Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='handzia']Założę ale jutro, dzisiaj nie mam głowy przez Zojkę :shake:.
Z tą nóżką jest problem już od dawna, zobaczę co da się zrobić z tą diagnozą. Bo ze schroniska pewnie nie wydadzą mi psa, żeby zabrać go do weta. Trzeba by było pewnie wcześniej ją wyciągnąć i przetrzymać. Ale gdzie? Funia ma u siebie teraz chorą staruszeczkę Korcię i na dniach jedzie do niej jeszcze Zośka.[/QUOTE]

Jasne, ja tez dzisiaj nie ma glowy do niczego.Pomyslimy, jak zorganizowac lekarza

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Funią. Mówi, że mogłaby wziąć Jadzię do wyjazdu. Doba 10 zł.
Na koncie mam 147 zł z czego założyłam 120 na transport Zojki. Z domu wyprzedalam już wszystko co mogłam. Planuję jeszcze jeden bazarek ale na razie nie mam pieniędzy. Wet też będzie kosztował, więc nie wiem czy nas stać na to?

Posted

Handziu, jak zalozysz watek to moze jakies dobre dusze ulituja sie nad mala i podaruja jej troche grosza.No i co z tego,ze mam fanty na bazarek, jesli nie moge ich przekazac?:placz:Poczta i koszty wysylki to rabunek w bialy dzien.

Posted

[quote name='dusje']Handziu, jak zalozysz watek to moze jakies dobre dusze ulituja sie nad mala i podaruja jej troche grosza.No i co z tego,ze mam fanty na bazarek, jesli nie moge ich przekazac?:placz:Poczta i koszty wysylki to rabunek w bialy dzien.[/QUOTE]
Jutro założę jej wątek. Tylko nie jestem specem w pisaniu tekstów, ale może coś sklecę ;)

Posted

[quote name='Tola']Jutro będę w schronie; jak bądą warunki to zajde do dziewczynek....[/QUOTE]
Super, zajrzyj i powiedz, że jeszcze troszkę i zaczną nowe życie ;)

Posted

[quote name='agusiazet']U nas ciągle leje:( Jak tam biedne pieski w schronie to znoszą?

U nas tez leje, nie było mowy o robieniu zdjęć:(
Zdołalam tylko uchwycić sunie w 1 boksie, bo wyglądały zaciekawione i z nadzieją.....
Dusje - w schronie są niestety obie dziewczyny:(
A ta w środku to chyba Jadzia....

[quote name='agusiazet']Allegro Nuki:
http://allegro.pl/nuka-cale-zycie-w-schronisku-szuka-domu-i1704152264.html

Bardzo dziękuję:loveu:

Posted

[quote name='dusje']Jasne, ja tez dzisiaj nie ma glowy do niczego.Pomyslimy, jak zorganizowac lekarza[/QUOTE]
Rozmawiałam z Funią i mówiła, że można poprosić weta schroniskowego, żeby zdiagnozował co z tą nóżką Jadzi :)

Posted

[quote name='handzia']Tak, to Jadzieńka. Jest najmniejsza w boksie. Ale zmoknięte biedaki :(
Ależ ta Jadzia ma smutne spojrzenie....[/QUOTE]

Najmniejsza w boksie to ta czarnulka z białą krawatką na zdjeciu wyzej...

Posted

Jest moja Jadzia :loveu:Trzymaj sie mala, to juz twoje ostatnie podrygi w schronie :cool3: Jedziesz lalka do Owieczki na wczasy :multi: Nuka tez, Moze i szorstkom sie powiedzie.Trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='agusiazet']Z transportem jak zwykle ciężko będzie:( Mogę zadzwonić do Pati się zapytać, czy nie podąża z Warszawy przez Zamość:)[/QUOTE]

Do Warszawy sprobujemy znalezc gratis, ale cos więcej napisze w sobotę

Posted

[quote name='agusiazet']Z transportem jak zwykle ciężko będzie:( Mogę zadzwonić do Pati się zapytać, czy nie podąża z Warszawy przez Zamość:)[/QUOTE]
Jakby co, to Sonia do mnie pisała, że wysyła niedługo swoją podopieczną Patkę do Warszawy z Pati C. Ale mam nadzieję, że coś się znajdzie gratis...

Posted

[quote name='handzia']Jakby co, to Sonia do mnie pisała, że wysyła niedługo swoją podopieczną Patkę do Warszawy z Pati C. Ale mam nadzieję, że coś się znajdzie gratis...[/QUOTE]

Trzeba to tez miec na względzie - zawsze razem to mniejszy koszt...