Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stonka1125 napisał(a):
z nią można iść bez problemu na spacer bez smyczy, nie oddala się, chodzimy do lasu i nie ma problemu, dom z ogrodem by sie przydał :)

Mam nadzieję, ze wreszcie wymarzymy ten dom z ogodem na Roleczki...

Posted

Tola napisał(a):
Ale w miescie tez moze byc dom z ogrodem...

No pewnie że tak, nasza tymczasowiczka Gejsza też miała problemy ze smyczą, nie aż takie jak ruda ale miała, były rzuty na plecy i histerie, w nowym domu nie ma problemu, jest psem idealnym :)

• 3 weeks later...
Posted

Znalazłam w końcu wątek Rolki vel Nuki :)

Poznałam dziewczynę osobiście we wtorek :)
Ona jest cudowna :)
Nieśmiało z fotela na mnie patrzyła, no bo obca baba weszła do jej domu i się patrzyła na nią i jeszcze z innym psem się cieszyła.
Później schowała się za szafkę i bacznie obserwowała. Jednak po chwili gdy usiadłam na posłanku, przyszła i się położyła koło mnie :)
I gdy pozwoliła się pogłaskać - byłam w szoku - myślałam że to szorściak jest, a ona ma tak cudownie miękkie futerko :)
Taka zadbana, spokojna :)

Posted

Wszystko ok, wczoraj byliśmy nad wodą, Rolka niesamowicie kocha tigiego, tak bardzo go kocha że jak tigi jest na dworze to ona potrafi sie przecisnąć przez 10cm szparę w oknie żeby tylko do niego wyjść :) Ja zamykam ale tż czasami zapomni zamknąć, opracował specjalnie system poduszkowy, poduszke wciska w tą szparę ale Olinka i tak przejdzie do tigusia :) No i tigus wlazł do wody i położył się w niej i tarzał sie jak świr a ten głupol olinka stała na brzegu i podskakiwała i tupała przednimi girkami tak bardzo chciała do niego wejść :)

Posted

stonka1125 napisał(a):
Wygojona :) Oczywiście kubraczek ma trochę artystycznych wygryzień, ale juz pozszywałam bo jeszcze sie przyda. Zapomniałam napisac że rolka waży 14!!! kilo

Niezła z niej parówa;)
To dobrze, ze wszystko dobrze po sterylce.