handzia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Jo37']Joanna K - to ja.[/QUOTE] Już poprawiłam ;) Dzięki :) Quote
handzia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Wpłynęły pieniążki dla Nuki pani Magdalena Sz.- Skarpeta im. Talcott - 120 zł Pani Marta N. kundelkowa skarbonka - 150 zł Nuka na dzień dzisiejszy ma na koncie 491,75 zł Quote
agusiazet Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Zatem umawiam Nuce transport do Stonki!!! Tylko, Marto proszę sprawdź, kiedy Owieczce pasuje dowieźć sunię do Warszawy i za ile! Quote
Tola Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='agusiazet']Zatem umawiam Nuce transport do Stonki!!! Tylko, Marto proszę sprawdź, kiedy Owieczce pasuje dowieźć sunię do Warszawy i za ile![/QUOTE] Super!!! Ok - dzisiaj zadzwonię do Owieczki i pogadam. Myslę, ze trzeba umawiac transport bezposrednio do stonki, zeby Nuki nie stresowac. Quote
agusiazet Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Oczywiście, jeśli tylko Pati-c się zgodzi:) Quote
agusiazet Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy za wsparcie Nuki Skarpecie im. Talcott i Kundelkowej Skarbonce, to dzięki Wam sunia może jechać do siebie. To prawdziwy cud!!! Quote
stonka1125 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Tola'] Myslę, ze trzeba umawiac transport bezposrednio do stonki, zeby Nuki nie stresowac.[/QUOTE] Tak najlepiej, odległość ta sama a my bez samochodu bo padł, dramat jakiś! Quote
agusiazet Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Czyli sunia może przyjechać w każdej chwili, a Ty ją odbierzesz? Quote
Tola Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='agusiazet']Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy za wsparcie Nuki Skarpecie im. Talcott i Kundelkowej Skarbonce, to dzięki Wam sunia może jechać do siebie. To prawdziwy cud!!![/QUOTE] Ja równiez bardzo dziekuję - to duża pomoc dla Nuki:) Quote
stonka1125 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='agusiazet']Czyli sunia może przyjechać w każdej chwili, a Ty ją odbierzesz? Jestem cały czas na miejscu, proszę tylko o info jakieś trzy dni wcześniej żebym mogła jakoś wymyslić kto i gdzie :) Wpadła mi awaryjnie szczeniorka i musze to jakoś ogarnąć :) Taka cudna mini Klarcia:) Jakby ktos miał super dom dla szczyla to Klarcia czeka:) Quote
dusje Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Na zalozonym przeze mnie watku transportowym dla Nusi odezwala sie pinusia,na razie z zapytaniem czy nadal szukamy? http://www.dogomania.pl/threads/215813-Mala-Nuka-szuka-transportu-z-W-wy-lub-Nowego-Miasta-n-Pilica-do-Poznania-Jarocina.?p=17819690#post17819690 Moze ma cos konkretnego do zaoferowania? Klarcia boska :loveu: Quote
agusiazet Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Teraz najważniejsze, aby owieczka zadeklarowała, kiedy może sunię zawieść do Warszawy i, czy pati-c pasuje wtedy sunie odebrać i zawieść do stonki! Martuś dzwoniłaś? Quote
Tola Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='agusiazet']Teraz najważniejsze, aby owieczka zadeklarowała, kiedy może sunię zawieść do Warszawy i, czy pati-c pasuje wtedy sunie odebrać i zawieść do stonki! Martuś dzwoniłaś? Tak dzwoniłam - Owieczka ma zepsute auto, odstawia go do warsztatu we wtorek i dopiero wtorek - sroda da znac da znac tu na watku, kiedy bedzie mogła odwiezc Nuke do Warszawy. [quote name='dusje']Na zalozonym przeze mnie watku transportowym dla Nusi odezwala sie pinusia,na razie z zapytaniem czy nadal szukamy? http://www.dogomania.pl/threads/215813-Mala-Nuka-szuka-transportu-z-W-wy-lub-Nowego-Miasta-n-Pilica-do-Poznania-Jarocina.?p=17819690#post17819690 Moze ma cos konkretnego do zaoferowania? Klarcia boska :loveu: Pinusia pisala juz do mnie - wie o transporcie Nuki i ma sie zastanowic, czy dołączy swojego kota do naszego transportu. ma dac znac, jak podamy termin. Quote
agusiazet Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Czyli wszystko jasne, musimy czekać na wiadomość od Owieczki! Później trzeba dogadać z pati-c! Quote
agusiazet Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 A co słychać u Nuki? Są jakieś postępy smyczowe? Quote
Tola Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Czekam na odpowiedz Owieczki... Juz chcialabym, aby Nuka podróz miala za sobą... Quote
agusiazet Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Bazarek między innymi i na potrzeby Nuki: http://www.dogomania.pl/threads/216466-Dobre-czytad%C5%82a-dla-Baja-Iwy-i-Nuki-do-31-pa%C5%BAdziernika-do-24.00! Quote
agusiazet Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Wklejam link do aukcji allegro szelek na wymiar, które musimy kupić Nuce przed wyjazdem, aby nie zwiała w trakcie transportu, ani u stonki! Owieczko bardzo proszę o zmierzenie (jak najciaśniejsze) Nuki w podanych miejscach! Wpisz te wymiary na wątku! A do Handzi prośba, aby te szelki zamówiła i podała adres do wysyłki do hotelu, w którym obecnie Nuka jest. Ja nie mam numeru domu, a przydałby mi się przy dogrywaniu transportu! Samo uszycie i dostarczenie jest bardzo szybkie i profesjonalne. Wiem, bo moja tymczasowa Bira je ma, bo też namiętnie ucieka w stresie! Aha, na początku Nuka musi je nosić razem z obrożą na tak zwanym dwójniku! Czy posiadacie taki? Jeśli nie to wyślę, tylko dane do wysyłki na PW poproszę!!! http://allegro.pl/prof-szelki-z-poduszkami-pp-na-miare-hifica-i1870775623.html Quote
handzia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ok, jak tylko Owieczka poda wymiary, zamówię :) Quote
agusiazet Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 handzia napisał(a):Ok, jak tylko Owieczka poda wymiary, zamówię :) Handzia szybka jak torpeda:) Dzięki za czujność!!! Quote
Recommended Posts