Tola Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Moze tym razem ktoś zauważy naszą szorstką dziewczynkę... Quote
Havanka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 W poprzednim tygodniu, Gazeta Wyborcza wydrukowała ogłoszenie Nuki bez zdjęcia. W tym tygodniu wysłałam Roxankę, ale ponownie wydrukowali Nukę, tym razem ze zdjęciem. Potrzebna duża ilość zaciśniętych kciuków ! Quote
Agula99 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Havanka napisał(a): Potrzebna duża ilość zaciśniętych kciuków ! Zaciskamy!!! Quote
agusiazet Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Oj, zeby sie Nusi poszczescilo!!! Quote
Tola Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Tez zaciskam kciuki. Zblizają się święta - moze będa magiczne i dla Nuki. Quote
handzia Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ja też dołączam do trzymających kciuki :) Quote
Havanka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Pewnie nikt nie zadzwonił w sprawie Nuki:shake: A miałam taką nadzieję... Quote
agusiazet Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 Pewnie nie, bo zaraz bylby wpis:( Quote
stonka1125 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Był jeden telefon wczoraj,dom z ogródkiem więc idealny jakby co, zastanawiają się jeszcze bo mysleli ze jest mniejsza. Quote
Havanka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='stonka1125']Był jeden telefon wczoraj,dom z ogródkiem więc idealny jakby co, zastanawiają się jeszcze bo mysleli ze jest mniejsza.[/QUOTE] Podobnie było z Szaną, nowi opiekunowie myśleli, że Szana będzie mniejsza, a teraz są bardzo szczęśliwi z wyboru. Może jeszcze zadzwonią? Quote
Tola Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Trzymam kciuki. Przydałby się domek na święta. Quote
handzia Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Na moje konto wpłynęło 100 zł dla Nuki od sąsiadki Toli :) Ona ma tutaj swój nick, ale nie pamiętam... Quote
Tola Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='handzia']Na moje konto wpłynęło 100 zł dla Nuki od sąsiadki Toli :) Ona ma tutaj swój nick, ale nie pamiętam... Bardzo dziękujemy:) Pani ma nick LANS Handzia - trzeba zakupić Nuce karmę - dasz radę po Nowym Roku? Quote
agusiazet Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Zgłosiłam Nukę na wątku starszej Pani, która poszukuje małej suni, ma dom z ogródkiem:) Może zadzwoni...:) Quote
agusiazet Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Z Nowym Rokiem zaglądam do Nuki:) Co słychać? Quote
LANS Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ja też zaglądam do Nuki i życzę jej szczęścia w Nowym Roku...:) Quote
Havanka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 agusiazet napisał(a):Zgłosiłam Nukę na wątku starszej Pani, która poszukuje małej suni, ma dom z ogródkiem:) Może zadzwoni...:) I co z tym domkiem? Quote
agusiazet Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Havanka napisał(a):I co z tym domkiem? Chyba nic:( Quote
stonka1125 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 jest Pani zainteresowana bardzo naszą kluską, bardzo bardzo, wysłałam więcej fotek, mówiłam jak to wyglada wszystko u niej, Pani niezniechecona jak na razie, poprosiłam o adres i czekam na odpowiedź w kwestii wizyty pa i zobaczymy jak to będzie. tfutfu nie zapeszając prosba przy ogłoszeniach jakby co! Ona nie jest mała, to nie jest naprawde mały pies, jest niska ale nie mała. Quote
Havanka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 stonka1125 napisał(a):jest Pani zainteresowana bardzo naszą kluską, bardzo bardzo, wysłałam więcej fotek, mówiłam jak to wyglada wszystko u niej, Pani niezniechecona jak na razie, poprosiłam o adres i czekam na odpowiedź w kwestii wizyty pa i zobaczymy jak to będzie. tfutfu nie zapeszając prosba przy ogłoszeniach jakby co! Ona nie jest mała, to nie jest naprawde mały pies, jest niska ale nie mała. Póki co, trzymam kciuki. Żeby w końcu się udało... Quote
agusiazet Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Super, aby się coś fajnego dla Nuki wykluło!!! Quote
Tola Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ja tez trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze wreszcie się uda! Najwazniejsze, ze Pani nie zniecheciła sie po jednym telefonie. Quote
Recommended Posts