Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy Nusia ma FB? Kto ewentualnie moze zrobic lub wskazac osobe znajaca ten portal i chetna do zarzadzania watkiem Nusi? Z dobrym tekstem wyciskajacym lzy sa szanse na pozyskanie sponsorow dla malej.

Dzisiaj otrzymalam kolejna negatywna odp.

Mysle,ze pobyt u Donki bylby najlepszym rozwiazaniem dla malej. Donka mieszka calkiem niedaleko Jamora ,ok 25 - 30 km. Gdyby nie byla w stanie sama pomoc Nusi, moglybysmy prosic Jamora o konsultacje na miejscu u Donki lub u niego i wskazowki, jak z nia pracowac. To chyba najlepsza opcja. Dlatego potrzebujemy FB na gwalt!!!! Z pewnoscia znajda sie ludzie o dobrym sercu i zechca dolozyc swoja cegielke do odbudowy zwichrowanej psychiki Nusi.

Agusiazet,czy Donka nadal trzyma dla niej miejscowke? Pytam,poniewaz obecnie w Jej domu zamieszkala Kama -tymczasowiczka zmarlej Zuzki.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donka trzyma miejsce dla Nuki przez najbliższe dwa tygodnie, czyli gdzieś do 5 października! Niestety cienko widzę uzbieranie pieniędzy dla Nuki, odzew na prośby jest w zasadzie żaden :( Ale rozumiem wszyscy mamy już tyle deklaracji, że ciężko znaleźć kogoś kto może jeszcze coś zadeklarować! Wiem, bo sama takie prośby otrzymuję i odmawiam. Żeby choć jeszcze 100 zł uzbierać!!! mam na myśli stałe deklaracje!

Posted

agusiazet napisał(a):
Donka trzyma miejsce dla Nuki przez najbliższe dwa tygodnie, czyli gdzieś do 5 października! Niestety cienko widzę uzbieranie pieniędzy dla Nuki, odzew na prośby jest w zasadzie żaden :( Ale rozumiem wszyscy mamy już tyle deklaracji, że ciężko znaleźć kogoś kto może jeszcze coś zadeklarować! Wiem, bo sama takie prośby otrzymuję i odmawiam. Żeby choć jeszcze 100 zł uzbierać!!! mam na myśli stałe deklaracje!

Agusiazet,moge dac na razie te brakujaca stowe, niech mala jedzie,pozniej bedziemy kombinowac, na Nusie sie nie wypne / jest wprawdzie Jadzia moj priorytet no i sa siostrzyczki bez max stalych deklaracji ale wszystko musi die udac..../, chyba ze i mnie sie cos zlego przytrafi bo przypadki chodza po ludziach.

Musimy skombinowac transport za free, przynajmniej tu zaoszczedzimy na kasie. Moze Donka zechce zejsc nieco z ceny? Sunia jest mala.Porazaja mnie te stawki - wlasnie juz powstaje dogo hotelik za jedyne 500 zl bez wzgledu na wage,wielkosc psa itd. bo przeciez wszysto jest takie drogie i w zasadzie hotelik to zaden zarobek :diabloti:

Slabne z dnia na dzien....slabne.........:-(

Posted

moni12 napisał(a):
Jestem u Nusi. Mam rzut beretem i do Donki, która znam osobiscie i do jamora tez blisko bardzo. Słuze pomoca jak coś.

Haha, Monis szybsza niz Porsche :lol::cool3: Dzieki Moni,ze jestes i ze oferujesz pomoc dla malenkiej :lol:

No to jak dziewczyny? Co robimy?

Posted

agusiazet napisał(a):
Dusje masz na myśli stałą deklarację 100 zł, czy jednorazową?

Jednorazowa,chyba ze w miedzyczasie Jadzia znajdzie DS to wowczas moze byc stala.

Posted

dusje napisał(a):
Jednorazowa,chyba ze w miedzyczasie Jadzia znajdzie DS to wowczas moze byc stala.

Ok, dzięki za odpowiedź! Czyli potrzebny nam transport od Owieczki do Donki! czy Owieczka przywiezie suczkę do warszawy, jeśli będzie dalszy transport?

Posted

agusiazet napisał(a):
Ok, dzięki za odpowiedź! Czyli potrzebny nam transport od Owieczki do Donki! czy Owieczka przywiezie suczkę do warszawy, jeśli będzie dalszy transport?

Agusiazet, z okolic Izy do miejscowosci Donki jest ok 35 km. Nie wiem, czy Owieczka lub ktokolwiek inny dalby rade dowiezc mala bezposrednio do Donki, ale jesli tak to bylaby najlepsza opcja. Do Wwy to wiecej km /80/ plus trasa do Donki.

Posted

Donka ma dziecko w szpitalu i prosi, aby Nuka przyjechała w przyszłym tygodniu lub jeszcze później, zaraz się zapytam o tę sobotę lub piątek! Jaki koszt transportu, abym była przygotowana!