Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A kto będzie skarbnikiem:cool3:
Mam ofertę pomocy od P. Basi z Zamościa - wpłacała juz niejednokrotnie na zamojskie psiaki; 30 zł jednorazowa i 20 zł stała:lol:
Bardzo dziękujemy:loveu:
Obiecałam wysłac nr konta jak tylko ustalimy skarbnika.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tola']A kto będzie skarbnikiem:cool3:
Mam ofertę pomocy od P. Basi z Zamościa - wpłacała juz niejednokrotnie na zamojskie psiaki; 30 zł jednorazowa i 20 zł stała:lol:
Super, bardzo dziękujemy :loveu:
Tolu, jeśli się zgodzicie ja mogę być skarbnikiem. Jakiś czas już rozliczam się z Owieczką. :)

Posted

[quote name='handzia']Super, bardzo dziękujemy :loveu:
Tolu, jeśli się zgodzicie ja mogę być skarbnikiem. Jakiś czas już rozliczam się z Owieczką. :)[/QUOTE]

Oczywiście, że się zgadzamy:) Przeważnie ciężko znaleźć skarbnika:)

Posted

[quote name='Tola']A kto będzie skarbnikiem:cool3:

Super, Pani Basi wielkie dzięki:):):)

Posted

[quote name='handzia']Super, bardzo dziękujemy :loveu:
Tolu, jeśli się zgodzicie ja mogę być skarbnikiem. Jakiś czas już rozliczam się z Owieczką. :)[/QUOTE]
Oczywiście - robiłaś to znakomicie:)

Posted

Haha,reklamujemy Jadzie :loveu:na bilboardach :eviltong::evil_lol: Nuce tez moge strzelic ;)
Owieczka i Iza czekaja na obie panienki :multi:Beda robione na ksiezniczki :evil_lol:-tak zapewnia Owieczka :lol:

Posted

[quote name='malagos']Zaraz, zaraz, To Nuka ma zaklepane miejsce u Owieczki? Super!![/QUOTE]

No super:) Troszkę finansów też ma zadeklarowanych:) teraz to chyba trzeba szukać transportu i rezerwować suczki! A pro-po-se, gdzie zamieszkuje Owieczka?

Posted

[quote name='agusiazet']No super:) Troszkę finansów też ma zadeklarowanych:) teraz to chyba trzeba szukać transportu i rezerwować suczki! A pro-po-se, gdzie zamieszkuje Owieczka?[/QUOTE]
W okolicach Nowego Miasta n/Pilica /ok 80 km od W-wy/

Posted

[quote name='Tola']Czyli szukać do Warszawy?[/QUOTE]

Tak chyba najprosciej i najlatwiej ;) choc z pewnoscia dowoz na miejsce bylby NAJ :cool3:

Posted

hejka dziewczyny :-) pogubiłam sie -przyznaję :-) czy dobrze wyczytałam że Nuka jedzie do domu tymczasowego?! napiszcie mi szybko!!!!!a i czytałam o grupowym wydarzeniu dla psiaków- nie ma sprawy!!!!napiszcie tylko jakie psiaki, dajcie jakieś foty (to mój mail catie28@wp.pl)i o czym ma być wydarzenie: tzn czy pomoc finansowa, czy adopcja, czy dom tymczasowy- jedym słowem co byście chciały dla tych cudasków :-) buuuuuuuziaki i piszcie szybko!!!!!

Posted

[quote name='Kasia Trzcińska']hejka dziewczyny :-) pogubiłam sie -przyznaję :-) czy dobrze wyczytałam że Nuka jedzie do domu tymczasowego?! napiszcie mi szybko!!!!!a i czytałam o grupowym wydarzeniu dla psiaków- nie ma sprawy!!!!napiszcie tylko jakie psiaki, dajcie jakieś foty (to mój mail catie28@wp.pl)i o czym ma być wydarzenie: tzn czy pomoc finansowa, czy adopcja, czy dom tymczasowy- jedym słowem co byście chciały dla tych cudasków :-) buuuuuuuziaki i piszcie szybko!!!!!

Kasia :lol: SUPERRRR :cool3::multi:Zaczekaj troszke bo jedna taka wlasnie zwiala z DS i narobila nam bigosu :-(
Wkrotce zbierzemy kandydatow do wydarzenia i ustalimy co i jak.Wielkie dzieki :lol:

Posted

handziu, mozesz zalozyc watek Jadzi? Martwi mnie jej lapka.Czy ona moglaby byc zdiagnozowana w Zamosciu,jeszcze przed wyjazdem do Owieczki? Moze wrosl jej pazur i stad ta kulejaca lapina

Posted

Założę ale jutro, dzisiaj nie mam głowy przez Zojkę :shake:.
Z tą nóżką jest problem już od dawna, zobaczę co da się zrobić z tą diagnozą. Bo ze schroniska pewnie nie wydadzą mi psa, żeby zabrać go do weta. Trzeba by było pewnie wcześniej ją wyciągnąć i przetrzymać. Ale gdzie? Funia ma u siebie teraz chorą staruszeczkę Korcię i na dniach jedzie do niej jeszcze Zośka.