Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Co do karmy obiecali dosłać brakujące 10 kilo, ale czy dosłali?? Proszę o info!

Cieszę się, że Nuka odżyła, wiem, że teraz będzie tylko lepiej!!!

Jeszcze nic nie doszło. Dam znać jak tylko cos dojdzie !!

Posted

malagos napisał(a):
oj tam, oj tam, Owca, nie gniewajcie się , koleżanko :)
A Nuka cudna, wiedziałam że tak będzie........

Ciotka, ja się nie gniewam bo wiem że Ty tak pół żaretm pół serio. I dobrze wiem jak to jest jak się co dziennie czeka na jakies wieści o suńce. Uwież mi, że robie co mogę a jak będziesz dalej mi tu marudziła to wpadne na miotle i Cie porwę do pomocy :evil_lol:

Posted

No to teraz obiecane fotencje ;P

Nusia vel Rolka dziękuje cioteczce dusje za piekny prezencik :) Nawet jej w nim do twarzy ( znaczy pysia )

Wpatrzona w ciocie Izę...

Dostałam prezencik od Cioci dusje :) Śliczny, dziękuję !! :)

Ciocia Iza tłumaczy że nie ma się czego bać... Że tu wszyscy kochają Nusię :)

A Nusia na to pokazała języczek ;p

I link do albumu Nusi vel Rolki http://imageshack.us/g/52/17072011122b.jpg/

Posted

Portretóweczka Nusieńki :)

Tu ma takie smutne oczy, że jak patrze na to zdjęcie to mi się serce kroi... Była bardzo wystraszone aparatem. Potem dopiero troszkę się przemogła.

Tu profilek i ślicznie postawione uszka. Nuka się wcisnęła za beczkę i udawała że jej nie widać, jednak wszystkie dźwięki ja nie tyle stresowały co interesowały ;)

Tu na pewno mnie nie widać ;p

Beczki ciąg dalszy... Jednak na moje cmokanie reagowała ciekawością mimo ze bała się i aparatu i nowych osób :)

Posted

Nusieńka troszke przerażona, ale musiałam ją sprawdzic jak reaguje na delikatne podnoszenie. Nie sprawiało jej to wiekszego stresu niż inne nowe rzeczy, jednak miałam wrażenie że pragnie bliskości człowieka i przytulanie sprawia jej przyjemność mimo całego stresu, niepewności i krempacji jaką czuła.

Po chwili Nusia jak by przestała się prężyc i troszkę się rozluźniła :) jestem pełna nadziei i dobrych myśłi co dej pieknej i kochanej psiny :) Ona jest jak taki duży pluszak :)

Bardziej obawaiałam się , że będzie gryzła czy robiła uniki a Ona po prostu dała ze soba zrobić wszystko... To bedzie wspaniały przyjaciel dla kogos kto poświęci jej odrobine czasu i wykaże się cierpliwością :)

Nuka w całej okazałości :)

Ja to najbardziej kocham jej tą kuleczke zamiast ogonka bo jak sie cieszy to cała ta okrągła dupinka jej chodzi :loveu:

Posted

Czy to na pewno Jadźka ??

kto wykopał ten dołek ?

Nusia jest psinką bardzo uległą ( jak na razie) Namolnemu szczeniakowi nic nie powiedziała, tylko po prostu odeszła.

Nuka w kąpieli ;) Było cieplutko a Nuka tak śmierdziała że szok więc ją leciutko wykapałyśmy. Dopóki ręce ją głaskały i drapały to stała grzecznie ale polewanie wodą to już przesada... ;)

A tutaj link do całego albumu Nuki vel Rolki : http://imageshack.us/g/52/17072011746.jpg/

Posted

agusiazet napisał(a):
Piękne zdjęcia!!!

A z karma to mnie już mocno wkurzyli!!!

Nie dziwię się!
Mam nadzieje, ze szybko doslą brakującą ilosc!

Posted

malagos napisał(a):
A Nuka jest w domowym dt, czy kojcu?

powiem szczerze, że nie wiem dokładnie :oops:. Ale na noc pewnie jest zamykana w kojcu, bo Iza ma wiele psów, ale w dzień biega sobie chyba wolno :) Owieczka powie nam tu dokładnie. Jednego jestem pewna...., że dziewczynki mają tam super :)

Posted

Dt u Owieczki jest znane i ma dobre notowania, o dt u Izy nie wiemy nic - daltego pytam. Mam nadzieję, ze tam ktoś z dogomaniaków był i pokaże nam zdjecia? :)

Posted

malagos napisał(a):
Dt u Owieczki jest znane i ma dobre notowania, o dt u Izy nie wiemy nic - daltego pytam. Mam nadzieję, ze tam ktoś z dogomaniaków był i pokaże nam zdjecia? :)

malagos u Izy jest ok,byla tam an-na / erdelki z mojego wątku/:lol:

Posted

malagos napisał(a):

O masz... ciotka, czy Ty się z choinki urwałas ? :megagrin: Przecież Iza to jest moja sąsiadka która opiekowała sie moimi tymczasami podczas mojej nieobecności ( czyli jak byłam w pracy) . Przecież masz zjęcia na wątku tym i innych więc nie wiem czego się doszukujesz... Wszystko masz jak na dłoni.
rita60 napisał(a):
malagos u Izy jest ok,byla tam an-na / erdelki z mojego wątku/:lol:

Wszystkie foty są robione u Izy na posesji tam gdzie psiaki biegają.

Posted

agusiazet napisał(a):
Mimo wszystka zdjęcia byłby mile widziane, gdzie sunie śpią, jedzą i ogólnie mieszkają!

Achhh to o to chodzi ;) Ale blondynka jestem ;p Poszukam jakichś fot gdzie są boksy dobrze widoczne i postaram się wkleić. Sunie są w budynku gdzie zrobione są boksy, tam mają duże kojo po mojej beluci ( wyżarły gąbkę ostatnio i nie wiadomo która to taka agentka ) Mają swoją zmianę pościeli :D którą ciągle ściagają. W ciagu dnia biegają 3 razy dziennie a jak jest ładna pogoda to i pół dnia, mają dostęp do domu.