pies? Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 widzę, że tu już cisza ``se bana lepiej zakombinuję`` Quote
quasimodo Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 pies? napisał(a):widzę, że tu już cisza ``se bana lepiej zakombinuję`` Będą następne zdjęcia będzie dyskusja :evil_lol: Co tam u babiny? Jak se radzi jesienią? Quote
akucha Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 pies? napisał(a):widzę, że tu już cisza ``se bana lepiej zakombinuję`` :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Uzależnienie czy co??? Witaj dogo-banito, fajnie, że znowu jesteś! A Muchozol I klasa jest! No proszę, agresor - widac, że dobrze jej się wiedzie. Postawę ma nawet taką... władczą :razz: Chcę wiecej fotek! Quote
Neris Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Fotki reszty stada też by nas interesowały... Quote
pies? Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 może na weekend wioska, to będą zdjęcia p.s. to co wypisuje Czarodziejka u Cyrana to już jest po prostu żenująco bezczelne- zerknijcie na jej krótki, ale jakże treściwy wpis Quote
Agga Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 http://images32.fotosik.pl/4/b04cc820b3b71428.jpg Powiem tylko tyle sama słodycz na tej podusi:loveu: Quote
pies? Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 myślę o Pyśce... o moim ukochanym kocie Maxie, który zaginął o pozostałych zwierzakach, które od nas odeszły myślę, że to najgorszy rok słucham Everything But The Girl ...i myślę o Pyśce... p.s. Mucha w porządku jutro wioska- wiem, że już obiecywałem, ale teraz na bank będą foty pozdrawiam Quote
pies? Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Mucha prowadzi bardzo spokojne życie ostatnio, spacer, sen, krótka zabawa piłką, ``znowu pośpimy``, żarełko ze zdrowiem /odpukać / wszystko ok, nie tyje, ta chora łapa nawet nieźle chyba zadowolona :) Quote
kaerjot Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 pies? napisał(a): chyba zadowolona :) Udowodnij :diabloti: Foty chcemy:mad: Quote
wiewiora1 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 patrzta jakie to pazerne wszysto tylko foty i foty ,,a biedny pies???:eviltong: ok,,,dolaczam sie ,,,,,,,,:razz: Quote
pies? Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 prezenty, prezenty- zdjęcia !!! dwa pierwsze- Mucha 10 minut temu Wesołych i Szczęśliwego- lepszego niż ten, bo ten przyniósł mi tylko jedną radość- Muchę ale poza tym tylko zabierał... pozdrowienia z Wrocławia Quote
brazowa1 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Musia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
Neris Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Muszydło z piłką mnie powaliło na kolana... Mam nadzieję, że przyszły rok nie będzie już odbierał, ten ma być inny, będzie zsyłał tylko dobro. Quote
pies? Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 żadna Musia :) MUNIA ! a ten rok, co przyjdzie? oby... Quote
akucha Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Munia :loveu::loveu::loveu: A ten rok, co przyjdzie - szczęśliwy będzie!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiamy!!!!!!!!!!! Quote
quasimodo Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Bardzo dziękujemy za te śliczne zdjęcia i opiekę na Muszyskiem!!! Widać, jak korzysta sobie jeszcze z życia!!! No i oczywiście najlepsze życzenia - niech nowy rok składa sie tylko z dobrych i szczęśliwych dni!!! Quote
brazowa1 Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Mucha zaczela wygladac na lekko zarozumiala,prawda? :cool3: Quote
akucha Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Raczej taka labowata się zrobiła. Dostojna, fajna z niej Mucha jest :lol: Wesołych Świąt Wrocławianie!!! :tree1: Quote
pies? Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 zarozumiała? raczej pewna siebie i oboje z żoną zauważyliśmy, że tak od miesiąca ta pewność siebie wybuchła jakby dopiero niedawno zrozumiała, że nikt jej nigdzie nie odda, nie zostawi... ma za sobą już pewien rytuał, taką powtarzalność- wiele podróży autem na wioskę, co jakiś czas weterynarza, znajome trasy spacerowe... sępi czekoladki i ciastka, na spacerze potrafi zaprzeć się na smyczy i koniec, obszczekuje 99,9% psów, 50% ludzi, ale na wsi przyjaźni się już z naszymi psami i kotami, zasuwa z nimi do bramy / a to z 40 m od domu / i ``wita`` gości zauważyliśmy, że jest najszczęśliwsza, jak wychodzimy na spacer wszyscy- ja, żona i syn / to oczywiście we Wrocławiu / ma kapitalną sierść, błyszczącą z takim pasem na grzbiecie / wkleję potem foto / jedyne zmartwienie to jakaś narośl na wewnętrznej stronie górnej wargi- jedziemy jutro do lekarza, może trzeba będzie łyżeczkować, nie wiem mam nadzieję, że to nic groźnego, bo jest w świetnej kondycji fizycznej- jak nigdy dotąd p.s. Kuba i Oskarek odeszły / dopiero się dowiedziałem / smutne niezbadane są.... pozdrawiam Quote
Neris Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Zaskakujące, dzisiaj o Was myślałam! Informuj proszę co to za narośl, oby nic niedobrego... Quote
pies? Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 pierwsze zdjęcie: pas sierści na grzbiecie i jej lśnienie drugie: szczupła sylwetka przy posiłku / sorry, że nie obróciłem, przechylcie głowy w lewo / trzecie i czwarte: wielogodzinne lenistwo :) Quote
brazowa1 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Na barkach,to jej autentycznie mięsnie widac! Pas siersci nietypowo sie układa,prawda? Mina zadowolona,juz nie wyglada jak babulenka-poczciwina,widac,ze ma pazur. Wspaniale fotki. Quote
olenka_f Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 wspaniała Mucha lśniąca spokojna i pewna, cudo :loveu: Quote
Recommended Posts