Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Oby wszystko było okej!

Ja tez się denerwuję...
Zwłaszcza o Nukę, bo była bardzo przestraszona...
Podobno Jadzia to jej przeciwieństwo:cool3:

Posted

[quote name='agusiazet']Miło by było, aby i tutaj jakieś wpisy z DT Nuki były!!!

Poki co, wyrecze Owieczke i przeklejam skopiowany jej post z watku Jadzi:

Napisał dusje
Owieczko Wszystko w porzadku?
Jak tam wczasowiczki?

Cioteczki przepraszam że dopiero teraz się pojawiam ale jakieś fatum nade mna wisi i ciągle wpadam z jednych problemów w drugie Bałam sie że nie zdażę odebrać dziewczynek ale jakoś się udało i dojechałam na czas Jadziaja nawet wodą nie była zainteresowana tylko tym jak tu czmychnąć z auta a ta druga pięknota wcisnęła sie w kącik i udawała ze jej nie ma Bidulka strasznie się boi. Jeszcze nie przeczytałam całego watku od początku ale najpierw chcę Was uspokoic że obie panienki dotarły całe i zdrowe chociaż wymęczone bo ulewa była taka, że musiałam zatrzymywać auto momentami. Powrót mnie wykończył W domu byłam dopiero po 3 nad ranem Koszmar... Dlatego też dziś ledwo żyje i przepraszam za błędy lub literówki itp.

Dzisiaj rano dzwoniła do mnie Iza, ja na wpół przytomna ale coś tam zapamietałam z tego co mówiła Jadzia to faktycznie typek ADHD moze ona ma coś z Jack Russela ?? Dziewczynki juz biegały po podwórku , jednak ta szorstkowłosa jest na syczce na razie bo Iza chce ją do siebie przyzwyczaić. To na razie tyle resztę jak tylko dokumenty ogarnę...

Posted

agusiazet napisał(a):
Miło by było, aby i tutaj jakieś wpisy z DT Nuki były!!!

agusiazet wpisy będa na pewno ale ja ledwo patrzę na oczy dzis i zaraz zaryje zebami w klawiaturę... Dla uspokojenia Nuka w drodze była bardziej grzeczna od Jadzi ( pewnie ze strachu) i była przerażona nowym miejscem i ludźmi. Jechałyśmy strasznie długo bo było takie oberwanie chmury że musiałam stawac samochodem bo wycieraczki nie dawały sobie rady... do domu dotarłam ok 3 nad ranem i padłam. Iza z rańca dzwoniła , że wyprowadza ją na smyczy żeby się do niej przyzwyczajała i żeby nie trzeba było jej potem zaganiać ani wyciagac z zakamarków bo to tylko pogłebi jej sters. Niech się dziewczynka zaklimatyzuje i będzie dobrze :)

Posted

dusje napisał(a):
Nie ma za co,wczuwam sie w Twoja sytuacje.Do domu i spac :lol:

Oj co ja bym dała żeby sie połozyć... Jeszcze stosy papierów do ogarnięcia a potem znowu za kółko :( Mój szef mi powiedział ze wyśpie się po smierci ;)

Posted

Owieczka napisał(a):
Oj co ja bym dała żeby sie połozyć... Jeszcze stosy papierów do ogarnięcia a potem znowu za kółko :( Mój szef mi powiedział ze wyśpie się po smierci ;)

No to jeszcze dlugo musisz poczekac na ten luksus :lol:

Posted

[quote name='Owieczka']Oj co ja bym dała żeby sie połozyć... Jeszcze stosy papierów do ogarnięcia a potem znowu za kółko :( Mój szef mi powiedział ze wyśpie się po smierci ;)
he, he, moja babcia tak mówiła :)

Posted

Owieczka napisał(a):
agusiazet wpisy będa na pewno ale ja ledwo patrzę na oczy dzis i zaraz zaryje zebami w klawiaturę... Dla uspokojenia Nuka w drodze była bardziej grzeczna od Jadzi ( pewnie ze strachu) i była przerażona nowym miejscem i ludźmi. Jechałyśmy strasznie długo bo było takie oberwanie chmury że musiałam stawac samochodem bo wycieraczki nie dawały sobie rady... do domu dotarłam ok 3 nad ranem i padłam. Iza z rańca dzwoniła , że wyprowadza ją na smyczy żeby się do niej przyzwyczajała i żeby nie trzeba było jej potem zaganiać ani wyciagac z zakamarków bo to tylko pogłebi jej sters. Niech się dziewczynka zaklimatyzuje i będzie dobrze :)

Niech sie przyzwyczja!!!