dusje Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 zadra napisał(a):Oczywiście nie ma problemu!!! Zadra, bardzo Ci dziekuje za pomoc :lol: Teraz moze byc juz tylko dobrze :multi: Handzia, dzieki ogromne za odebranie Jadzi vel Tosienki i dowiezienie :lol: Jadziaaaaaa!!!!! Koncoweczka :multi::multi::multi: Dzisiaj gramy dla czworonoznych Zamojszczanek i Zamojszczakow :cool3: Specjalnie dla Nuki i juz w DS - Zojeczki :lol: Jadzia vel Tosienka rowniez obdarowana muza ;) [video=youtube;rW0TgYZn_tk]http://www.youtube.com/watch?v=rW0TgYZn_tk&feature=related[/video] Quote
agusiazet Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Ja bardzo proszę o adres do Owieczki, żeby karma tam doszła!!! Quote
dusje Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Przed chwilka poszlo 40 euro/ w tym 52 zl od agusiazet/ na konto Owieczki :lol: Przy kursie.3,80 powinno dojsc okolo 152 zl EDIT; chyba sie zakrecilam i pomieszalam :oops: zdaje sie,ze musze doplacic jeszcze , ej ludziska.. pomozcie :oops: Naprawde zglupialam :mad: Quote
dusje Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 handzia napisał(a):Dusje, skrzynka u Ciebie już pełna ;) Zaraz oczyszcze Quote
handzia Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ja też podniosę malutką, ale cóż powiedzieć, panienki wychodzą w tym tygodniu:) Quote
dusje Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 agusiazet,masz juz adres do wysylki? Jesli nie, to podam na PW. Quote
agusiazet Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Mam, dostałam od Owieczki, napisałam do sprzedającego, ale on w ogóle nie odpisuje na maile, więc nie wiem, czy czasem ta karma do mnie nie przyjdzie:( Quote
Tola Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Juz nie mogę się doczekac kiedy zobaczę Nukę poza schronem:lol: Quote
dusje Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 agusiazet napisał(a):Mam, dostałam od Owieczki, napisałam do sprzedającego, ale on w ogóle nie odpisuje na maile, więc nie wiem, czy czasem ta karma do mnie nie przyjdzie:( Pewnie juz za pozno,ale podaja na allegro nr tel do dzialu wysylek.Moze jednak sie upewnisz tel. Quote
handzia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Dzisiaj bīłam w schronisku, Nuki nie widziałam w boksie, ale sunia jest przeniesiona, już do wyjazdu ślicznotka się wybiera :) Quote
agusiazet Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 handzia napisał(a):Dzisiaj bīłam w schronisku, Nuki nie widziałam w boksie, ale sunia jest przeniesiona, już do wyjazdu ślicznotka się wybiera :) Żeby nie zniknęła jak Łajtuś!!! Quote
handzia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 agusiazet napisał(a):Żeby nie zniknęła jak Łajtuś!!! Nie martw się, ona jest zarezerwowana :)Nie zniknie na pewno ;) Quote
Tola Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Wyjazd do Warszawy w czwartek o 16 Zapraszam na wątek siostrzyczek http://www.dogomania.pl/threads/211050-Fanta-i-Figa-1.5-roczne-szorstkowłose-siostry-Czy-mogą-mieć-jeszcze-nadzieję Quote
agusiazet Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Czyli nowe życie Nuki zaczyna się jutro:) Quote
dusje Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Do Owieczki dotarly 2 wory karmy,prawdopodobnie te dla Nuki i Tosienki.Napisalam jej na PW nazwe karmy zeby sie upewnic :lol: Musimy zrobic zrzute na paliwo dla Owieczki,nie wiem ile ale sadze ze jakies 60 zl.Owieczka musi podjechac do W-wy i tam odebrac obie sunie. EDIT prostuje, ze koszt paliwa moze byc nizszy bo Owieczka ma auto na gaz Quote
Joodith Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 To ja już rezerwuję swoje i kocie kciukaski :) Quote
Tola Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Zadra jedzie po Nukę o 11 i wtedy dowiemy sie czegos więcej o sunieczce... Wyjazd z Zamoscia o 16 Quote
agusiazet Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 dusje napisał(a):Do Owieczki dotarly 2 wory karmy,prawdopodobnie te dla Nuki i Tosienki.Napisalam jej na PW nazwe karmy zeby sie upewnic :lol: Musimy zrobic zrzute na paliwo dla Owieczki,nie wiem ile ale sadze ze jakies 60 zl.Owieczka musi podjechac do W-wy i tam odebrac obie sunie. EDIT prostuje, ze koszt paliwa moze byc nizszy bo Owieczka ma auto na gaz Hm, miały być trzy worki po 10 kilo karmy Josera! Quote
agusiazet Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Tola napisał(a):Zadra jedzie po Nukę o 11 i wtedy dowiemy sie czegos więcej o sunieczce... Wyjazd z Zamoscia o 16 Trzymamy kciuki:) Quote
dusje Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 agusiazet napisał(a):Hm, miały być trzy worki po 10 kilo karmy Josera! Wyjasni sie, jak Owieczka wejdzie na watek :lol: Quote
Recommended Posts