Tola Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Jestem ciekawa jak Nuka... Czy nadal boi się czy juz ppotrafi chociaz trochę cieszyć... Quote
Tola Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ale tu cisza... Czy wszystko w porządku? Kto ma jakies informacje? Quote
handzia Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Owieczka w weekendy rzadko wchodzi na dogo. Pewnie niebawem coś nam napisze. Quote
dusje Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 handzia napisał(a):Owieczka w weekendy rzadko wchodzi na dogo. Pewnie niebawem coś nam napisze. Witajcie w niedziele:lol: Handzia dobrze pisze. Do Owieczki mozna zawsze dzwonic ;) Quote
agusiazet Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Bardzo proszę o informację, czy karma przyszła, firmy Josera w ilości 30 kg!!! Quote
Tola Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Nuka dostała 50 zł z pieniędzy po Szansie - handzia - jak dojda potwierdz proszę i na wątku Szansy Quote
handzia Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='Tola']Nuka dostała 50 zł z pieniędzy po Szansie - handzia - jak dojda potwierdz proszę i na wątku Szansy Oczywiście :) Quote
agusiazet Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Hej, hej ja nadal pytam, czy, ile i jaka karma dotarła!!! Bo wg mnie jest jej za mało, jeśli to ta!!! Quote
malagos Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 I gdzie ta Owieczka, nie ma ani minutki, by coś skrobnąć o suni?......... Quote
Owieczka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 sonia71 napisał(a):Nuka na delikatne drapanko za uszkami ! Nusia została wydrapana za uszkami chociaz była tym faktem bardzo przerażona :shake: agusiazet napisał(a):Bardzo proszę o informację, czy karma przyszła, firmy Josera w ilości 30 kg!!! Niestety, krma JOSERA doszła w ilości 20 kg !!!! Czyli 2 x po 10 kg !!! malagos napisał(a):I gdzie ta Owieczka, nie ma ani minutki, by coś skrobnąć o suni?......... Niestety cioteczko, tak sie składa że nie ma czasami minutki zeby sie w nos podrapać nie wspomnę o ograniczonym dostępie do netu. Zawsze jednak można do mnie zadzwonić i wszystkiego się dowiedziec na bieżąco :cool3: Quote
dusje Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 agusiazet, trzeba w takim razie reklamowac! Brakuje nam 10 kg .Ot, solidnosc :angryy: ale masz dowod przelewu wiec nie powinno byc problemu. Quote
Owieczka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Cioteczki , czekam na zdjęcia bo poprosiłam koleżanke z dobrym aparatem o sesyjke dla dziewczynek. Nusia jest strasznie przerażona nowym miejscem , osobami i chyba wszystkim co ją otacza. To psina, która moze też boi się czegoś nowego, czego nie znała i nie widziała po za schroniskiem. Nusieńka sztywnieje jak tylko ktos chce do niej podejść, kuli się i kładzie na ziemi przylegając całą sobą. Ona musi poznać co to nowy świat, inne zapachy niż tylko schroniskowe, inni ludzie niż pracownicy, że ludzka ręka może dawac przyjemność a nie tylko przerażenie i strach. Ona nic nie zna :( Dziwi ją własny cień który widzi na ścianie domu, boi się innych psów, przedmiotów, nawet bała się wygodnego kojca ktory dostała w spadku po mojej Belusi :( Jest takim ślicznym kłębuszkiem strachu... Izy się juz tak bardzo nie boi ale ostatnio wyślizngnęła się z szeleczek i Iza przestała ją wyprowadzać na smyczy. Nuka jest puszczana razem z Jadzią i musi najpierw poznac dobrze całe podwórko i jego mieszkańców zanim zaczniemy naukę czegokolwiek. Niech się oswoi i niech to zrobi w swoim tempie bo jak za bardzo będziemy chcięli przyspieszyć to jeszcze pogorszymy sprawę... Quote
agusiazet Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 dusje napisał(a):agusiazet, trzeba w takim razie reklamowac! Brakuje nam 10 kg .Ot, solidnosc :angryy: ale masz dowod przelewu wiec nie powinno byc problemu. Cholera, tak to własnie jest z zakupami przez Internet!!! Idę reklamować!!! Quote
malagos Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Tola i inne cioteczki - czy ta sunia nie wydaje się znajoma: http://www.dogomania.pl/threads/211283-MIKA!-5cm-od-miski-z-wod%C4%85-brak-si%C5%82-by-si%C4%99-do-niej-dosta%C4%87...-Szukamy-domu!?p=17275970#post17275970 Quote
dusje Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Biedna suczynka Nuczka :-( Bardzo mi jej zal.Moze ma za soba okrutna przeszlosc,moze to pobyt w schronie spwowodowal takie spustoszenie w jej psychice a moze wszystko naraz :shake: Miejmy nadzieje,ze wkrotce sie otworzy i zaufa.Dobrze, ze wyszla ze schroniska i ze jest w dobrych rekach :lol: Trzymaj sie malenka :lol: a moze Jadzia cie rozweseli,pokaze po swojemu jak fajnie jest byc kochanym przez ludzi psem :multi: malagos,glowy nie dam ale ja te sunie lub podobna widzialam gdzies na dogo. Quote
sonia71 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Nuce potrzebny jest spokojny czas i będzie się jeszcze kiedyś szorścianka pchała do człowieka. Quote
malagos Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 dusje napisał(a): malagos,glowy nie dam ale ja te sunie lub podobna widzialam gdzies na dogo. no własnie, dlatego pytam na wątku gdzie są zamojskie dziewczyny -Jo37 pisze, ze była w schronisku podobna sunia? Quote
Tola Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 malagos napisał(a):no własnie, dlatego pytam na wątku gdzie są zamojskie dziewczyny -Jo37 pisze, ze była w schronisku podobna sunia? W zamojksim schronisku? Jo pisała chyba o Fiszce, ale to nie jest Fiszka... Quote
sonia71 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Jo37 pisze o zamojskiej Fiszce ,ale ona nie ma takiej dłuższej sierści o ile pamiętam ale za to ma taki sam zgryz Tolu pisałyśmy razem :) a to Fiszka Quote
malagos Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Tak, juz doczytałam na tamtym watku, juz wiem..Juz nie zaśmiecam watku. Quote
agusiazet Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Oszukali nas na karmie, na razie na grzecznie wyjaśniam sprawę i czekam na odpowiedź firmy zoodragon! Quote
Owieczka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 agusiazet napisał(a):Oszukali nas na karmie, na razie na grzecznie wyjaśniam sprawę i czekam na odpowiedź firmy zoodragon! Mi się nigdy to nie zdarzyło. Zawsze dostawałam wszystko to co oferowali i bez zgrzytów ale nie robie tego zbyt często wiec moze mi się udało. Quote
Joodith Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Pieniążki po Szansie (50 zł) powędrowały dziś na konto Nuki. Prosimy o potwierdzenie, gdy dotrą na miejsce ;) Quote
handzia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Potwierdzam, na moje konto dla Nuki wpłynęło 50 zł od Szansy. :loveu: I jeszcze 50 zł od Toli, wielkie dzięki Tolu :loveu: Razem 100 zł. Quote
Recommended Posts