Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dla Nuki -spokojniutkie ,leciusieńkie głaski -bedzie dobrze ! ciekawe czy zmieniły jej się troszeczkę smutne oczka?chociaż ociupinkę patrzą inaczej niż samutaski na fotkach?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sonia71 napisał(a):
dla Nuki -spokojniutkie ,leciusieńkie głaski -bedzie dobrze ! ciekawe czy zmieniły jej się troszeczkę smutne oczka?chociaż ociupinkę patrzą inaczej niż samutaski na fotkach?

Przy Izie Ona się już tak nie boi :) Ale każda nowa osoba czy rzecz jest dla niej przerażająca... Jedno jest pocieszające, że Nusia nie gryzie przy dotyku :) Czasami postawi juz uszka jak się do niej zacmoka czy odezwie :) Myślę, że będzie dobrze tylko trzeba czasu...

Posted

Owieczka napisał(a):
Przy Izie Ona się już tak nie boi :) Ale każda nowa osoba czy rzecz jest dla niej przerażająca... Jedno jest pocieszające, że Nusia nie gryzie przy dotyku :) Czasami postawi juz uszka jak się do niej zacmoka czy odezwie :) Myślę, że będzie dobrze tylko trzeba czasu...

Czekałam na takie wieści:)
Nuka na pewno pokona strach - ona przeciez tyle czasu spedział w schronisku, w ostanim boksie, tam tylko pracownicy zaglądali...
A jak pobyt na dworze? Nie boi sie wycghodzić?
Jak kontakt z do innych psów?

Posted

Tola napisał(a):
Czekałam na takie wieści:)
Nuka na pewno pokona strach - ona przeciez tyle czasu spedział w schronisku, w ostanim boksie, tam tylko pracownicy zaglądali...
A jak pobyt na dworze? Nie boi sie wycghodzić?
Jak kontakt z do innych psów?

No niestety jak na razie wszystko ją przeraża :( jak wychodzi to w zdłuż budynku na przykurczonych nóżkach. Nie wiem, moze tak reagowała bo było sporo nowych osób ale tak mi jej było żal... Boi się innych psów, nawet jak podszedł do niej szczeniak ( ok 8 tyg. ) i chciał ja powachac to uciekła :( Aż serce ściska jak sie patrzy na takie coś :(

Posted

Ile musiała przezyc:(
A wciąz pozostała łagodna.
Bo zwierzę swiadomie nie zadaje cierpień, nie krzywdzi - to domena człowieka.
Nuka tez kiedys ufała, kochała.
Mam nadzieję, ze ponownie człwoiek stanie się jej światem...
Tzymamy kciuki za sunieczkę.

Posted

Ja tez trzymam za mala, bedzie dobrze :razz:

Kochani, mamy do podzialki na pol Owieczkowe koszty transportu suniek -65 zl :lol:

Agusiazet :lol: udalo Ci sie wyjasnic sprawe z karma?

Posted

Nuka dostała kolejne 50 zł od pani Barbary :loveu: (nie znam nicku?)
Sunia na moim koncie uzbierała już 150 zł :loveu:
Jeśli trzeba coś już przelewać, to mówcie dziewczyny :)

Posted

handzia napisał(a):
Nuka dostała kolejne 50 zł od pani Barbary :loveu: (nie znam nicku?)
Sunia na moim koncie uzbierała już 150 zł :loveu:
Jeśli trzeba coś już przelewać, to mówcie dziewczyny :)

Pani Basia to moja sąsiadka:)
Deklarowała 20 zł miesięcznie na Nukę i 30 zł jednorazowo:)
Bardzo dziękujemy!

Posted

Owieczka napisał(a):
No niestety jak na razie wszystko ją przeraża :( jak wychodzi to w zdłuż budynku na przykurczonych nóżkach. Nie wiem, moze tak reagowała bo było sporo nowych osób ale tak mi jej było żal... Boi się innych psów, nawet jak podszedł do niej szczeniak ( ok 8 tyg. ) i chciał ja powachac to uciekła :( Aż serce ściska jak sie patrzy na takie coś :(

Musi się przyzwyczaić do nowej sytuacji.

Posted

Mozna zadzwonic, ale ja na razie nie dam rady - w związku z poszukiwaniami Frajdy nawet nie myslę, jaki przyjdzie rachunek:shake:
Wydzwoniłam juz duzo duzo wiecej i z konta TZ i syna.
A poszukiwania wciąz trwają...
Tym razem wybaczcie mi...

Posted

no coś Ty, Toluś, ja tak żartem -Owieczka jak znajdzie chwilkę napisze co i jak. A Ty sie trzymaj, kochana, z tym poszukiwaniem, sledzę cały czas tamten watek Frajdy......

Posted

agusiazet napisał(a):
Śliczna moja nikt do Ciebie nie zajrzał!!!

Na wątku może i cisza ale u Nuki same postępy !!!!! To cudowna, kochana psinka ! Ja się w niej zakochałam :loveu: Nusia się do mnie cieszyła jak mnie zobaczyła i dała mi się pogłaskać !!! To juz nie ten sam psiak.

malagos napisał(a):
Zajrzał, ale nie ma nawet zdjecia, informacji, nic..............

Cioteczko, nie moge byc w kilku miejscach na raz... niestety, chociaz bardzo bym chciała. Byłam u Nuki vel Rolki cały czwartek, pietek i kawałek soboty :) Niestety nie miałam dostepu do netu więc nie miałam jak wstawić zdjęć czy cokolwiek napisać... Oczywiście odebrałam płytke ze zdjęciami i w wolnej chwili zarzuce Was fotami bo mnie zamordujecie :eviltong: Ale... w wolnej chwili bo musze tez popracować ;/ kompa mam tylko w pracy. Niestety...

Posted

[quote name='Owieczka']Na wątku może i cisza ale u Nuki same postępy !!!!! To cudowna, kochana psinka ! Ja się w niej zakochałam :loveu: Nusia się do mnie cieszyła jak mnie zobaczyła i dała mi się pogłaskać !!! To juz nie ten sam psiak.

...

Wiedziałam:loveu:
Dzięki Owieczko - czekamy na zdjecia:)