dusje Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Cudowna wiadomosc.Tolu,wielkie dzieki :lol: Panienki, pakujemy kuferki,nie zapomnijcie lusterka i grzebyczka, no i szpilek na party :evil_lol::cool3::multi: Czy limuzyna gratisowa? ;) Quote
Tola Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='dusje']Cudowna wiadomosc.Tolu,wielkie dzieki :lol: Panienki, pakujemy kuferki,nie zapomnijcie lusterka i grzebyczka, no i szpilek na party :evil_lol::cool3::multi: Czy limuzyna gratisowa? ;)[/QUOTE] Dla takich księżnczek nie moze byc inna;) Quote
agusiazet Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Tola']Na 15 (piątek) jest transport do Warszawy:) Owieczka - szukuj się:cool3:[/QUOTE] Ale wspaniała wiadomość! Tolu jesteś wielka:) Quote
dusje Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Agusiazet,moze zamowimy jeden wiekszy worek karmy dla obu panienek?Zawsze to wyjdzie taniej :lol: Quote
agusiazet Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Może być, jaką zamówić i na jaki adres? Quote
dusje Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='agusiazet']Może być, jaką zamówić i na jaki adres?[/QUOTE] A gdzie bedziesz zamawiac? Na allegro? Zorientuj sie, plizz :lol: moze bedzie jakas promocja.Adresik poda Owieczka,zaraz wysle PW do niej EDIT: PW z prosba o adres wysylki juz poszla do Owieczki Quote
agusiazet Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Wklejam linki z allegro do karm za przystępną cenę: [URL]http://allegro.pl/fun-dog-adult-20kg-5-gratisow-bosch-friend-kur-i1687392860.html[/URL] [URL]http://allegro.pl/charli-adult-20kg-standard-5-gratisow-dostawa-i1690543596.html[/URL] [URL]http://allegro.pl/josera-karma-prodog-10kg-rewelacyjna-cena-i1690541863.html[/URL] Quote
agusiazet Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Osobiście jestem za joserą, to bardzo dobra karma i po naprawdę okazyjnej cenie! Quote
dusje Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='agusiazet']Osobiście jestem za joserą, to bardzo dobra karma i po naprawdę okazyjnej cenie![/QUOTE] No to trzeba brac :cool3: 30 kg? Quote
agusiazet Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Nio, tylko muszę mieć adres do wysyłki:) I dowiedzieć ile doliczą za wysyłkę! Quote
dusje Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Adresik z pewnoscia nadejdzie raz dwa trzy a koszty wysylki to 15 zl za 1-3 worki.Tak bylo tam napisane ;) Quote
handzia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Ale się dzieje :loveu::loveu::loveu: Tolu, jesteś naprawdę wielka :) W mig załatwiasz transport :loveu: Quote
zadra Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Pewnie już czwartrk podjade z kims po Nukę i jedną noc przenocuje u mnie. Quote
agusiazet Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='agusiazet']Nio, tylko muszę mieć adres do wysyłki:) I dowiedzieć ile doliczą za wysyłkę![/QUOTE] No, to zamawiam i płacę:) czy mam Ci dusje podać moje konto do zwrotu połowy sumy? Quote
agusiazet Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Zamówione, zapłacone przez pay pala, za 104,97:) Quote
dusje Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='zadra']Pewnie już czwartrk podjade z kims po Nukę i jedną noc przenocuje u mnie.[/QUOTE] A ja mam prosbe o zdiagnozowanie Jadzi u Twojego weta ;) Zadro :lol: Tola wie, o czym mowa :cool3: Quote
dusje Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='agusiazet']No, to zamawiam i płacę:) czy mam Ci dusje podać moje konto do zwrotu połowy sumy?[/QUOTE] Agusiazet, ile kasy za tymczasik u Owieczki? Mam jej konto i moge rozliczyc sie z karmy, pokrywajac jakas tam czesc wczasow za Nuke i Jadzie wspolnie. Tak bedzie chyba prosciej ;) chyba ze cos mieszam :evil_lol: Quote
Tola Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='handzia']Ale się dzieje :loveu::loveu::loveu: Tolu, jesteś naprawdę wielka :) W mig załatwiasz transport :loveu:[/QUOTE] To nie ma co załatwiac - transport jedzie, a zadra tylko dorzucila księzniczki:evil_lol: Quote
Tola Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='dusje']A ja mam prosbe o zdiagnozowanie Jadzi u Twojego weta ;) Zadro :lol: Tola wie, o czym mowa :cool3:[/QUOTE] Zadra juz zwiała, jutro skoro swit doczyta;) Quote
handzia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Wątek Jadzi :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210781-Jadzia-z-pi%C4%99knym-wn%C4%99trzem-niewidzialna-dla-ludzi-"]http://www.dogomania.pl/threads/210781-Jadzia-z-pi%C4%99knym-wn%C4%99trzem-niewidzialna-dla-ludzi-[/URL]!!!!!!!! W poniedziałek pojadę po nią do schroniska i zawiozę do weta:) A potem do Funi fruu do piątku. Niech sie nacieszy Funia swoją ulubienicą ;) Quote
Tola Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='handzia']Wątek Jadzi :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210781-Jadzia-z-pi%C4%99knym-wn%C4%99trzem-niewidzialna-dla-ludzi-[/URL]!!!!!!!! W poniedziałek pojadę po nią do schroniska i zawiozę do weta:) A potem do Funi fruu do piątku. Niech sie nacieszy Funia swoją ulubienicą ;)[/QUOTE] Ale wiadomości:multi: Quote
agusiazet Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [quote name='Tola']Ale wiadomości:multi:[/QUOTE] To tylko Jadzię weźmiesz?:( Dusje, może tak być jak piszesz. po prostu przelej do handzi 52 zł więcej za hotelikowanie, a ja na koniec miesiąca przeleję 48 zł! Quote
zadra Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='dusje']A ja mam prosbe o zdiagnozowanie Jadzi u Twojego weta ;) Zadro :lol: Tola wie, o czym mowa :cool3:[/QUOTE] Oczywiście nie ma problemu!!! Quote
handzia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='agusiazet']To tylko Jadzię weźmiesz?:( Dusje, może tak być jak piszesz. po prostu przelej do handzi 52 zł więcej za hotelikowanie, a ja na koniec miesiąca przeleję 48 zł![/QUOTE] Agusiu, Nuka wyjdzie w czwartek, Jadzię natomiast zabieramy wcześniej, żeby zobaczyć co jest z nóżką :) Razem w piątek suńki pojadą do Owieczki:) Quote
dusje Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 agusiazet napisał(a):To tylko Jadzię weźmiesz?:( Dusje, może tak być jak piszesz. po prostu przelej do handzi 52 zł więcej za hotelikowanie, a ja na koniec miesiąca przeleję 48 zł! Tak tez zrobie ;) a Owieczka potwierdzi po otrzymaniu :lol: Quote
Recommended Posts