Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłynęły pieniążki dla Nuki
pani Magdalena Sz.- Skarpeta im. Talcott - 120 zł
Pani Marta N. kundelkowa skarbonka - 150 zł

Nuka na dzień dzisiejszy ma na koncie 491,75 zł

Posted

[quote name='agusiazet']Zatem umawiam Nuce transport do Stonki!!! Tylko, Marto proszę sprawdź, kiedy Owieczce pasuje dowieźć sunię do Warszawy i za ile![/QUOTE]
Super!!!
Ok - dzisiaj zadzwonię do Owieczki i pogadam.
Myslę, ze trzeba umawiac transport bezposrednio do stonki, zeby Nuki nie stresowac.

Posted

[quote name='agusiazet']Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy za wsparcie Nuki Skarpecie im. Talcott i Kundelkowej Skarbonce, to dzięki Wam sunia może jechać do siebie. To prawdziwy cud!!![/QUOTE]
Ja równiez bardzo dziekuję - to duża pomoc dla Nuki:)

Posted

[quote name='agusiazet']Czyli sunia może przyjechać w każdej chwili, a Ty ją odbierzesz?
Jestem cały czas na miejscu, proszę tylko o info jakieś trzy dni wcześniej żebym mogła jakoś wymyslić kto i gdzie :) Wpadła mi awaryjnie szczeniorka i musze to jakoś ogarnąć :)
Taka cudna mini Klarcia:) Jakby ktos miał super dom dla szczyla to Klarcia czeka:)

Posted

[quote name='agusiazet']Teraz najważniejsze, aby owieczka zadeklarowała, kiedy może sunię zawieść do Warszawy i, czy pati-c pasuje wtedy sunie odebrać i zawieść do stonki! Martuś dzwoniłaś?

Tak dzwoniłam - Owieczka ma zepsute auto, odstawia go do warsztatu we wtorek i dopiero wtorek - sroda da znac da znac tu na watku, kiedy bedzie mogła odwiezc Nuke do Warszawy.
[quote name='dusje']Na zalozonym przeze mnie watku transportowym dla Nusi odezwala sie pinusia,na razie z zapytaniem czy nadal szukamy?

http://www.dogomania.pl/threads/215813-Mala-Nuka-szuka-transportu-z-W-wy-lub-Nowego-Miasta-n-Pilica-do-Poznania-Jarocina.?p=17819690#post17819690

Moze ma cos konkretnego do zaoferowania?

Klarcia boska :loveu:
Pinusia pisala juz do mnie - wie o transporcie Nuki i ma sie zastanowic, czy dołączy swojego kota do naszego transportu. ma dac znac, jak podamy termin.

Posted

Wklejam link do aukcji allegro szelek na wymiar, które musimy kupić Nuce przed wyjazdem, aby nie zwiała w trakcie transportu, ani u stonki! Owieczko bardzo proszę o zmierzenie (jak najciaśniejsze) Nuki w podanych miejscach! Wpisz te wymiary na wątku! A do Handzi prośba, aby te szelki zamówiła i podała adres do wysyłki do hotelu, w którym obecnie Nuka jest. Ja nie mam numeru domu, a przydałby mi się przy dogrywaniu transportu! Samo uszycie i dostarczenie jest bardzo szybkie i profesjonalne. Wiem, bo moja tymczasowa Bira je ma, bo też namiętnie ucieka w stresie! Aha, na początku Nuka musi je nosić razem z obrożą na tak zwanym dwójniku! Czy posiadacie taki? Jeśli nie to wyślę, tylko dane do wysyłki na PW poproszę!!!
http://allegro.pl/prof-szelki-z-poduszkami-pp-na-miare-hifica-i1870775623.html