Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też niestety nie mam pomysłu jak znaleźć osoby, który się dorzucą na stałe miesięcznie 140 zł:( Z bazarków takiej sumy nie uzbieramy:( Raz na jakiś czas to może, ale systematycznie nie da rady:(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Otrzymalam odp. od BeaBono. Na razie tymczas zajety ale mala jest zapisana ;) Bea bedzie o niej pamietac ale nie wiadomo jak dlugo potrwa oczekiwanie na miejscowke. Puscilam wiec zapytanie jeszcze w 2 inne miejsca i czekam na odp.

Posted

No nic - nie załamujmy się - Nuka jest bezpieczna - mozemy bez nerwów szukac dalej.
Oczywiście będzie ciężko, bo nie mamy na płatny Dt, ale wierzmy, ze sie uda.

Posted

malagos napisał(a):
Umknęła mi ważna sprawa, jak Nuka traktuje koty?

Malgos - Nuka wycofuje sie przed szczeniakiem, więc mysle, ze i kota tez obawia się...

Posted

Ja prześlę 50zł jednorazowo tyle tylko mogę,proszę na pw nr.konta.Stałej deklaracji na dzień dzisiejszy nie podejmuję się,chyba,że jakiś deklarowicz pójdzie do swojego domku.

Posted

Anula napisał(a):
Ja prześlę 50zł jednorazowo tyle tylko mogę,proszę na pw nr.konta.Stałej deklaracji na dzień dzisiejszy nie podejmuję się,chyba,że jakiś deklarowicz pójdzie do swojego domku.

Gonia13 napisał(a):
Witam.
Ja mogę coś jednorazowo dorzucić. Kiepsko stoję z finansami.

Bardzo dziękujemy.
Liczy się najmniejsza nawet pomoc - chociaz przy braku stałych deklaracji nie wiem jak to będzie.
Chyba ze znajdziemy cos tanszego...

Posted

Anula napisał(a):

Tolu!Można moją deklarację rozłożyć na pięć miesięcy po 10zł.Jak uważasz tak aby było dobrze.

Posted

Czekam na nr.konta i decyzję czy 50zł ma być rozłożone na pięć miesięcy czy też mam wpłacić jednorazowo.Nusi daj się resocjalizować a znajdziemy ci wspaniały domek!

Posted

Anula napisał(a):
Czekam na nr.konta i decyzję czy 50zł ma być rozłożone na pięć miesięcy czy też mam wpłacić jednorazowo.Nusi daj się resocjalizować a znajdziemy ci wspaniały domek!

Raczej zostanie wykorzystane jednorazowo, jeśli Nuka zmieni miejsce zamieszkania!