Tola Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 A kto będzie skarbnikiem:cool3: Mam ofertę pomocy od P. Basi z Zamościa - wpłacała juz niejednokrotnie na zamojskie psiaki; 30 zł jednorazowa i 20 zł stała:lol: Bardzo dziękujemy:loveu: Obiecałam wysłac nr konta jak tylko ustalimy skarbnika. Quote
handzia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Tola']A kto będzie skarbnikiem:cool3: Mam ofertę pomocy od P. Basi z Zamościa - wpłacała juz niejednokrotnie na zamojskie psiaki; 30 zł jednorazowa i 20 zł stała:lol: Bardzo dziękujemy:loveu: Obiecałam wysłac nr konta jak tylko ustalimy skarbnika. Super, bardzo dziękujemy :loveu: Tolu, jeśli się zgodzicie ja mogę być skarbnikiem. Jakiś czas już rozliczam się z Owieczką. :) Quote
agusiazet Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='handzia']Super, bardzo dziękujemy :loveu: Tolu, jeśli się zgodzicie ja mogę być skarbnikiem. Jakiś czas już rozliczam się z Owieczką. :)[/QUOTE] Oczywiście, że się zgadzamy:) Przeważnie ciężko znaleźć skarbnika:) Quote
agusiazet Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Tola']A kto będzie skarbnikiem:cool3: Mam ofertę pomocy od P. Basi z Zamościa - wpłacała juz niejednokrotnie na zamojskie psiaki; 30 zł jednorazowa i 20 zł stała:lol: Bardzo dziękujemy:loveu: Obiecałam wysłac nr konta jak tylko ustalimy skarbnika. Super, Pani Basi wielkie dzięki:):):) Quote
Tola Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='handzia']Super, bardzo dziękujemy :loveu: Tolu, jeśli się zgodzicie ja mogę być skarbnikiem. Jakiś czas już rozliczam się z Owieczką. :)[/QUOTE] Oczywiście - robiłaś to znakomicie:) Quote
handzia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Tola']Oczywiście - robiłaś to znakomicie:)[/QUOTE] :) Więc jeśli będzie potrzebny nr konta, to piszcie :) Quote
handzia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ciotki, nie wiem czy widziałyście, jaką wspaniałą robotę robi Agnieszka_K. Kleci zarąbiste bazarki cegiełkowe. Może dla nas mogłaby zrobić. Zapytam... Quote
agusiazet Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Niemalże o poranku Nuka maszeruje na pierwszą:) Quote
handzia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='dusje'] Dusje, ale super plakacik :loveu: Quote
dusje Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Haha,reklamujemy Jadzie :loveu:na bilboardach :eviltong::evil_lol: Nuce tez moge strzelic ;) Owieczka i Iza czekaja na obie panienki :multi:Beda robione na ksiezniczki :evil_lol:-tak zapewnia Owieczka :lol: Quote
malagos Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Zaraz, zaraz, To Nuka ma zaklepane miejsce u Owieczki? Super!! Quote
agusiazet Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='malagos']Zaraz, zaraz, To Nuka ma zaklepane miejsce u Owieczki? Super!![/QUOTE] No super:) Troszkę finansów też ma zadeklarowanych:) teraz to chyba trzeba szukać transportu i rezerwować suczki! A pro-po-se, gdzie zamieszkuje Owieczka? Quote
dusje Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='agusiazet']No super:) Troszkę finansów też ma zadeklarowanych:) teraz to chyba trzeba szukać transportu i rezerwować suczki! A pro-po-se, gdzie zamieszkuje Owieczka?[/QUOTE] W okolicach Nowego Miasta n/Pilica /ok 80 km od W-wy/ Quote
Tola Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='dusje']W okolicach Nowego Miasta n/Pilica /ok 80 km od W-wy/[/QUOTE] Czyli szukać do Warszawy? Quote
dusje Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Tola']Czyli szukać do Warszawy?[/QUOTE] Tak chyba najprosciej i najlatwiej ;) choc z pewnoscia dowoz na miejsce bylby NAJ :cool3: Quote
lilk_a Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 agusiuzet , piszę tutaj , bo jakoś nie działą mi pw , mam już allegro dla Nuki zrobione , napisz mi na maila ( galeria.lw@gmail.com ) jakie ma być wyróżnienie L.:) Quote
Kasia Trzcińska Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 hejka dziewczyny :-) pogubiłam sie -przyznaję :-) czy dobrze wyczytałam że Nuka jedzie do domu tymczasowego?! napiszcie mi szybko!!!!!a i czytałam o grupowym wydarzeniu dla psiaków- nie ma sprawy!!!!napiszcie tylko jakie psiaki, dajcie jakieś foty (to mój mail catie28@wp.pl)i o czym ma być wydarzenie: tzn czy pomoc finansowa, czy adopcja, czy dom tymczasowy- jedym słowem co byście chciały dla tych cudasków :-) buuuuuuuziaki i piszcie szybko!!!!! Quote
agusiazet Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='lilk_a']agusiuzet , piszę tutaj , bo jakoś nie działą mi pw , mam już allegro dla Nuki zrobione , napisz mi na maila ( galeria.lw@gmail.com ) jakie ma być wyróżnienie L.:) Dzięki już odpisałam:) Quote
dusje Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Kasia Trzcińska']hejka dziewczyny :-) pogubiłam sie -przyznaję :-) czy dobrze wyczytałam że Nuka jedzie do domu tymczasowego?! napiszcie mi szybko!!!!!a i czytałam o grupowym wydarzeniu dla psiaków- nie ma sprawy!!!!napiszcie tylko jakie psiaki, dajcie jakieś foty (to mój mail catie28@wp.pl)i o czym ma być wydarzenie: tzn czy pomoc finansowa, czy adopcja, czy dom tymczasowy- jedym słowem co byście chciały dla tych cudasków :-) buuuuuuuziaki i piszcie szybko!!!!! Kasia :lol: SUPERRRR :cool3::multi:Zaczekaj troszke bo jedna taka wlasnie zwiala z DS i narobila nam bigosu :-( Wkrotce zbierzemy kandydatow do wydarzenia i ustalimy co i jak.Wielkie dzieki :lol: Quote
handzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Szukamy transportu do Warszawy i dziewczynki jadą :) Quote
dusje Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 handziu, mozesz zalozyc watek Jadzi? Martwi mnie jej lapka.Czy ona moglaby byc zdiagnozowana w Zamosciu,jeszcze przed wyjazdem do Owieczki? Moze wrosl jej pazur i stad ta kulejaca lapina Quote
handzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Założę ale jutro, dzisiaj nie mam głowy przez Zojkę :shake:. Z tą nóżką jest problem już od dawna, zobaczę co da się zrobić z tą diagnozą. Bo ze schroniska pewnie nie wydadzą mi psa, żeby zabrać go do weta. Trzeba by było pewnie wcześniej ją wyciągnąć i przetrzymać. Ale gdzie? Funia ma u siebie teraz chorą staruszeczkę Korcię i na dniach jedzie do niej jeszcze Zośka. Quote
Recommended Posts