stonka1125 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 z nią można iść bez problemu na spacer bez smyczy, nie oddala się, chodzimy do lasu i nie ma problemu, dom z ogrodem by sie przydał :) Quote
Tola Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 stonka1125 napisał(a):z nią można iść bez problemu na spacer bez smyczy, nie oddala się, chodzimy do lasu i nie ma problemu, dom z ogrodem by sie przydał :) Mam nadzieję, ze wreszcie wymarzymy ten dom z ogodem na Roleczki... Quote
malagos Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 trochę przesadziłam, ale zasugerowałam się datą załozenia wątku........ :) Quote
agusiazet Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Czyli miasto odpada jako miejsce do adopcji Nuki:( Quote
Tola Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 agusiazet napisał(a):Czyli miasto odpada jako miejsce do adopcji Nuki:( Ale w miescie tez moze byc dom z ogrodem... Quote
stonka1125 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Tola napisał(a):Ale w miescie tez moze byc dom z ogrodem... No pewnie że tak, nasza tymczasowiczka Gejsza też miała problemy ze smyczą, nie aż takie jak ruda ale miała, były rzuty na plecy i histerie, w nowym domu nie ma problemu, jest psem idealnym :) Quote
Tola Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 agusiazet napisał(a):Co tam słychać u Nuki? Sunia trochę narozrabiała....:roll: Quote
agusiazet Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Tola napisał(a):Sunia trochę narozrabiała....:roll: Narozrabiała? Co to znaczy? Quote
zadra Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 agusiazet napisał(a):Narozrabiała? Co to znaczy? No własnie,co to znaczy? Quote
zadra Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Trzymam kciuki! Szukamy osoby do sprawdzenia domu w Komorowie,powiat pruszkowski -20 km od centrum Warszawy Quote
agusiazet Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 stonka1125 napisał(a):Ruda ma dzisiaj sterylkę. Wszystko poszło dobrze? Quote
Tola Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 agusiazet napisał(a):Wszystko poszło dobrze? Przyłączam się do pytania Quote
stonka1125 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Tak wszystko ok, strasznie jej nie pasuje kaftanik ale jeszcze nic nie popsuła, mam nadzieje że sobie go nie poprzegryza bo lubi wygryzac dziury we wszystkim. Quote
Akrum Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Znalazłam w końcu wątek Rolki vel Nuki :) Poznałam dziewczynę osobiście we wtorek :) Ona jest cudowna :) Nieśmiało z fotela na mnie patrzyła, no bo obca baba weszła do jej domu i się patrzyła na nią i jeszcze z innym psem się cieszyła. Później schowała się za szafkę i bacznie obserwowała. Jednak po chwili gdy usiadłam na posłanku, przyszła i się położyła koło mnie :) I gdy pozwoliła się pogłaskać - byłam w szoku - myślałam że to szorściak jest, a ona ma tak cudownie miękkie futerko :) Taka zadbana, spokojna :) Quote
agusiazet Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Fajnie słyszeć dobre słówko o Nuce:) Quote
Tola Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ukazało się płatne ogłoszenie Nuki w Dzienniku Wschodnim - zasięg na całe województwo lub. Quote
stonka1125 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Wszystko ok, wczoraj byliśmy nad wodą, Rolka niesamowicie kocha tigiego, tak bardzo go kocha że jak tigi jest na dworze to ona potrafi sie przecisnąć przez 10cm szparę w oknie żeby tylko do niego wyjść :) Ja zamykam ale tż czasami zapomni zamknąć, opracował specjalnie system poduszkowy, poduszke wciska w tą szparę ale Olinka i tak przejdzie do tigusia :) No i tigus wlazł do wody i położył się w niej i tarzał sie jak świr a ten głupol olinka stała na brzegu i podskakiwała i tupała przednimi girkami tak bardzo chciała do niego wejść :) Quote
malagos Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 stonka1125 napisał(a):Ruda ma dzisiaj sterylkę. Już wygojona pannica? Quote
stonka1125 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Wygojona :) Oczywiście kubraczek ma trochę artystycznych wygryzień, ale juz pozszywałam bo jeszcze sie przyda. Zapomniałam napisac że rolka waży 14!!! kilo Quote
Tola Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 stonka1125 napisał(a):Wygojona :) Oczywiście kubraczek ma trochę artystycznych wygryzień, ale juz pozszywałam bo jeszcze sie przyda. Zapomniałam napisac że rolka waży 14!!! kilo Niezła z niej parówa;) To dobrze, ze wszystko dobrze po sterylce. Quote
Recommended Posts