Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadra napisał(a):
Oczywiście nie ma problemu!!!

Zadra, bardzo Ci dziekuje za pomoc :lol: Teraz moze byc juz tylko dobrze :multi:
Handzia, dzieki ogromne za odebranie Jadzi vel Tosienki i dowiezienie :lol:

Jadziaaaaaa!!!!! Koncoweczka :multi::multi::multi:

Dzisiaj gramy dla czworonoznych Zamojszczanek i Zamojszczakow :cool3:

Specjalnie dla Nuki i juz w DS - Zojeczki :lol: Jadzia vel Tosienka rowniez obdarowana muza ;)

[video=youtube;rW0TgYZn_tk]http://www.youtube.com/watch?v=rW0TgYZn_tk&feature=related[/video]

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilka poszlo 40 euro/ w tym 52 zl od agusiazet/ na konto Owieczki :lol: Przy kursie.3,80 powinno dojsc okolo 152 zl

EDIT; chyba sie zakrecilam i pomieszalam :oops: zdaje sie,ze musze doplacic jeszcze , ej ludziska.. pomozcie :oops: Naprawde zglupialam :mad:

Posted

agusiazet napisał(a):
Mam, dostałam od Owieczki, napisałam do sprzedającego, ale on w ogóle nie odpisuje na maile, więc nie wiem, czy czasem ta karma do mnie nie przyjdzie:(

Pewnie juz za pozno,ale podaja na allegro nr tel do dzialu wysylek.Moze jednak sie upewnisz tel.

Posted

handzia napisał(a):
Dzisiaj bīłam w schronisku, Nuki nie widziałam w boksie, ale sunia jest przeniesiona, już do wyjazdu ślicznotka się wybiera :)

Żeby nie zniknęła jak Łajtuś!!!

Posted

Do Owieczki dotarly 2 wory karmy,prawdopodobnie te dla Nuki i Tosienki.Napisalam jej na PW nazwe karmy zeby sie upewnic :lol:

Musimy zrobic zrzute na paliwo dla Owieczki,nie wiem ile ale sadze ze jakies 60 zl.Owieczka musi podjechac do W-wy i tam odebrac obie sunie.

EDIT prostuje, ze koszt paliwa moze byc nizszy bo Owieczka ma auto na gaz

Posted

dusje napisał(a):
Do Owieczki dotarly 2 wory karmy,prawdopodobnie te dla Nuki i Tosienki.Napisalam jej na PW nazwe karmy zeby sie upewnic :lol:

Musimy zrobic zrzute na paliwo dla Owieczki,nie wiem ile ale sadze ze jakies 60 zl.Owieczka musi podjechac do W-wy i tam odebrac obie sunie.

EDIT prostuje, ze koszt paliwa moze byc nizszy bo Owieczka ma auto na gaz

Hm, miały być trzy worki po 10 kilo karmy Josera!