Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

handzia napisał(a):
Wpłynęło 48 zł od agusiazet i 20 zł stałej deklaracji od pani Basi (sąsiadki Toli) :)

Wpłaty dla Nuki:
19.07 Tola - 50 zł
19.07 spadek po Szansie - 50 zł
20.07 pani Basia (sąsiadka Toli - 30 zł jednorazowo i deklaracja stała 20 zł za lipiec) - 50 zł
25.07 monikapf (stałe po 20 zł za lipiec i sierpień) - 40 zł
02.08 agusiazet 48 zł
02.08 pani Basia (stała za sierpień) - 20 zł

Dzięki, już nanoszę na pierwszą stronę:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie widzę wpłaty dusje w wysokości 52 zł na Nukę - to zwrot za karmę dla dziewczynek, którą ja zapłaciłam w całości. Czy te pieniążki wpłynęły? Bo wydaje mi się, że czytała, że tak!

Posted

Joodith napisał(a):
Oczywiście podtrzymuje! :) Przeleję pieniążka na początku przyszłego tygodnie, dobrze? Poproszę o numer konta i czochraniec dla Nusi.

Dzięki :) Już wysyłam :)

Posted

agusiazet napisał(a):
Nie widzę wpłaty dusje w wysokości 52 zł na Nukę - to zwrot za karmę dla dziewczynek, którą ja zapłaciłam w całości. Czy te pieniążki wpłynęły? Bo wydaje mi się, że czytała, że tak!

Dusje wpłaca bezpośrednio do Owieczki.

Posted

handzia napisał(a):
Dusje wpłaca bezpośrednio do Owieczki.

Ja doliczam te pieniądze do konta Nuki, bo to moja dla niej deklaracja, którą wpłaciłam!

Zatem we wpłacie lipcowej trzeba odliczyć te 52 zł od opłaty. Trzeba też zapłacić część Nuki należną za transport z Warszawy do Owieczki.

Handziu jak dokonasz tych wpłat napisz ile przelałaś i kiedy, umieszczę to na pierwszej stronie.

Na dzień dzisiejszy stan konta Nuki wynosi 310 zł.

Posted

Tak, zgadza się :) Dopisz te 52 zł od Dusje do rozliczenia :) Owieczka potwierdzi na pewno, że wpłynęły:)
Przelew do Owieczki zrobię jak tylko dostanę numer konta:)

Posted

[quote name='agusiazet']Nie widzę wpłaty dusje w wysokości 52 zł na Nukę - to zwrot za karmę dla dziewczynek, którą ja zapłaciłam w całości. Czy te pieniążki wpłynęły? Bo wydaje mi się, że czytała, że tak!

Potwierdzenie jest na watku Jadzi post Owieczki nr 90 z 18 lipca

Owieczka pisze:

Cioteczko dusje dziękuję za wpłatę !!!
12.07.2011 157,85 PLN Jadzia/Nuka

Posted

[quote name='agusiazet']Przydałyby mi się do ogłoszeń namiary na hotel, gdzie jest, telefon kontaktowy i ew. mail!

Pamietasz na jaki adres wysylalas karme? Do kogo wg Ciebie ? Moze to byla Iza C?????

A moze ja wyslalam Ci na PW adres do przeslania tych 10 kg karmy????A moze cos pomylilam?

Adres masz i oprocz tego w podpisie Owieczki nr tel do niej oraz drugi nr do kontaktu!

Mail :multi::cool3::multi: aneta.ofca@wp.pl

Opuszczam ten watek i ide ochlonac :shake:

Wroce... jak sie juz unormuje, bo poki co... GROTESKA :diabloti: :evil_lol:

Post scriptum: info od Owieczki w jej podpisie:

Nie ma mnie na dogo do odwołania tylko kom. 782-674-952 !!!!

Jesli ktos uzna za stosowne przerwac urlop Owieczce, to niech koniecznie dzwoni tu:

781-278-592 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='dusje']Pamietasz na jaki adres wysylalas karme? Do kogo wg Ciebie ? Moze to byla Iza C?????

A moze ja wyslalam Ci na PW adres do przeslania tych 10 kg karmy????A moze cos pomylilam?

Adres masz i oprocz tego w podpisie Owieczki nr tel do niej oraz drugi nr do kontaktu!

Mail :multi::cool3::multi: aneta.ofca@wp.pl

Opuszczam ten watek i ide ochlonac :shake:

Wroce... jak sie juz unormuje, bo poki co... GROTESKA :diabloti: :evil_lol:

Post scriptum: info od Owieczki w jej podpisie:

Nie ma mnie na dogo do odwołania tylko kom. 782-674-952 !!!!

Jesli ktos uzna za stosowne przerwac urlop Owieczce, to niech koniecznie dzwoni tu:

781-278-592 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matko święta. czy Ty jesteś do mnie jakoś uprzedzona? Ze wszystkiego robisz wielkie halo i dopatrujesz się nie wiadomo czego. Serdecznie mam dość Twoich afer, których nie ma! Jeśli o mnie chodzi nie musisz wracać. Adresów nie uczę się na pamięć, listów nie przechowuję na wieki wieków amen, stąd pytam. Za numer telefonu i maila dziękuję! Ogłoszenia zamówiłam na Tolę, bo tylko jej dane potrzebne miałam. I jeszcze przydałaby mi się miejscowość, gdzie jest hotel, bo tego nie pamiętam i od razu zaznaczam, wolno mi nie pamiętać i wolno mi zapytać!!!

Posted

[quote name='handzia']Musimu poczekać na Owieczkę, bo Iza u której są sunie nie wchodzi na dogo. Na pewno dziewczynki czują się dobrze, tylko o te sterylki mi chodzi...[/QUOTE]

Aha, no to czekamy!