Czarodziejka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 t_kasiek napisał(a):mowisz powaznie ?? jesli tak to ja wieczorkiem siadam i pisze ci PW tylko prosze - powiedz jak duzy jest ten pies :) Pani inżynier? Nie musi pani projektować aż tak skrupulatnie, wystarczy skromny kojec. :cool3: Liczę koszty.... Quote
t_kasiek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Czarodziejka napisał(a):Pani inżynier? Nie musi pani projektować aż tak skrupulatnie, wystarczy skromny kojec. :cool3: Liczę koszty.... oj przepraszam....miałam sie odezwac i wypadło mi z głowy :oops: Quote
Czarodziejka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Rozumiemy :lol: Aby tylko nie wyleciało na amen ;) Gromadzę fundusze, więc spokojnie. Quote
iwlajn Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 t_kasiek napisał(a):hmm :) no wiec skończyłam Zarządzanie i Marketing w Budownictwie na Politechnice (i właśnie w tego pisze aktualnie prace) a poza tym jestem na czwartym roku Konstrukcji Budowlanych i Inżynierskich (również na Politechnice)....ale przyznam sie szczerze, ze już mi sie nie chce :) Zawsze podziwiałam umysły ścisłe:loveu: Toś ambitna cioteczko, że dwa kierunki ciągniesz. Ja też swego czasu o tym myślałam ale zrezygnowałam. Quote
Czarodziejka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Mój umysł niestety do ścisłych nie należy :diabloti: Quote
iwlajn Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 No mój też nie. Ale nawet na humanistycznych kierunkach przychodzi walczyć z metodologią, statystyką. Quote
t_kasiek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Czarodziejka'] :oops::oops::oops: przepraszam....miałam zwariowany tydzień i nawet nie bardzo miałam czas czytać dogo :oops: jutro jeszcze będę miała zajęta popołudnie, ale w sobotę napewno to wszystko sprawdzę i napiszę.....może być ??:roll: Quote
Czarodziejka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Jasne :) Muszko fruniemy! A to hop, to żeby Muchę podrzucić, a nie, żeby cię popędzać, Kasiek :evil_lol: Quote
iwlajn Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Cioteczki przestawiłyście zegarki? Wczoraj zamawiałam taksówkę na dziś na rano i nie przyjechała bo taksówkarz nie przestawił zegarka.:mad: Ledwo zdążyłam na autobus.:cool1: Quote
Czarodziejka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Mój tz poprzestawiał wszystkie wczoraj przed 17.00 :diabloti: I córeczka na bajkę trafić nie mogła. Quote
Czarodziejka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Muszeńko leć na górę! Kasiek! Masz już obraz mentalny kojca:) Quote
kaerjot Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Czarodziejka napisał(a):Muszeńko leć na górę! Kasiek! Masz już obraz mentalny kojca:) Ja też chcę zobaczyć mentalny obraz :multi: Quote
irenaka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Trafiłam tu przez przypadek. I się zakochalam. Czy Muszka ma jakąś szansę? Nikt nie chce takiego pyszczka? Quote
t_kasiek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Muszko....szukaj domku - zawsze warto !!!!!!!!!! Quote
Kasia25 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kasiu, a ja taka zacofana jestem i dopiero doczytałam o Berrym.......... Bardzo mi przykro. Muszka, słodka staruszka. Szuka miejsca w serduszkach. Quote
t_kasiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Kasia25']Kasiu, a ja taka zacofana jestem i dopiero doczytałam o Berrym.......... Bardzo mi przykro. no juz teraz jakos sobie z tym radze...tym bardziej, że od miesiąca jest w moim życiu nowa bernardynka - Adka SERDECZNIE ZAPRASZAM NA JEJ WATEK (mam nadzieje, że się Muszka nie obrazi...tym bardziej, że Adka właśnie została zabrana ze schroniska :)) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4446647#post4446647 to wątek Adki :) ZAPRASZAM no a muszeczka oczywiscie wadruje do góry !!:multi: Quote
iwlajn Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Jest superancka, śliczna :loveu: Najbardziej mi się podobają bernardynkowe piegi na nosku:loveu: Quote
Recommended Posts