Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brązowa1 - taki ładny opis umieściłaś o psince na początku wątku, może warto było by z nim iść do jakiejś miejscowej gazety i poprosić o umieszczenie krótkiego artykułu z jej zdjęciem. Na pewno macie dar przekonywania i uda się ją pokazać większemu gronu ludzi!

Posted

Gazety chętniej rozmawiają z przedstawicielami różnych organizacji, tzn. z fundacjami, stowarzyszeniami itp.

Może gdybyście poszli jako przedstawiciele schroniska z gotowym projektem (artykułem) to szybciej byście ich przekonali.
Można przy tym podeprzeć się innymi gazetami, które już standartowo robią takie akcjie np. gazeta wyborcza.

brązowa a wiem, że przekonanie niektórych osób jest bardzo trudne, ale może się uda!

Posted

Jedna z moich suń czekała 12 lat i znalazła.
Mucha tyle nie będzie czekać.
Zgadzam się z brązową, kiedy Szczerzuj (i moja sunia) znaleźli nowy dom trzeba teraz wszyskie siły skumulować i wysłać Muszkę do nowego domu.

Ktoś będzie z niej bardzo zadowolony.

Posted

[quote name='akucha']Tak, Muszka to teraz nasze największe zmartwienie... ale mamy nadzieję, że jej też się uda!!! Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie ma na dogo rzeczy niemozliwych :lol: I to jest piekne!!!

Muszko, uda się!!!

akucha masz rację nie ma rzeczy niemożliwych!!!

Coraz więcej ludzi przekonuje się do tych dojrzałych psiaków i ceni je za spokój i przywiązanie.

Mucha do domu!!!