Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, poprosimy Kasie Trzcinska zeby mogla zrobic takie zbiorowe wydarzenie dla powiedzmy 4 psiakow w najwiekszej potrzebie:np rudaska,tej lalki siedzacej na budzie,Jaska i tej drugiej chowajacej sie suni.Gdyby tam wpisala,ze psiaki maja szanse na DT za jedyne 300 zl za 2 psiaki,to moze uzbieraloby sie troche kasy na ich wyciagniecie.Co Wy na to?:lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze moze Gremlinek - on wazy chyba z 5 kg. to boks Jaska i Rudaska
Ale ja cos ostatnio nie widziałam Rudaska...
Jasko jest na pewno.

Posted

[quote name='handzia']Kuleje bidulka, ale nie tak mocno, daje sobie radę. :) Jeśli trochę ciotek by się tu zebrało to może byśmy zebrały.[/QUOTE]

Przydaloby sie wiec zdiagnozowac lapine :lol: Jak nie musi kulec to trzeba jej to zalatwic :eviltong:

Posted

[quote name='dusje']Dziewczyny, poprosimy Kasie Trzcinska zeby mogla zrobic takie zbiorowe wydarzenie dla powiedzmy 4 psiakow w najwiekszej potrzebie:np rudaska,tej lalki siedzacej na budzie,Jaska i tej drugiej chowajacej sie suni.Gdyby tam wpisala,ze psiaki maja szanse na DT za jedyne 300 zl za 2 psiaki,to moze uzbieraloby sie troche kasy na ich wyciagniecie.Co Wy na to?:lol:[/QUOTE]
Super, świetny pomysł :)

Posted

[quote name='dusje']Przydaloby sie wiec zdiagnozowac lapine :lol: Jak nie musi kulec to trzeba jej to zalatwic :eviltong:[/QUOTE]
No właśnie, ja nie wiem dlaczego ona kuleje. Funia chyba coś mówiła, ale nie pamiętam.

Posted

[quote name='Tola']I jeszcze moze Gremlinek - on wazy chyba z 5 kg. to boks Jaska i Rudaska
Ale ja cos ostatnio nie widziałam Rudaska...
Jasko jest na pewno.

Cudny jest, tylko jak zdecydować, która biedaczyna w większej potrzebie? On ma taką smutną mordkę :-( A rudasek był ładny, może ktoś go zaadoptował?

Posted

[quote name='handzia']Cudny jest, tylko jak zdecydować, która biedaczyna w większej potrzebie? On ma taką smutną mordkę :-( A rudasek był ładny, może ktoś go zaadoptował?[/QUOTE]
Trzeba sprawdzic w schronie, moze był w boksie...

Posted

[quote name='agusiazet']Martuś na Twoją skrynkę bedą przychodzić linki aktywacyjne do ogłoszeń Nuki, które robi CatAngel. Musisz klikać, że aktywujesz:)[/QUOTE]
Wszystko aktywuję:)

Posted

[quote name='Tola']Aga - wpisz przy mnie 50 zł dla suniek[/QUOTE]

Ok, już zaznaczam:) Co do drugiego pieska nie mam faworytów, nawet się nie dołożę, bo resztę wolnych środków dołozyłam do Nuki i jeszcze muszę coś wyasygnować na Baja!

Posted

[quote name='agusiazet']Ok, już zaznaczam:) Co do drugiego pieska nie mam faworytów, nawet się nie dołożę, bo resztę wolnych środków dołozyłam do Nuki i jeszcze muszę coś wyasygnować na Baja![/QUOTE]
Tutaj koszty rozłożone są na dwie sunie ;) Nie ma tak, że dokładamy na jednego czy drugiego, tak więc możesz mieć faworyta :) zresztą wszystkie psiaki nasze są ;)

Posted

[quote name='handzia']Tutaj koszty rozłożone są na dwie sunie ;) Nie ma tak, że dokładamy na jednego czy drugiego, tak więc możesz mieć faworyta :) zresztą wszystkie psiaki nasze są ;)[/QUOTE]

Nie rozumiem:( Czy to znaczy, że jak nie będzie środków finansowych na dwa psy to żaden nie jedzie?

Posted

[quote name='agusiazet']Nie rozumiem:( Czy to znaczy, że jak nie będzie środków finansowych na dwa psy to żaden nie jedzie?[/QUOTE]

agusiazet,za 300 zl miesiecznie moga jechac 2 psy :cool3:Po starej znajomosci :eviltong:

Posted

[quote name='agusiazet']Nie rozumiem:( Czy to znaczy, że jak nie będzie środków finansowych na dwa psy to żaden nie jedzie?[/QUOTE]
Agusiu, nie płacz ;) Damy radę :) Mamy już na pierwszy miesiąc. Powiedzmy tak, że jeden pies kosztuje 300 zł a drugiego Owieczka bierze gratis. :) Tak więc jeden kosztuje 150 :)

Posted

Ja tez chyba zle zrozumialam...
Myslalam, ze mamy juz na tymczas dla Nuki...

Posted

Jadzia:loveu: Przekopiowalam od Funi

Sunia druga z prawej to wspaniała psina jest juz około 2 lat ,omało nie urodziłaby w boksie .Na moja prośbę została przeniesiona .Podgryzają ją .....

Posted

[quote name='handzia']Kochane, ale mamy 200 zł na plusie u Owieczki. Wy macie resztę, zamierzam robić jeszcze bazarek. Nie jest źle.[/QUOTE]

Handziu, 200 zł, to tylko jeden miesiąc dla jednego psa, bez deklaracji będzie ciężko, wiemy, bo mamy zadłużonego Baja na ponad 1000 zł. Nikt nie pomaga, ani w bazarkach, ani w żebractwie, ani tak sam z siebie:(

Posted

Ale jest trochę deklaracji, dusje coś dorzuci, zresztą psiaki nie siedzą u Owieczki długo. Ja zanim zajmę się innym psiakiem, doprowadzę do końca. Skoro mamy deklaracje na połowę to myślę, że nie będzie źle.

Posted

[quote name='handzia']Ale jest trochę deklaracji, dusje coś dorzuci, zresztą psiaki nie siedzą u Owieczki długo. Ja zanim zajmę się innym psiakiem, doprowadzę do końca. Skoro mamy deklaracje na połowę to myślę, że nie będzie źle.[/QUOTE]

Jasne,ze dorzuce :cool3: Agusiazet,to nie tak ze za 1 psa zaplacisz 150 zl.Pisalam juz wczesniej,ze mamy specjalna oferte dla 2 psow za 300.No mamy fory,o! :eviltong::cool3: Zalozmy,ze jedna z sun pojdzie do adopcji-wowczas dokoptujemy kolejna sierote na jej miejsce.

Posted

[quote name='agusiazet']Dusje, to ile dorzucisz na Jadzię???[/QUOTE]

Stalych masz juz 150 zl,tak? Jesli nie znajdziemy juz nikogo do pomocy -dam 150.Pamietajcie,ze oprocz 300 zl rowniez trzeba doliczyc karme.