dusje Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='handzia']Założę ale jutro, dzisiaj nie mam głowy przez Zojkę :shake:. Z tą nóżką jest problem już od dawna, zobaczę co da się zrobić z tą diagnozą. Bo ze schroniska pewnie nie wydadzą mi psa, żeby zabrać go do weta. Trzeba by było pewnie wcześniej ją wyciągnąć i przetrzymać. Ale gdzie? Funia ma u siebie teraz chorą staruszeczkę Korcię i na dniach jedzie do niej jeszcze Zośka.[/QUOTE] Jasne, ja tez dzisiaj nie ma glowy do niczego.Pomyslimy, jak zorganizowac lekarza Quote
handzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Rozmawiałam z Funią. Mówi, że mogłaby wziąć Jadzię do wyjazdu. Doba 10 zł. Na koncie mam 147 zł z czego założyłam 120 na transport Zojki. Z domu wyprzedalam już wszystko co mogłam. Planuję jeszcze jeden bazarek ale na razie nie mam pieniędzy. Wet też będzie kosztował, więc nie wiem czy nas stać na to? Quote
dusje Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Handziu, jak zalozysz watek to moze jakies dobre dusze ulituja sie nad mala i podaruja jej troche grosza.No i co z tego,ze mam fanty na bazarek, jesli nie moge ich przekazac?:placz:Poczta i koszty wysylki to rabunek w bialy dzien. Quote
Tola Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jutro będę w schronie; jak bądą warunki to zajde do dziewczynek.... Quote
handzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='dusje']Handziu, jak zalozysz watek to moze jakies dobre dusze ulituja sie nad mala i podaruja jej troche grosza.No i co z tego,ze mam fanty na bazarek, jesli nie moge ich przekazac?:placz:Poczta i koszty wysylki to rabunek w bialy dzien.[/QUOTE] Jutro założę jej wątek. Tylko nie jestem specem w pisaniu tekstów, ale może coś sklecę ;) Quote
handzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tola']Jutro będę w schronie; jak bądą warunki to zajde do dziewczynek....[/QUOTE] Super, zajrzyj i powiedz, że jeszcze troszkę i zaczną nowe życie ;) Quote
agusiazet Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 U nas ciągle leje:( Jak tam biedne pieski w schronie to znoszą? Quote
agusiazet Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Allegro Nuki: http://allegro.pl/nuka-cale-zycie-w-schronisku-szuka-domu-i1704152264.html Quote
handzia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='agusiazet']U nas ciągle leje:( Jak tam biedne pieski w schronie to znoszą?[/QUOTE] U nas też od rana pada. Zaraz Tola coś nam pewnie napisze. :) Quote
Tola Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='agusiazet']U nas ciągle leje:( Jak tam biedne pieski w schronie to znoszą? U nas tez leje, nie było mowy o robieniu zdjęć:( Zdołalam tylko uchwycić sunie w 1 boksie, bo wyglądały zaciekawione i z nadzieją..... Dusje - w schronie są niestety obie dziewczyny:( A ta w środku to chyba Jadzia.... [quote name='agusiazet']Allegro Nuki: http://allegro.pl/nuka-cale-zycie-w-schronisku-szuka-domu-i1704152264.html Bardzo dziękuję:loveu: Quote
handzia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='dusje']Jasne, ja tez dzisiaj nie ma glowy do niczego.Pomyslimy, jak zorganizowac lekarza[/QUOTE] Rozmawiałam z Funią i mówiła, że można poprosić weta schroniskowego, żeby zdiagnozował co z tą nóżką Jadzi :) Quote
handzia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Tak, to Jadzieńka. Jest najmniejsza w boksie. Ale zmoknięte biedaki :( Ależ ta Jadzia ma smutne spojrzenie.... Quote
Tola Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='handzia']Tak, to Jadzieńka. Jest najmniejsza w boksie. Ale zmoknięte biedaki :( Ależ ta Jadzia ma smutne spojrzenie....[/QUOTE] Najmniejsza w boksie to ta czarnulka z białą krawatką na zdjeciu wyzej... Quote
dusje Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Jest moja Jadzia :loveu:Trzymaj sie mala, to juz twoje ostatnie podrygi w schronie :cool3: Jedziesz lalka do Owieczki na wczasy :multi: Nuka tez, Moze i szorstkom sie powiedzie.Trzymajcie kciuki. Quote
agusiazet Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Z transportem jak zwykle ciężko będzie:( Mogę zadzwonić do Pati się zapytać, czy nie podąża z Warszawy przez Zamość:) Quote
Tola Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='agusiazet']Z transportem jak zwykle ciężko będzie:( Mogę zadzwonić do Pati się zapytać, czy nie podąża z Warszawy przez Zamość:)[/QUOTE] Do Warszawy sprobujemy znalezc gratis, ale cos więcej napisze w sobotę Quote
handzia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='agusiazet']Z transportem jak zwykle ciężko będzie:( Mogę zadzwonić do Pati się zapytać, czy nie podąża z Warszawy przez Zamość:)[/QUOTE] Jakby co, to Sonia do mnie pisała, że wysyła niedługo swoją podopieczną Patkę do Warszawy z Pati C. Ale mam nadzieję, że coś się znajdzie gratis... Quote
Tola Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='handzia']Jakby co, to Sonia do mnie pisała, że wysyła niedługo swoją podopieczną Patkę do Warszawy z Pati C. Ale mam nadzieję, że coś się znajdzie gratis...[/QUOTE] Trzeba to tez miec na względzie - zawsze razem to mniejszy koszt... Quote
handzia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dzisiaj miałam założyć wątek Jadzi, ale nie mam czasu, coś mi właśnie wypadło. Ale jutro już nie odpuszczę. Jadzieńko, wybacz... Quote
agusiazet Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Zapraszam do Nuki i trzymania kciuków za jej wyjazd do hoteliku! Quote
Kasia Trzcińska Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 widziałam allegro Nuki :-)jest piękne!!!!!!! ...aż się zbeczałam....wogóle jak tu zaglądam i widze te maleństwa to ryczę jak bóbr....................., podli wredni ludzie...... Quote
Tola Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Na 15 (piątek) jest transport do Warszawy:) Owieczka - szukuj się:cool3: Quote
Recommended Posts