Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

agusiazet napisał(a):
Wow, coś więcej? Dla Nuki?

To ten dom, o którym wspominała stonka.
Pani deklaruje, ze Nuka będzie w domu (do dyspozycji będzie miała ogródek) i że da sobie radę.
Miejscowośc leży ok 6 km od Inowrocławia (na Poznań)
Trzeba to sprawdzic, a ponieważ sunia wymaga specjalnego podejścia - potrzebny ktoś doświadczony w wizytach.
Niby to dom, a jest nr mieszkania...
Jak na razie nie znalazłam nikogo.

Dzwoniłam do furciaczek - ma 50 km i jesli nie znajdziemy nikogo podjedzie za zwrotem kosztów.
Aga - może zmienic na ten czas tytuł...
Pomózcie kochane szukać...

Edited by Tola
Posted

[quote name='Anula']No i jak wypadła wizyta?[/QUOTE]
Wizyty właściwie nie było, bo kobieta przestała odbierac telefony.
Dziewczyny jednak pojechały i okazało się, że to nie domek z ogródkiem tylko kamienica bez ogrodzenia:shake:
A stonka1125 tyle tłumaczyła, jakim psem jest Nuka:shake:
Pani tak wiele obiecywała na fb, wiedziała też o planowanej wizycie.
Ludzie wciąż mnie zaskakują.
Domu nie szkoda, tylko dziewczyn, że musiały jechać.
No i ta nadzieja...

Posted

[quote name='Tola']Wizyty właściwie nie było, bo kobieta przestała odbierac telefony.
Dziewczyny jednak pojechały i okazało się, że to nie domek z ogródkiem tylko kamienica bez ogrodzenia:shake:
No i ta nadzieja...[/QUOTE]

Prawdziwie podła baba:(

Posted

[quote name='Tola']Wizyty właściwie nie było, bo kobieta przestała odbierac telefony.
No i ta nadzieja...[/QUOTE]
Ludzie są czasem beznadziejni:shake:... Po co było kłamać, motać, dawać nadzieję? Kompletny brak szacunku dla innych osób. Fakt, takiego domu i takich ludzi nie szkoda dla żadnego psa...

Posted

[quote name='Havanka']Ludzie są czasem beznadziejni:shake:... Po co było kłamać, motać, dawać nadzieję? Kompletny brak szacunku dla innych osób. Fakt, takiego domu i takich ludzi nie szkoda dla żadnego psa...[/QUOTE]
Masz rację - to najlepsze okreslenie dla takich ludzi.
okazało się jeszcze, ze kamienica stoi przy głównej drodze na Poznań, a kobieta wiedziała, ze Nuka nie chodzi na smyczy.

No nic - tak zcasami bywa.
B. dziękujemy dziewczynom, że zechciały popdjechać.

Posted

Nuka znajdzie dom i to dom prawdziwy,który pokocha naszą Nukusię całym sercem.Całe szczęście,że się przeprowadza wizyty p/a,bez wizyty strach myśleć co by było.Dziewczyny z Panią nie rozmawiały jak już były na miejscu?

Posted

[quote name='Anula']Nuka znajdzie dom i to dom prawdziwy,który pokocha naszą Nukusię całym sercem.Całe szczęście,że się przeprowadza wizyty p/a,bez wizyty strach myśleć co by było.Dziewczyny z Panią nie rozmawiały jak już były na miejscu?[/QUOTE]

Chyba nie, byc może nie otwierała.
Ale o to musiałabym zapytac stonkę1125; wiem, ze sama tez dzwoniła bez skutku.
A na początku pani była bardzo rozmowna i bez problemu odbierała.
Ustaliłyśmy na początku, że przy najmniejszej wątpliwości Nuka nie pojedzie do tego domu - byc może na widok kamienicy przy głównej trasie, a nie domku z ogródkiem - dziewczyny wycofały się.

Aniu - oby Twoje słowa sprawdziły się jak najszybciej.

Posted

O kurcze :shake: taką miałam nadzieję. Szkoda, że tym razem nie wyszło. Ja ostatnio cały czas trafiam na takich palantów, szkoda gadać nawet. Chyba już mnie nic nie zdziwi...
Ale, jak to mówią, co nas nie zabije, to nas wzmocni, podobno ;) Nuka doczeka się w końcu, jestem tego pewna :)

• 5 weeks later...
Posted

mari23 napisał(a):
dziewczyny..... błagam Was !!!!! módlcie się razem ze mną !!!!!
z Havanką jest źle... bardzo źle! komplikacje pooperacyjne, jest na OIOM-ie :-( :-( :-(

Módlmy się..........................