Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tola zaprosiła mnie tutaj z nadzieją,że wezmę Nukę do DT, a ja kilka godzin wcześniej zdeklarowałam się na sunię ze schroniska w Radysach k.Białej Piskiej, gdzie przebywa ok.1000 psów !!! Bardzo mi przykro.Zobaczymy jak się potoczy sprawa.Załatwiajcie dla niej coś.Ja będę tu zaglądać.Stałej deklaracji nie mogę złożyć,ale od czasu do czasu coś uda mi się kapnąć.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

handzia napisał(a):
Z tego co pamiętam to za transport było 60 zł. Wyślę za transport 60 (po 30 od Nuki i od Jadzi) i za leki. Tylko nie wiem ile za te leki :)
No i jeszcze za drugi miesiąc za Nukę 150 zł. Wyślę razem całą sumę :)

Dobrze handziu :) Dziękuję. Ja mam te największe tubki Fiprex i podzielę jedną szt na dwie sunie, to koszt 18.50 zł i tablety na robaki w klinice jakie są dostępne to albo Cystal albo Pratel. 1 tabletka jest na 10 kg psa i kosztyje 6 zł/szt. Nie wiem, które wziąść ?
Muszę wziąśc 2 tabletki na Nukę ( i jedną na Jadźkę )

Posted

Korzystając z nieobecności kierownika wstawiam fotki Nuki z ostatnich prób chodzenia w szeleczkach...

Przerażona i cała spęta...

Nerwowe szukanie drogi ucieczki...

Wycofuje się...

I rzycamy się... :(

Posted

agusiazet napisał(a):
Te szelki jakoś się dziwnie Nuki nie trzymają! Wyglądają na nie zapięte! Przynajmniej na kilku zdjęciach!

Pisałam wcześniej że w momencie kiedy sie rzycała i szarpała szelki sie rozpięły. Te szelki się dla niej nie nadają, bynajmniej do nauki...

Posted

agusiazet napisał(a):
Najlepsze są takie szyte na miarę, ale też nie dają gwarancji, że pies nie wyjdzie, moja tymczaska Bira wychodzi:(

No tak....
Strasznie przerazona ta Nuka:(

Posted

Ciotki szukajcie domowego hoteliku dla Nuki :( To dla niej najlepsze wyjście i możliwość normalnej resocjalizacji. Pospamujcie, może wydarzenie na fb ktoś jej zrobi z prośbą o domowy tymczas... :( Szkoda mi jej strasznie.

Posted

[quote name='Owieczka']Dobrze handziu :) Dziękuję. Ja mam te największe tubki Fiprex i podzielę jedną szt na dwie sunie, to koszt 18.50 zł i tablety na robaki w klinice jakie są dostępne to albo Cystal albo Pratel. 1 tabletka jest na 10 kg psa i kosztyje 6 zł/szt. Nie wiem, które wziąść ?
Muszę wziąśc 2 tabletki na Nukę ( i jedną na Jadźkę )
Więc wychodzi mi (jeśli dobrze rozumiem) że za Nukę będzie Fiprex 9,25 zł i 12 zł za Pratel plus 30 zł za transport. Razem jeśli chodzi o Nukę wyszło 51,25 zł. Zaraz wyślę.

Posted

[quote name='handzia']Więc wychodzi mi (jeśli dobrze rozumiem) że za Nukę będzie Fiprex 9,25 zł i 12 zł za Pratel plus 30 zł za transport. Razem jeśli chodzi o Nukę wyszło 51,25 zł. Zaraz wyślę.

Dokładnie tak handziu :) Ty jak zawsze porządna firma :)