Smile of Red Witch Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Do moich rodziców jakiś czas temu przybłąkała się kotka ( dziewczynka po przejściach - nie ma jednego oka ), ale ufna do ludzi, uwielbiająca się przytulać, kotka była kotna, parę dni temu kotka się okociła, urodziła się piątka maluszków - 2 rude i 3 tricolorki, maluszki szukają domku, na razie są za malutkie, ale za jakieś 4-5 tygodni będą do odbioru ;) zdjęcia dzieci Quote
sarenka_87 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Kociaki piękne gdybym mogła to bym wzięła 3kolorka bo zawsze o takim marzyłam ale póki co mam jednego malucha od rodziców a mąż narazie nie chce się przekonać do następnego noi odległość też robi swoje. Ale takie śliczności na pewno znajdą szybko domki :D Quote
Smile of Red Witch Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Dzięki sarenka ;) mam taką nadzieję, że uda im się znaleźć kochające domki ;) mamuśka na 100% zostaje u Nas ;) te dwa zaczynają coraz bardziej wyglądać jak szylkretowe ;) Quote
sarenka_87 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Szylkretowe też będą przepiękne :) żałuję że nie mogę wziąć choć jednego :( Quote
Smile of Red Witch Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Sarenka trudno ;) a maluszki są boskie, szczególnie szylkret z rudym pysiem ;) Jeden rudzielec ma już swój przyszły domek ;) domków szuka już 4-ka maluszków ;) dzieciaki otworzyły już oczyska Quote
Wadercia Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 a gdzies mozna sie wpisac na llliste oczekujacych po kotka? :) Juz tlumacze. Mojej przyjciolki babcia mieszkajaca na wsi kocha rude koty. Niedawno jeden odszedl za TM i wziela juz jednego malucha. A jako ze jest to kobieta nie pracujaca moze pozwolic sobie na jeszcze jednego malucha. Mieszkalby on oczywiscie w domu z mozliwoscia wyjscia na podworko. Kobieta juz miala koty i wie jak sie nimi zajmowac. Czemu chce malucha? Poniewaz miala juz "starsze" przybledy i byly one dosc dzikie - ucieczki itp. Jej zalezy jednak na domowym kocie. W razie czego prosze o PW. :) Quote
Smile of Red Witch Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Wadercia rudzielce znalazły już opiekunów, domków szukają szylkreciki ;) kotki będzie można odebrać za jakieś 4 tygodnie w Grójcu koło Warszawy, jakbyś była zainteresowana podam Ci numer telefonu do mojej siostry. Quote
Wadercia Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 oh kurcze :( widzisz ja nie widzialabym tam roznicy ale ona koniecznie chce rudzielca:( szkoda.. za pozno :) ale dziekuje za informacje:) Quote
Smile of Red Witch Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Nie ma sprawy ;) rudzielce poszły jako pierwsze ;) Quote
Recommended Posts