Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

handzia napisał(a):
Owieczka w weekendy rzadko wchodzi na dogo. Pewnie niebawem coś nam napisze.

Witajcie w niedziele:lol:

Handzia dobrze pisze. Do Owieczki mozna zawsze dzwonic ;)

Posted

sonia71 napisał(a):
Nuka na delikatne drapanko za uszkami !

Nusia została wydrapana za uszkami chociaz była tym faktem bardzo przerażona :shake:

agusiazet napisał(a):
Bardzo proszę o informację, czy karma przyszła, firmy Josera w ilości 30 kg!!!

Niestety, krma JOSERA doszła w ilości 20 kg !!!! Czyli 2 x po 10 kg !!!

malagos napisał(a):
I gdzie ta Owieczka, nie ma ani minutki, by coś skrobnąć o suni?.........

Niestety cioteczko, tak sie składa że nie ma czasami minutki zeby sie w nos podrapać nie wspomnę o ograniczonym dostępie do netu. Zawsze jednak można do mnie zadzwonić i wszystkiego się dowiedziec na bieżąco :cool3:

Posted

Cioteczki , czekam na zdjęcia bo poprosiłam koleżanke z dobrym aparatem o sesyjke dla dziewczynek. Nusia jest strasznie przerażona nowym miejscem , osobami i chyba wszystkim co ją otacza. To psina, która moze też boi się czegoś nowego, czego nie znała i nie widziała po za schroniskiem. Nusieńka sztywnieje jak tylko ktos chce do niej podejść, kuli się i kładzie na ziemi przylegając całą sobą. Ona musi poznać co to nowy świat, inne zapachy niż tylko schroniskowe, inni ludzie niż pracownicy, że ludzka ręka może dawac przyjemność a nie tylko przerażenie i strach. Ona nic nie zna :( Dziwi ją własny cień który widzi na ścianie domu, boi się innych psów, przedmiotów, nawet bała się wygodnego kojca ktory dostała w spadku po mojej Belusi :( Jest takim ślicznym kłębuszkiem strachu... Izy się juz tak bardzo nie boi ale ostatnio wyślizngnęła się z szeleczek i Iza przestała ją wyprowadzać na smyczy. Nuka jest puszczana razem z Jadzią i musi najpierw poznac dobrze całe podwórko i jego mieszkańców zanim zaczniemy naukę czegokolwiek. Niech się oswoi i niech to zrobi w swoim tempie bo jak za bardzo będziemy chcięli przyspieszyć to jeszcze pogorszymy sprawę...

Posted

dusje napisał(a):
agusiazet, trzeba w takim razie reklamowac! Brakuje nam 10 kg .Ot, solidnosc :angryy: ale masz dowod przelewu wiec nie powinno byc problemu.

Cholera, tak to własnie jest z zakupami przez Internet!!! Idę reklamować!!!

Posted

Biedna suczynka Nuczka :-( Bardzo mi jej zal.Moze ma za soba okrutna przeszlosc,moze to pobyt w schronie spwowodowal takie spustoszenie w jej psychice a moze wszystko naraz :shake:
Miejmy nadzieje,ze wkrotce sie otworzy i zaufa.Dobrze, ze wyszla ze schroniska i ze jest w dobrych rekach :lol: Trzymaj sie malenka :lol: a moze Jadzia cie rozweseli,pokaze po swojemu jak fajnie jest byc kochanym przez ludzi psem :multi:

malagos,glowy nie dam ale ja te sunie lub podobna widzialam gdzies na dogo.

Posted

dusje napisał(a):

malagos,glowy nie dam ale ja te sunie lub podobna widzialam gdzies na dogo.

no własnie, dlatego pytam na wątku gdzie są zamojskie dziewczyny -Jo37 pisze, ze była w schronisku podobna sunia?

Posted

malagos napisał(a):
no własnie, dlatego pytam na wątku gdzie są zamojskie dziewczyny -Jo37 pisze, ze była w schronisku podobna sunia?

W zamojksim schronisku?
Jo pisała chyba o Fiszce, ale to nie jest Fiszka...

Posted

agusiazet napisał(a):
Oszukali nas na karmie, na razie na grzecznie wyjaśniam sprawę i czekam na odpowiedź firmy zoodragon!

Mi się nigdy to nie zdarzyło. Zawsze dostawałam wszystko to co oferowali i bez zgrzytów ale nie robie tego zbyt często wiec moze mi się udało.