Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widze że sie kręci u Nusi :) Super !! Nusia troszke sie poprawia w zachowaniu :) Pozwala załozyc sobie obrożę ale do szelek nadal czuje uraz. Troszkę zaczęła znowu podchodzić do mnie i się cieszyć :) mam nadzieje że w nowym miejscu szybko będzie widać postępy bo to jest przecudnej urody paróweczka :)

Posted

[quote name='Owieczka']Widze że sie kręci u Nusi :) Super !! Nusia troszke sie poprawia w zachowaniu :) Pozwala załozyc sobie obrożę ale do szelek nadal czuje uraz. Troszkę zaczęła znowu podchodzić do mnie i się cieszyć :) mam nadzieje że w nowym miejscu szybko będzie widać postępy bo to jest przecudnej urody paróweczka :)[/QUOTE]
Czyli wolno,ale postępy widać.

Posted

[quote name='zadra']Czyli wolno,ale postępy widać.[/QUOTE]

Tak, na chwilę się przed nami zamknęła ale coś ciągnie ją do ludzi :) Tak bardzo bym chciała ze Nusia była normalna suczynką i znalazła wspaniały dom...

Posted

Płatny transport Nuki wyjdzie ok. 400 zł + opłaty za autostradę! Zatem każda wpłata mile widziana! Zaraz zabieram się za bazarek na ten cel między innymi, ale już zapraszam!

Posted

Po opłaceniu hotelu zostanie jeszcze jakiś grosik, chyba niecałe 100 zł :) Jeszcze nie liczyłam dokładnie :) Wiesz Aga, kiedy Nuka pojedzie już tak mniej więcej?, bo chciałabym uregulować zaległości :)

Posted

[quote name='agusiazet']Chyba kiedy uda nam się uzbierać na transport! A suma nie jest mała! Handziu podeślij konto zadrze deklarowała 30 zł na transport![/QUOTE]
Ok :) Już wysyłam ;) Kurcze, te transporty strasznie drogie...

Posted

Dziewczyny na dogo jest ktos kto zajmuje sie transportem, zgłosił sie do nas jak szukaliśmy dla bajki z krotoszyna do rzeszowa i chciał 400-500zł a to jest przeszło 450km w jedna stronę, od warszawy do naszej wiochy jest niecałe 300km więc pewnie wyszłoby taniej niż 400zł, zaraz poszukam

Posted

Zalozylam watek na transportowym, a moze bedzie odzew i nie trzeba bedzie majatku na ten wyjazd? :lol:

Moja rada: nie spieszcie sie, nie wyrzucajcie pieniedzy za szybko, bo malej nie dzieje sie krzywda i jesli posiedzi jeszcze troche to nic jej nie bedzie.Za to pieniazki za ewentualny transport pojda na konkretne potrzeby Nusi :lol: Decyzja nalezy do Was,oczywiscie

http://www.dogomania.pl/threads/215813-Mala-Nuka-szuka-transportu-z-W-wy-lub-Nowego-Miasta-n-Pilica-do-Poznania-Jarocina.?p=17774136#post17774136

Posted

[quote name='agusiazet']Chyba kiedy uda nam się uzbierać na transport! A suma nie jest mała! Handziu podeślij konto zadrze deklarowała 30 zł na transport![/QUOTE]
Jutro z samego rana prześlę kaskę!!

Posted

[quote name='dusje']Zalozylam watek na transportowym, a moze bedzie odzew i nie trzeba bedzie majatku na ten wyjazd? :lol:

Moja rada: nie spieszcie sie, nie wyrzucajcie pieniedzy za szybko, bo malej nie dzieje sie krzywda i jesli posiedzi jeszcze troche to nic jej nie bedzie.Za to pieniazki za ewentualny transport pojda na konkretne potrzeby Nusi :lol: Decyzja nalezy do Was,oczywiscie

http://www.dogomania.pl/threads/215813-Mala-Nuka-szuka-transportu-z-W-wy-lub-Nowego-Miasta-n-Pilica-do-Poznania-Jarocina.?p=17774136#post17774136

Dzieki dusje:)
Sprobuję wrzucic tez prosbę na ogólny transportowy.

Posted

Handziu, zapłać za Nukę co trzeba, żebyśmy widzieli jaką kwotą dysponujemy na transport!!! I żeby rozliczenie na pierwszej stronie było aktualne! Poprosiłam o pomoc dla Nuki Skarpetę im Talcott!

Posted

[quote name='agusiazet']Handziu, zapłać za Nukę co trzeba, żebyśmy widzieli jaką kwotą dysponujemy na transport!!! I żeby rozliczenie na pierwszej stronie było aktualne! Poprosiłam o pomoc dla Nuki Skarpetę im Talcott![/QUOTE]
Ok. Już liczę.

Posted

Nuka pojechała do Owieczki 14. 07. Za pierwszy miesiąc (30 dni) zapłacone jest 150 zł. Zapłacę hotelik do 30 września. Wychodzi 48 dni po 5 zł = 240 zł
Dzisiaj przelewam tą kwotę do Owieczki, na koncie Nuki pozostaje 96,75 zł
Nuka ma opłacony hotelik do 30 września.

Już wysłałam, Owieczko, proszę o potwierdzenie :)

Posted

[quote name='handzia']Nuka pojechała do Owieczki 14. 07. Za pierwszy miesiąc (30 dni) przelałam 150 zł. Nie odliczyłam 52 zł, które dusje zapłaciła za Nukę przy zakupie karmy, więc teraz to odliczę. Dzisiaj jest 10.10. Więc za kolejne 58 dni wychodzi do zapłacenia (po 5 zł za dzień) 290 zł - 52 zł (dusje) = 238 zł
Dzisiaj przelewam tą kwotę do Owieczki, na koncie Nuki pozostaje 98,75 zł
Nuka ma opłacony hotelik do 10 października.

Dzięki, już zaznaczam w poście rozliczeniowym!