Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do moich rodziców jakiś czas temu przybłąkała się kotka ( dziewczynka po przejściach - nie ma jednego oka ), ale ufna do ludzi, uwielbiająca się przytulać, kotka była kotna, parę dni temu kotka się okociła, urodziła się piątka maluszków - 2 rude i 3 tricolorki, maluszki szukają domku, na razie są za malutkie, ale za jakieś 4-5 tygodni będą do odbioru ;) zdjęcia dzieci

Posted

Kociaki piękne gdybym mogła to bym wzięła 3kolorka bo zawsze o takim marzyłam ale póki co mam jednego malucha od rodziców a mąż narazie nie chce się przekonać do następnego noi odległość też robi swoje. Ale takie śliczności na pewno znajdą szybko domki :D

Posted

a gdzies mozna sie wpisac na llliste oczekujacych po kotka? :)

Juz tlumacze. Mojej przyjciolki babcia mieszkajaca na wsi kocha rude koty. Niedawno jeden odszedl za TM i wziela juz jednego malucha. A jako ze jest to kobieta nie pracujaca moze pozwolic sobie na jeszcze jednego malucha. Mieszkalby on oczywiscie w domu z mozliwoscia wyjscia na podworko. Kobieta juz miala koty i wie jak sie nimi zajmowac. Czemu chce malucha? Poniewaz miala juz "starsze" przybledy i byly one dosc dzikie - ucieczki itp. Jej zalezy jednak na domowym kocie.

W razie czego prosze o PW. :)