Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Moja tymczasowa Bisia, ma takie szelki szyte na miarę. Są bardzo dobre jakościowo i jak są dobrze dopasowane pies się nie wysmyknie. Stąd warte są swojej ceny! jestem za tym, żeby je kupić Nuce!

W takim razie je pomierzę, tylko dokładnie które miejsca, wiem ze była mierzona ale chyba troszkę wysmuklała, moze mi sie wydawać bo na początku w ogóle nie stawała na nogach i teraz widzę jaka jest wysoka, z tym urąbanym ogonkiem wygląda z tyłu jak kapibara:):):)

Posted

Na aukcji jest podane, które miejsca trzeba zmierzyć. Jeśli nie mają regulacji trzeba zmierzyć bardzo ściśle, bo przy futrze Nuki mogą być za luźne i wtedy pewnie będzie wyłazić!

Posted

stonka1125 napisał(a):
W takim razie je pomierzę, tylko dokładnie które miejsca, wiem ze była mierzona ale chyba troszkę wysmuklała, moze mi sie wydawać bo na początku w ogóle nie stawała na nogach i teraz widzę jaka jest wysoka, z tym urąbanym ogonkiem wygląda z tyłu jak kapibara:):):)

Ta jej dupina z tym kikutkiem jest cuuudowna !! Ja sie zakochałam w jej tyłku :loveu: hahahahahahaha :eviltong:

Posted

Pani Basia to ja... wreszcie się zarejestrowałam... LANS - od pierwszych liter imion moich podopiecznych...
Witam Wszystkich serdecznie i cieszę się niezmiernie z postępów Nuczki i wspaniałej nad nią opieki...!:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Witam serdecznie u Nusi:)

A inni podopieczni to kto?

Geneza powstania nicku była nieprecyzyjna... przepraszam...:) już poprawiłam...!
Moje stadko to 3 suczki i piesek(właśnie od pierwszych liter ich imion powstał dość oryginalny choć nieco zawadiacki nick), oraz kociczka.
Wszystkie "panie" oprócz osobnika płci męskiej, który zdominował całe towarzystwo, zostały przygarnięte z litości...!

Posted

LANS napisał(a):
Geneza powstania nicku była nieprecyzyjna... przepraszam...:) już poprawiłam...!
Moje stadko to 3 suczki i piesek(właśnie od pierwszych liter ich imion powstał dość oryginalny choć nieco zawadiacki nick), oraz kociczka.
Wszystkie "panie" oprócz osobnika płci męskiej, który zdominował całe towarzystwo, zostały przygarnięte z litości...!

Osobnik płci męskiej podkochuje się w mojej Tolce:cool3:

Posted

Ania ta narzutka z tyłu wygląda jakby Nuka leżała na tle jesiennych liści ....Pieknie to współgra z jej futerkiem .
A swoją drogą to pewnie celowe tło ,co ?:eviltong:
Pewnie macie tam mini studio foto ,co by ładniejsze foty były :evil_lol:

Posted

Nuka oczarowała mnie na nowo, przeszła metamorfozę, w pierwszej chwili jej nie poznałam - tak rozciągnięta na posłaniu z lekkim niepokojem w oczach jest po prostu piękna...!:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Na zdjęciu Nuka biegnąca wygląda na sporą i długonogą, ale chyba w rzeczywistości jest niskopodwoziowa!

oj tam, a od czego jest foto-shop?........

Posted

Roleczka na jesiennym tle - cudna:loveu:
Ten spokój, ten luz - robi wrażenie:lol:
A dziki dzik to pewnie rys, który jest na tymczasie u stonki:eviltong:

Posted

To jest naprawdę świetny pies, przymila się, wykłada na plecy, cały czas chciałaby być blisko człowieka, próbujemy namówić ja na wejście do nas bo uczepiła sie tej werandy jak rzep psiego ogona a tam zimno, ale nie daje sie namówić, chyba boi się psów, nie ze wszystkimi wyjdzie na dwór. Jak jest Płatka i Aga to bez problemu wychodzi i zachowuje sie normalnie, jak jest Alta z Luna to nie wyjdzie w ogóle, nigdy nie zostaje sama na dworze a czasami zdarza sie tak ze wejde po coś na chwilę to ona od razu na posłaniu i nie ruszy sie za zadne skarby swiata, muszę być z nią na dworze i koniec, prezentuje cały wachlarz cyrkowych sztuczek :) Staje na dwóch łapach, podskakuje zadziwiajaco wysoko i biega z predkością światła, prawie juz opanowała komende "siad", jest z nią niełatwo cos ćwiczyć bo cały czas sie cieszy i ma gdzieś smakołyki, niejadek z niej i nie jest to dla niej atrakcją:) Będzie świetnym domowym pieszczochem :)