Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj mari23 napisała, ze z Havanką lepiej; mam nadzieję, ze to koniec cierpienia Eli...

Nuka przesmieszna - ale ma radoche na tym śniegu.
Wieczorem przejrzę album i dorzucę cos nowego na tablicę.
Nikt nie dzwonił?

Posted

Oby tym razem się udało...
Ja cały czas uaktualniam swoje ogłoszenia; Tablicę zmieniałam juz na wszystkie województwa i nic - cisza.
Wielkie dzięki Aga za ogloszenia.

• 5 weeks later...
Posted

[quote name='Tola']Oby tym razem się udało...
Ja cały czas uaktualniam swoje ogłoszenia; Tablicę zmieniałam juz na wszystkie województwa i nic - cisza.
Wielkie dzięki Aga za ogloszenia.[/QUOTE]
W końcu ten ktos jedyny pochyli sie nad Nuką.

Posted

Dzisiaj miałam tel z Łodzi z zapytaniem o Rolkę (parę dni temu zmieniłam tablicę właśnie na Łódź). Podałam pani tel do stonki1125 no i czekamy...................Kciuki potrzebne!

Posted

[quote name='Tola']Dzisiaj miałam tel z Łodzi z zapytaniem o Rolkę (parę dni temu zmieniłam tablicę właśnie na Łódź). Podałam pani tel do stonki1125 no i czekamy...................Kciuki potrzebne![/QUOTE]

No może teraz się Nuce poszczęści!

Posted

Psy wiejskie Rolka i Tigi mają się dobrze, chodzimy na spacerki, oni oczywiście oboje latają jak dziki luzem, jestem zdecydowaną przeciwniczką puszczania psów luzem ale ta dwójka jest non stop przy mnie, nie łazimy przy żadnej drodze, zwierzęta polne nie robią na nich wrażenia, śmiejemy się że to takie psy że nawet jak by ktos chciał to sie nie zgubią, aniołki po prostu.

Posted

[quote name='stonka1125']Psy wiejskie Rolka i Tigi mają się dobrze, chodzimy na spacerki, oni oczywiście oboje latają jak dziki luzem, jestem zdecydowaną przeciwniczką puszczania psów luzem ale ta dwójka jest non stop przy mnie, nie łazimy przy żadnej drodze, zwierzęta polne nie robią na nich wrażenia, śmiejemy się że to takie psy że nawet jak by ktos chciał to sie nie zgubią, aniołki po prostu.[/QUOTE]
Jakie posłuszne!

• 3 weeks later...