Tola Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 I jak się sprawy mają? Jest szansa na domek dla naszej Roleczki? Quote
Tola Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) Szukamy kogoś doświadczonego w wizytach z okolic Inowrocławia... Edited January 13, 2013 by Tola Quote
agusiazet Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='Tola']Szukamy kogoś doświadczonego w wizytach z okolic Inowrocławia... Wow, coś więcej? Dla Nuki? Quote
Tola Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) agusiazet napisał(a):Wow, coś więcej? Dla Nuki? To ten dom, o którym wspominała stonka. Pani deklaruje, ze Nuka będzie w domu (do dyspozycji będzie miała ogródek) i że da sobie radę. Miejscowośc leży ok 6 km od Inowrocławia (na Poznań) Trzeba to sprawdzic, a ponieważ sunia wymaga specjalnego podejścia - potrzebny ktoś doświadczony w wizytach. Niby to dom, a jest nr mieszkania... Jak na razie nie znalazłam nikogo. Dzwoniłam do furciaczek - ma 50 km i jesli nie znajdziemy nikogo podjedzie za zwrotem kosztów. Aga - może zmienic na ten czas tytuł... Pomózcie kochane szukać... Edited January 13, 2013 by Tola Quote
agusiazet Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Nuczka, żeby Ci się udało znaleźć swój własny domek! Quote
Bazyliszek Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Jutro sie skontaktuje z panią i umówię na wizytę :) Quote
handzia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Bazyliszek napisał(a):Jutro sie skontaktuje z panią i umówię na wizytę :) Cudownie :) Oby to był ten dom, trzymam kciuki :) Quote
Havanka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Trzymam mocno kciuki za pomyślną wizytę !!! Quote
Bazyliszek Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Jutro o godzinie 19 jestem umówiona z panią :) Quote
Havanka Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Bazyliszek']Jutro o godzinie 19 jestem umówiona z panią :)[/QUOTE] No to czekamy, mocno zaciskając kciuki ! Quote
agusiazet Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Trzymam kciuki, aby to był fajny domek dla Nuki:) Quote
Tola Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Anula']No i jak wypadła wizyta?[/QUOTE] Wizyty właściwie nie było, bo kobieta przestała odbierac telefony. Dziewczyny jednak pojechały i okazało się, że to nie domek z ogródkiem tylko kamienica bez ogrodzenia:shake: A stonka1125 tyle tłumaczyła, jakim psem jest Nuka:shake: Pani tak wiele obiecywała na fb, wiedziała też o planowanej wizycie. Ludzie wciąż mnie zaskakują. Domu nie szkoda, tylko dziewczyn, że musiały jechać. No i ta nadzieja... Quote
agusiazet Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Tola']Wizyty właściwie nie było, bo kobieta przestała odbierac telefony. Dziewczyny jednak pojechały i okazało się, że to nie domek z ogródkiem tylko kamienica bez ogrodzenia:shake: A stonka1125 tyle tłumaczyła, jakim psem jest Nuka:shake: Pani tak wiele obiecywała na fb, wiedziała też o planowanej wizycie. Ludzie wciąż mnie zaskakują. Domu nie szkoda, tylko dziewczyn, że musiały jechać. No i ta nadzieja...[/QUOTE] Prawdziwie podła baba:( Quote
Tola Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 No nic - wciąz mam nadzieję, że Nuce się uda. Quote
Havanka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Tola']Wizyty właściwie nie było, bo kobieta przestała odbierac telefony. Dziewczyny jednak pojechały i okazało się, że to nie domek z ogródkiem tylko kamienica bez ogrodzenia:shake: A stonka1125 tyle tłumaczyła, jakim psem jest Nuka:shake: Pani tak wiele obiecywała na fb, wiedziała też o planowanej wizycie. Ludzie wciąż mnie zaskakują. Domu nie szkoda, tylko dziewczyn, że musiały jechać. No i ta nadzieja...[/QUOTE] Ludzie są czasem beznadziejni:shake:... Po co było kłamać, motać, dawać nadzieję? Kompletny brak szacunku dla innych osób. Fakt, takiego domu i takich ludzi nie szkoda dla żadnego psa... Quote
Tola Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Havanka']Ludzie są czasem beznadziejni:shake:... Po co było kłamać, motać, dawać nadzieję? Kompletny brak szacunku dla innych osób. Fakt, takiego domu i takich ludzi nie szkoda dla żadnego psa...[/QUOTE] Masz rację - to najlepsze okreslenie dla takich ludzi. okazało się jeszcze, ze kamienica stoi przy głównej drodze na Poznań, a kobieta wiedziała, ze Nuka nie chodzi na smyczy. No nic - tak zcasami bywa. B. dziękujemy dziewczynom, że zechciały popdjechać. Quote
Anula Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Nuka znajdzie dom i to dom prawdziwy,który pokocha naszą Nukusię całym sercem.Całe szczęście,że się przeprowadza wizyty p/a,bez wizyty strach myśleć co by było.Dziewczyny z Panią nie rozmawiały jak już były na miejscu? Quote
Tola Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Anula']Nuka znajdzie dom i to dom prawdziwy,który pokocha naszą Nukusię całym sercem.Całe szczęście,że się przeprowadza wizyty p/a,bez wizyty strach myśleć co by było.Dziewczyny z Panią nie rozmawiały jak już były na miejscu?[/QUOTE] Chyba nie, byc może nie otwierała. Ale o to musiałabym zapytac stonkę1125; wiem, ze sama tez dzwoniła bez skutku. A na początku pani była bardzo rozmowna i bez problemu odbierała. Ustaliłyśmy na początku, że przy najmniejszej wątpliwości Nuka nie pojedzie do tego domu - byc może na widok kamienicy przy głównej trasie, a nie domku z ogródkiem - dziewczyny wycofały się. Aniu - oby Twoje słowa sprawdziły się jak najszybciej. Quote
rita60 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Głupi babiszon...już parę razy mialam taką sytuację...ludzie to jednak beznadziejni są... Quote
Tola Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Nuka wybacz... Zapraszam na bazarek dla miniaturowego Fenka Zaprasazm na bazarek dla Fenka http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post20299319 Quote
handzia Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 O kurcze :shake: taką miałam nadzieję. Szkoda, że tym razem nie wyszło. Ja ostatnio cały czas trafiam na takich palantów, szkoda gadać nawet. Chyba już mnie nic nie zdziwi... Ale, jak to mówią, co nas nie zabije, to nas wzmocni, podobno ;) Nuka doczeka się w końcu, jestem tego pewna :) Quote
Tola Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 mari23 napisał(a):dziewczyny..... błagam Was !!!!! módlcie się razem ze mną !!!!! z Havanką jest źle... bardzo źle! komplikacje pooperacyjne, jest na OIOM-ie :-( :-( :-( Módlmy się.......................... Quote
Recommended Posts