agusiazet Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 handzia napisał(a):Te pieniądze wpłaciła Anula a nie Agula99 ;) Żeby nie poczuła się urażona ;) Ups, już poprawiam:) Quote
agusiazet Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Ciotki, czy któraś z Was zna Donkę osobiście i czy ktoś widział jej hotel na żywo? Jeśli tak proszę napiszcie coś konkretnego! Wyjazd do tego hotelu mógłby być po najbliższej niedzieli! Quote
dusje Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 agusiazet napisał(a):Ciotki, czy któraś z Was zna Donkę osobiście i czy ktoś widział jej hotel na żywo? Jeśli tak proszę napiszcie coś konkretnego! Wyjazd do tego hotelu mógłby być po najbliższej niedzieli! Zapytaj moni12,jest na tym watku :lol: Tola :lol: skrzynka juz czysta Quote
agusiazet Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Tola wymyśliła optymalny sposób na pomoc Nuce. Mnie się spodobał. Mam nadzieję, że się spodoba wspomagającym finansowo Nukę i wypali! Quote
Tola Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='agusiazet']Tola wymyśliła optymalny sposób na pomoc Nuce. Mnie się spodobał. Mam nadzieję, że się spodoba wspomagającym finansowo Nukę i wypali! Ja tez mam taką nadzieję, bo w ten sposób pomożemy również pośrednio Bajowi. Tak sobie wymysliłam, zeby Nukę wysłac do stonki1125; Ania otwiera hotelik i miał do niej jechac już dawno na bezpłatne miejsce zamojski Baj http://www.dogomania.pl/threads/201325-Najprzystojniejszy-pies-na-Dogo-niestety-z-długiem-w-hotelu!-Pomóżcie!!! Wyjazd Baja jednak opoznia się z przyczyn niezaleznych od Ani; hotelik jest w trakcie budowy, nie ma jeszcze kojców, a dług Baja rosnie, bo nie mamy zadnych stałych deklaracji. Natomiast Nuka moze jechac juz teraz, jest mała, mieszkałaby w domu no i byłby to BDT:) Ania ma juz u siebie na stałe 3 zamojskie sunie, które mają tam jak w raju:): Alta, Luna i Płatka, która pojechała jako pierwsza - była w strasznym stanie, szkielet - to był ten najgorszy czas zamojskiego schronu. Wszystko jednak zalezy od pozostałych sponsorów - czy zgodzą się swoje stałe daklaracje z Nuki przenieśc na Baja; pies miałby wtedy 170zł stałych deklaracji - resztę jakoś musiałybyśmy zdobywać... Ale byłaby to 'gimnastyka" o pieniadze na jednego psa, a nie na Nukę i Baja... No i Baj nie musiałby zmieniać hoteliku, w którym czuje sie znakomicie. Dzisiaj napiszę do pozostałych sponsorów. Co Wy na to? Quote
Owieczka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Chociaż tutaj sponsorem nie jestem ale uważam że to jest bardzo dobry pomysł :) Quote
stonka1125 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 To przybywam do Nuki :) O jezusie chyba czas założyć watek naszym tymczasowiczom bo sami się pogubimy :) W związku z sytuacją jaka zaistniała będzie to świetne wyjście z sytuacji, Baj jest moim wielkim wyrzutem sumienia ale niestety nie ma opcji żeby zamieszkał z nami w domu a kojca nadal brak z bardzo pozaicznego powodu - brak kasy...Nasze dzikie wilczydło, tymczasowicz Tigi nie toleruje innych samców i jedyna chłopięca miejscówka w kuchni jest zajęta przez Mundka. Mieszkają z nami w tej chwili na bdt: Dorka http://www.dogomania.pl/threads/213910-Dorka-psi-szkielecik-z-interwencji-szuka-domu!?p=17599409#post17599409 Mundek http://www.dogomania.pl/threads/178047-Mundek-wr%C3%B3ci%C5%82-z-adopcji!-Jest-u-Jamora!-Potrzebne-deklaracje-i-og%C5%82oszenia!!!/page7? Adela http://www.dogomania.pl/threads/212392-ADELA-najgrubsza-i-najbrzydsza-!-czy-ma-jeszcze-szanse-na-dom No i wyżej wspomniany Tigi ztego watku zbiorczego http://www.dogomania.pl/threads/198190-Tragedia-zwierz%C4%85t!!!!!!!!!!!?p=17427388#post17427388 i jeszcze mała paskuda Flo, bez watku ale z eventem na fb :) https://www.facebook.com/event.php?eid=227377423951542 no i to by było na tyle tymczasów, reszta naszych ancymonów tez na fb: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.203135439726786.46579.100000909958558 Czekamy więc na decyzje :) Quote
