dreag Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Wszystkie zabawki są wykradane kotom, zaciągane na legowisko, a następnie mordowane:diabloti:. "A dajcie wy mi wszyscy święty spokój" Quote
jaanna019 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Jaki porządny pies się z niego zrobił :) a domek to nie mógłby się sklonować kilka razy? bo sporo mamy bied w potrzebie ;) Quote
doris66 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Czy to napewno ten sam pies? I na ciebie cioteczko Dreag Jasiek zęby nastawia, na swoją wybawicielkę? Małpiszon okropny. Quote
dreag Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 No właśnie, chyba psa sobie podmienili, bo gdzież on do mnie z zębalami:diabloti:. A jaanna019 nazywa go jeszcze "porządnym psiskiem":mad:. Quote
Vicky62 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 I ja przyglądam sie zdjęciom i widzę innego psa, albo oczy mnie mylą...i te zębale dreag na Ciebie, aż nie prawdopodobne :roll: Quote
dreag Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Pocieszam się, że nie tylko na mnie, a na każdego...:roll: Wiecie, on teraz odreagowuje to zło, którego doświadczył, "zły dotyk", którego wczesniej panicznie się bał i kulił, a teraz nadal się boi, ale jest juz odważniejszy, by się bronić. Naprawdę, trzeba być przy nim grzecznym:evil_lol: i raczej go nie mieć z tyłu, bo nie wiadomo, co mu po głowie chodzi:p. Ale oczywiście jest kochanym psiskiem. No i panicz z niego. Ma teraz w końcu porządne mieszkanko w mieście i hacjendę na wsi:lol:, to może czuć się ważny:eviltong:. Wymagał od swoich ludziów dużo pracy, ale wyszedł... na PSA;). Quote
doris66 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Może masz rację, że to taka reakcja obronna" na zapas". Moja Kropa ( tez po strasznych przejściach ) choc jest malutkim psiakiem potrafi ostro zaatakować. Nie raz juz pokazałą na co ją stać. A na poczatku bya taka milusia i cichusia. To wygląda tak jakby broniła wszystkich i wszyskiego co jest nasze ( no i teraz jej ) choc nikt nie ma zamiaru robic krzywdy ani nam ani jej. Może po prostu psiaki po przejściach tak maja przez jakiś czas, zanim zrozumięją że nic złego ich juz nie spotka. Quote
dreag Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Czy ta facjata kogoś Wam przypomina?:) Quote
dreag Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 (edited) Zadzwoniła do mnie któregoś razu pańcia Jaśka z rekalamcją psa:crazyeye:. Serce mi stanęło! Pytam dlaczego??? Bo to mial być porządny pies:eviltong:, a on ze swego posłania przeprowadził się na łóżko i trzeba się wciskać:evil_lol:! Mądry chłopak, wie co dobre:lol:. U Jaśka wszystko w największym porządku, kocha swoich ludziów, na podwórku na niektórych się szpula, zwłaszcza jak coś niosą lub wyglądają jego zdaniem nie tak jak powinni:p. Psy też nie wszystkie mają u niego względy:roll:. Nigdy go nie spuszczają, bo się boją, że jeszcze coś mu strzeli do głowy i da nogę. Będzie musiał czekać do wiosny, na hacjendzie polata, teren ma:). Ulubiona pozycja Jaśka:lol:. Jasiek pod choinką - gdzie te prezenty:mad:? Ma się to spojrzenie, nie:cool3:? I postury chłopak nabrał... Koleżanka Mania, która dołączyła do stada kilka dni po Jaśku, mają do siebie sentyment;). Mania ma kontakt nie tylko z psami ale i ze swoim gatunkiem, są jeszcze 2 kotki i 1 kocur - wszystkie czarne:-o. W Sylewstra odeszła już niestety 23 letnia kocia mieszkanka, seniorka rodu... Wiekowa staruszka (18 lat) jamniczka, z którą nie darzą się z Jaśkiem sympatią i schodzą sobie po prostu z drogi:cool1:. Mała koleżanka, z którą od razu zapałali do siebie sympatią, jak tylko się poznali:lol:. Fajnie ma ten Jasio i zwierzaki, wesoło całej rodzince:). Przy okazji - Jasiek rozdał potrzebującym wszystkie oszczędności, które miał. Dobry z niego chłopak:loveu:. Rozliczenie w poście 2. Edited January 27, 2012 by dreag Quote
Recommended Posts