Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

W poprzednim tygodniu, Gazeta Wyborcza wydrukowała ogłoszenie Nuki bez zdjęcia. W tym tygodniu wysłałam Roxankę, ale ponownie wydrukowali Nukę, tym razem ze zdjęciem.

Potrzebna duża ilość zaciśniętych kciuków !

Posted

[quote name='stonka1125']Był jeden telefon wczoraj,dom z ogródkiem więc idealny jakby co, zastanawiają się jeszcze bo mysleli ze jest mniejsza.[/QUOTE]
Podobnie było z Szaną, nowi opiekunowie myśleli, że Szana będzie mniejsza, a teraz są bardzo szczęśliwi z wyboru.
Może jeszcze zadzwonią?

Posted

[quote name='handzia']Na moje konto wpłynęło 100 zł dla Nuki od sąsiadki Toli :) Ona ma tutaj swój nick, ale nie pamiętam...

Bardzo dziękujemy:)
Pani ma nick LANS
Handzia - trzeba zakupić Nuce karmę - dasz radę po Nowym Roku?

• 2 weeks later...
Posted

jest Pani zainteresowana bardzo naszą kluską, bardzo bardzo, wysłałam więcej fotek, mówiłam jak to wyglada wszystko u niej, Pani niezniechecona jak na razie, poprosiłam o adres i czekam na odpowiedź w kwestii wizyty pa i zobaczymy jak to będzie. tfutfu nie zapeszając

prosba przy ogłoszeniach jakby co! Ona nie jest mała, to nie jest naprawde mały pies, jest niska ale nie mała.

Posted

stonka1125 napisał(a):
jest Pani zainteresowana bardzo naszą kluską, bardzo bardzo, wysłałam więcej fotek, mówiłam jak to wyglada wszystko u niej, Pani niezniechecona jak na razie, poprosiłam o adres i czekam na odpowiedź w kwestii wizyty pa i zobaczymy jak to będzie. tfutfu nie zapeszając

prosba przy ogłoszeniach jakby co! Ona nie jest mała, to nie jest naprawde mały pies, jest niska ale nie mała.

Póki co, trzymam kciuki. Żeby w końcu się udało...