handzia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ja też nie jestem deklarowiczką, ale myślę, że to dobry pomysł :) Quote
funia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ania a gdzie będzie jej lepiej jak nie u Ciebie ?No?TYlko transport chyba bedzie kosztował,co .? Quote
monikapf Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 deklaracja za wrzesień i październik poszła. co do propozycji toli jestem za Quote
dusje Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ja tez jestem bardzo ZA :lol: Pomozmy Bajowi ktory rowniez pomoze w ten sposob Nuce :lol: Baj jest pieknym i madrym psem i naprawde nie pojmuje dlaczego jeszcze nie znalazl domku :shake: Juz sciagnelam jego fotencje,zrobie filmik,kolaz i co tam jeszcze.Moze dzieki temu uda sie go wypromowac? Do filmiku potrzebuje sciagnac dobry podklad muzyczny.Macie jakis pomysl? Potrzebuje ok 5 min a najlepiej jeszcze dluzej. Rzucajcie propozycje plisss Nuka, trzymaj sie :multi: a ja w takim razie obiecana jednorazowa kwote 100 zl puszcze dla Baja. Quote
handzia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Wiadomo już kiedy Nuka pojedzie? Muszę podliczyć i wpłacić Owieczce za hotel. Quote
Tola Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 monikapf napisał(a):deklaracja za wrzesień i październik poszła. co do propozycji toli jestem za Bardzo dziekuję:loveu: Za Łatkę również :loveu: Wróciłam z pracy i miałam wysyłac Pw:lol: Bardzo sie cieszę, ze mój pomysł spotkał sie z aprobatą; mam nadzieję, ze I Nuka i Baj będą zadowoleni. No to Nuka moze się pakować, bo przed chwilą rozmawiałam z P. Basią - moją sasiadką i jest zgoda na przeniesienie deklaracji z Nuki na Baja:loveu: Bardzo dziękuję :loveu::loveu:Aga - Tobie również Quote
Tola Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 No to szukamy transportu:) Dusje - super pomysł, moze wypromujemy tego przystojniaka:lol: [quote name='dusje'] Nuka, trzymaj sie :multi: a ja w takim razie obiecana jednorazowa kwote 100 zl puszcze dla Baja. Pięknie dziękujemy:loveu: Quote
Tola Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Szukamy transportu albo bezposrednio z hoteliku w okolice Jarocina; albo Warszawa - w okolice Jarocina Quote
handzia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Na konto Nuki wpłynęło 40 zł od monikapf za wrzesień i pażdziernik :) Aguś, zanotuj :) Quote
agusiazet Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 handzia napisał(a):Na konto Nuki wpłynęło 40 zł od monikapf za wrzesień i pażdziernik :) Aguś, zanotuj :) Już notuję! Popytam Pana Krzysztofa z hoteliku Terrier, czy nie jedzie w te rejony! Quote
stonka1125 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Spokojnie może byc transport Warszawa - Poznań, z Poznania ma mi kto dowieźć sunię :) Quote
Tola Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 stonka1125 napisał(a):Spokojnie może byc transport Warszawa - Poznań, z Poznania ma mi kto dowieźć sunię :) Ania - a transporty Twojej sąsiadki nie jeżdżą przez Warszawę (zapomniałam jej nick:oops:)? Quote
stonka1125 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Tola napisał(a):Ania - a transporty Twojej sąsiadki nie jeżdżą przez Warszawę (zapomniałam jej nick:oops:)? Raczej nie, ale transport P-ń - W-wa jest dość popularny ogólnie :) Quote
Recommended Posts