dreag Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Nikt, jedna pani o koteczkę, ale ona już w domku... Quote
Marycha35 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Domki ogarnąć się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kakadu Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 dreag, jak dojda kropelki to daj prosze znac - tz sie pomylil i wyslal zwyklym zamiast poleconym i sie teraz boje czy dojdzie; ale mowil, ze pani w okienku zwazyla list, wiec oplata byla na pewno wystarczajaca; Quote
dreag Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Kakadu, serdeczne dzięki, właśnie doszły, przekażę je wkrótce Jaśkowi z pozdrowieniami od Ciebie:) Quote
mgie Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 BARDZO PILNE NA JUŻ!!!! wizyta przedadopcyjna w miejscowości Kozioł k. Pisza niedaleko Łomży. Bardzo , bardzo prosimy Rozmowy na wszelkie fronty zostały przeprowadzone , zgadzają się na wszystkie nasze warunki wynikające z umowy adopcyjnej . Głównie chodzi o wgląd w warunki dla psa ( szczeniak ok. 10 tygodniowy no w typie onka ) Zwracamy koszty przejazdu ; paliwo czy bilety ( paliwo na fakture na Fundacje Ostatnia Szansa ). kolejna podrzucona do przytuliska bieda ma szansę na dom. Nasze telefony 513 430 207 509 201 457 Ewa i Agnieszka Quote
kakadu Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='dreag']Kakadu, serdeczne dzięki, właśnie doszły, przekażę je wkrótce Jaśkowi z pozdrowieniami od Ciebie:) ciesze sie i wielkie głaski dla negrusia od ciotki kakadu :kiss_2: Quote
dreag Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Życie to on ma jak w Madrycie:lol:, tylko jeszcze do końca boi się w to uwierzyć. Jest coraz bardziej otwarty, ale niepewność pozostała. Boi się nagłych ruchów, nowych ludzi, kuli się wtedy w sobie i robi wielkie oczy. Nie było żadnego telefonu w jego sprawie:shake:. Ta cisza jest smutna..., mam nadzieję, że w odpowiednim czasie domków będzie do wyboru;). Na razie mnie to nie martwiło, bo chłopak do adopcji jeszcze nie do końca się nadawał, jestem pewna, że przy bliższej okazji by zwiał, ludzie u których jest, naprawdę poświęcają mu duuużo czasu i wiedzą jak się nim zajmować. Chwila nieuwagi, a natura Jaśka pociągnęła by go w dal. Już nie raz kombinował, np. siedział, a raczej wisiał na dwumetrowym drewnianym płocie, na szczęście był na długiej smyczy, bo szukaj Jaśka w polu... Quote
Marycha35 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Noooo, to Dzwoniec z niego! Dobrze, że mu pomogłaś:) Jest bezpieczny, otworzy się i będzie cacy:) Quote
kakadu Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ech, ta dusza wloczegi........ na wolnosci niebezpiecznie, w domu nudno :( Quote
edek Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Może trzeba się zastanowić nad kastracją to często uspokaja psiaki. Quote
dreag Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Kolejny bazarek otwarty, zapraszam kobietki na zakupy[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/211943-TOREBKOWY-ZAWRÓT-GŁOWY-torebki-plecaczki-kosmetyczki-na-Jaśka-do-10-VIII-g.-20?p=17339877#post17339877 Quote
dreag Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Mam nowe wieści i to raczej niefajne:shake:. Jasiek przetrzepał starowinkę jamniczkę:mad:. Szalał na podwórku przy ognisku, bo bardzo mu się impreza podobała. Nie podobało się jednak starej suce, która na takie rzeczy nie pozwala i właściwie nic już się jej nie podoba:roll:, no cóż, cisza i spokój pożądane w pewnym wieku... Podleciała więc do niego z gębą, jak robi to ponoć często, no i jej się dostało, tym razem chłopak nie wytrzymał:p. Ach, gdzie ta jego kultura...:oops: Rozwalił suce grzbiet od łopatki do łopatki i ugryzł za udo:shake:. Jeździły na zszywanie, bo paskudnie to wyglądało, a teraz i nie tak dobrze się goi, wiadomo, psina nie pierwszej młodości, 17- latka. W ogólne czuje się jak pan stada - obszczekuje i psy i samochody i ludzi, wszystko, co się rusza. Na szczęśie koty mu nie przeszkadzają, żyje z nimi w zdodzie, a z Luśką, drugą suczką, tak jak pisałam, bardzo się przyjaźnią. To też niezła cytra:evil_lol: i podobno nieźle go nakręca, jednym słowem dobrany duet:cool1:. Kicia Mańka jest teraz typowym kotem domowym, nie wychodzi i nawet jej nie ciągnie na podwórko, mówią, że jest bardzo fajna:). No Jasiek Ty się lepiej uspokój:mad:, bo będzie bieda! Quote
Marycha35 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Szkoda Starowinki baaaardzo, ale pokazał kto tu dowodzi. Jak to w stadzie. Oby sunieczka szybko jednak wyzdrowiała:) Quote
doris66 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Swoją drogą to dziwne że pies ugryzł sukę. To raczej rzadko się zdarza, bo psy są uległe albo obojętne wobec suk. On chyba za wszelką cene chce pokazać swoją dominacje w stadzie. Quote
dreag Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 doris66 napisał(a):Swoją drogą to dziwne że pies ugryzł sukę. To raczej rzadko się zdarza, bo psy są uległe albo obojętne wobec suk. On chyba za wszelką cene chce pokazać swoją dominacje w stadzie. Ona sama go prowokuje, bo ciągle na niego (na wszystkich zresztą;) ) "zymzoli" - taki typ... Quote
psi Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 doris66 napisał(a):Swoją drogą to dziwne że pies ugryzł sukę. To raczej rzadko się zdarza, bo psy są uległe albo obojętne wobec suk. On chyba za wszelką cene chce pokazać swoją dominacje w stadzie. Dla mego Iwo (10 letni pies po przejściach) też nie ma znaczenia płeć :shake:, potrafi zębisa pokazać również na suczkę :roll: ja myślę,że tu raczej chodzi o temperament i energię danego psiaka Quote
kaszanka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Czy są jakiekolwiek telefony w sprawie Jaśka? Quote
dreag Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 kaszanka napisał(a):Czy są jakiekolwiek telefony w sprawie Jaśka? Ani jednego, ani z allegro, ani z pakietu, ani z pierwszej strony pupili, nic, czyli norma:roll:. Muszę zintensyfikować ogło na BO. Quote
kaszanka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 kurczę a tyle mu ogłoszonek naklepałam - myślałam, ze chcociaż kilku osobom wpadnie w oko. Na posesję by się nadał. Quote
jaanna019 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Niby tych posesji na Podlasiu zatrzęsienie a właśnie takim psom na posesję najtrudniej dom znaleźć :( Quote
Recommended Posts