Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo sobie fajnie rozmawiacie w atmosferze wzajemnego szacunku z osoba, ktora w ten sposob sie do mnie odezwala

johnysx napisał(a):
A może sama się wysterylizuj!

Problem dotyczy czegoś innego a takie posty powinny być kasowane.

Odpowiem krotko: pierd..l sie

Basiu, mam nadzieje, ze ten dupek poswiecil przynajmniej tyle czasu i staran, co ja, zeby psiaki byly bezpieczne

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia nie denerwuj się. Ja sznuje czyjeś zdanie w przedmiocie sterylizacji, bezdomności - absolutnie nie odniosłam się do tego zdania. Bo wpis typu "a może sama się wysterylizuj" jest podły. Myślę, że Cię przeprosi za to.
Ja czytałam tylko i wyłącznei to co dotyczyło psów. Mam taką zadymę w głowie, bo czas gra dla psiaków ogromną rolę.
Pan który obraził Sylwię tym wpisem może zdobędzie się na odwagę i przeprosi.
Ja to mam zawsze pecha -

Posted

podejrzewam, że jest - ja i Kamil:evil_lol::evil_lol: jechałamz olbrzymia cane corso, która mnie i Ewę obciapała gdzie mogła i jak mogła to nie straszne mi dwa misie:loveu:
zgłosiłam na wątku transportowym bo jadą Psi ratownicy na tej trasie, ale w przyszłym tygodniu i nie wiem ile to będzie kosztowało.
LisPustyni napisz do mnie na gg teraz jestem dostępna

Posted

Zenit nie u mnie;) Ino przeze mnie;)
Macie nt tel do pana Kady swoja droga? Po posialam, a romansa mam:)
Ale ciiiiii:)

Basiu jestem w pracy wieczorem sie odezwe.

Jest duza szansa jak juz ekipa dojedzie i pozbawi sie jajec, ze jeden nieopodal DT mialby odpowiedzialny i fajny domek.

Posted

LisPustyni napisał(a):
Zenit nie u mnie;) Ino przeze mnie;)
Macie nt tel do pana Kady swoja droga? Po posialam, a romansa mam:)
Ale ciiiiii:)

Basiu jestem w pracy wieczorem sie odezwe.

A to przepraszam za pomyłkę.
No ładnie tutaj się chce haszczaki rozmnażać :evil_lol: Niestety Kadzior już po sterylce :p
Na umowie numer pewnie jest, ale mnie do soboty nie ma w schronisku.

Posted

[quote name='sylwija']Bardzo sobie fajnie rozmawiacie w atmosferze wzajemnego szacunku z osoba, ktora w ten sposob sie do mnie odezwala

Odpowiem krotko: pierd..l sie

Basiu, mam nadzieje, ze ten dupek poswiecil przynajmniej tyle czasu i staran, co ja, zeby psiaki byly bezpieczne

sylwija czy ja Cię obraziłem tak dosłownie że masz aż tak płytkie o mnie zdanie?
Czy zwróciłaś uwagę o czym napisałem?
Druga sprawa ja zadziałałem pod wpływem impulsu - Ty chyba zresztą też.
Przepraszam że napisałem w ten sposób.

Posted

_ogonek_ napisał(a):
A to przepraszam za pomyłkę.
No ładnie tutaj się chce haszczaki rozmnażać :evil_lol: Niestety Kadzior już po sterylce :p
Na umowie numer pewnie jest, ale mnie do soboty nie ma w schronisku.

:cool3::cool3:
A malo mam?

Skoro juz sobie powyjasnialismy kwestie rozmnazania;)
Ktos wesprze moze psiaki finansowo?
Dt jest bezplatne, ale wydatki beda, transport, ta barbarzynska kastracja...

Posted

LisPustyni napisał(a):
:cool3::cool3:
A malo mam?

Skoro juz sobie powyjasnialismy kwestie rozmnazania;)
Ktos wesprze moze psiaki finansowo?
Dt jest bezplatne, ale wydatki beda, transport, ta barbarzynska kastracja...

Mogę zrobić wirtualne cegiełki na bazarek lub allegro cegiełkowe na barbarzyńską i niehumanitarną kastrację :lol:

Posted

LisPustyni napisał(a):
Adopcje ich poprowadze ja, DT niekoniecznie powinno zajmowac sie sprawdzaniem ludzi;)

No więc wyślij namiary na siebie do ogłoszeń to będę podawać Twój numer tel. i maila.
Trochę szalone tempo ma ten wątek i wcześniej czytałam ,że psy trafia do osoby , która jest miłośnikiem rasy i będzie wiedziała o co pytać potencjalne domy, a może coś przekręciłam nie istotne.
Czekam na dane do ogłoszeń

Posted

A ja się nie mogę doczytać gdzie psiaki jadą, kiedy i jak to się stało :) nie mniej strasznie się cieszę!!!
Tylko nie wiem teraz ile tam u Was kastracja będzie kosztowała? u nas byłoby nas stać na kastrację obu, ale nie wiem jak tam?

Posted

[quote name='minia913']No więc wyślij namiary na siebie do ogłoszeń to będę podawać Twój numer tel. i maila.
Trochę szalone tempo ma ten wątek i wcześniej czytałam ,że psy trafia do osoby , która jest miłośnikiem rasy i będzie wiedziała o co pytać potencjalne domy, a może coś przekręciłam nie istotne.
Czekam na dane do ogłoszeń

martynasz@huskyadopcje.pl
503-758-133

Psy trafia do osoby, ktora jest milosnikiem rasy. Ale jest roznica pomiedzy doswiadczeniem i obyciu w psach, a w weryfikowaniu chetnych. To dwie zupelnie inne
dzialki. Znam wiele osob, ktore bardzo duzo wiedza na temat psow, ale mimo tego nie wiedzialy by jak przeswietlic domy i na co zwrocic uwage. Ja mam wieksze pojecie o tej adopcyjnej. Poza tym Serwis Husky Adopcje bierze odpowiedzialnosc za zycie psow zasadniczo do konca ich zycia. Ma swoje procedury, w ktorych DT nie koniecznie sie orientuje.

Posted

Basia1968 napisał(a):
jak nie znajdę żadnego transportu do soboty to pojedziemy w sobotę z samego rana z bestyjkami. Koszt kastracji to około 200 zł za dwa.

Basiu jutro zadzwonie do mojego weta zapytac sie za ile dokladnie mi zrobi chlopakow. Jutro sie tez do Ciebie odezwe, przepraszam, ale dopiero wrocilam z pracy.

Posted

Soema napisał(a):
Basiu jest jakaś opcja transportu dla psiaków? Takie duże i jeszcze dwa.. duży problem :(

Jeśli trzeba, mogę się przejachać w ten weekend po psiaki.
Mam czas i przyczepę do przewozu husky :)

Posted

koszty?
...no przejadę się... a przy okazji wezmę psiaki

A poważnie.
Podbite oczy tego bandyty mnie urzekły, więc wziąwszy po uwagę, że kiedyś siedziałam w temacie husky-adopcji (sama z resztą dwa takie psiaki przyjęłam do domu) - to tyle mogę teraz zrobić, że przewiozę je - bo trzeba.