PEWNIE że pomożemy... nie wiem jak z transportem bezpośrednim bo juz mnie zuziaM pytała , ale jakby coś łączonego przez Wwe to postaram sie pomyslec. szkoda ze na swieta do Gdanska jedizemy samochodem TZta... on nawet naszych psów do niego nie wpuszcza (ale uwierzcie mi - trudno mu sie dziwić) wiec cholera chyba nie da rady tak od razu (a szkoda,, taka okazja...) Quote
Kasia25 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Coś się wymyśli przecież, musi! O rety jak ja się cieszę, jak dzieciak:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
outsi Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ale cudowne wieści na święta !!!!!!!!!! :cunao: :cunao: :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
brazowa1 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Wszystko da rade zrobic :) Najbardziej mnie cieszy,ze to osoba polecona! Millarca juz powiadomona :)jeszcze niedawno zapytałam,za ktorego psa teraz sie szczegolnie bierzemy w oglaszaniu,a ona :Muche z rodziny,drazni mnie juz jej widok-jak wyrzut sumienia tam siedzi. Niesamowite,prawda? Quote
t_kasiek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 chwilke nie bylo mnie u Muszki....patrze - a tutaj takie zmiany !! Muszka ma domek ?? a gdzie, co, jak ?? mowcie wszystko !! Quote
brazowa1 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 tkasiu! Mucha ma dom zdecydowany ja zaadoptowac,zaraz po swietach zaczniemy szukac transportu-teraz ludziska sa w szale swiatecznym i raczej nic nie zdziałamy. Quote
grazyna9915 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Bardzo się cieszę. Ludziska zrobiliście kawał dobrej roboty. Powodzenia. Quote
akucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 To niewiarygodne jest!!! :multi: Transporciku, znajdź się prosimy!!!! Quote
t_kasiek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 brazowa1 napisał(a):tkasiu! Mucha ma dom zdecydowany ja zaadoptowac,zaraz po swietach zaczniemy szukac transportu-teraz ludziska sa w szale swiatecznym i raczej nic nie zdziałamy. :smilecol::angel::Cool!::laola::laugh2_2::Dog_run: NORMALNIE OSZALALAM ZE SZCZESCIA :) Quote
wiewiora1 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 wspaniale sa te swieta!!! rolf poszedl ,,tina idzie i teraz mucha,,to nie wiarygodne ona przesiedzila w schronie cala wiecznosc!!!i nawet nie wie co ja czeka ,,nawet pewnie nie pamieta widoku domu i rodziny,,,ale niedlugo bedzie to miala ,, ale jestem zadowolona teraz tylko transport i jazda,,, Quote
t_kasiek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 a można spytac kto ma zabrać Muszkę ?? znacie ta osobe ?? Quote
Recommended Posts