Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona się tak zachowuje jak gdyby nie dostrzegała człowieka, ale równocześnie zachowuje dystans między sobą a człowiekiem.
Aha, już nie chodzi w kółko za budą, bo dosunięto budy do ściany....

Posted

Ale wczoraj opowiedziano mi taką historie, że któregoś dnia, jakis gamoń nie domknął bramy na 1 i wszystkie psy wybiegły i mysleli, że trzeba bedzie za Emka ganiac i ją łapac jak dzikusa, a ona nie uciekła! na wołanie zatrzymała sie i pozwoliła podejść, przypiąć smycz i wróciła na boks grzecznie - jej koniecznie trzeba czowieka indywidualnego i wszystko będzie dobrze - ja po prostu boks dobija.

Posted

Basia1244 napisał(a):
Ale wczoraj opowiedziano mi taką historie, że któregoś dnia, jakis gamoń nie domknął bramy na 1 i wszystkie psy wybiegły i mysleli, że trzeba bedzie za Emka ganiac i ją łapac jak dzikusa, a ona nie uciekła! na wołanie zatrzymała sie i pozwoliła podejść, przypiąć smycz i wróciła na boks grzecznie - jej koniecznie trzeba czowieka indywidualnego i wszystko będzie dobrze - ja po prostu boks dobija.

Biedna Emisia. Wciąż odnawiam jej ogłoszenia, które robiłam. Ale widać bez skutku...

Posted

Havanka napisał(a):
Biedna Emisia. Wciąż odnawiam jej ogłoszenia, które robiłam. Ale widać bez skutku...

Dziękuję Ci kochana. Te moje papierowe też niestety nic nie dały...

Posted

Basia1244 napisał(a):
A jak już będziesz we Wrocławiu, to po co wysyłać, my z Zosią jutro od 13 w schronie jesteśmy, może nas odwiedzisz?

Kurcze, propozycja kusząca... jadę na badania na Borowską, potem mam w planach zakupy przedświateczne. Poza tym nigdy nie byłam we wrocławskim schronie. Jak tam dojechać?

Posted

majowa napisał(a):

sonek666 napisał(a):

Suuuuper, dziewczyny! :):loveu::loveu::loveu::loveu:
Powiem jutro Emce jakie ma dobre Cioteczki! :)

Posted

Emusia dzisiaj:

I wiecie co, zaczęłam ją wołać i próbować różnych imion i na ułamek sekundy na mnie spojrzała - i to było bardziej wzruszające niż przytulaski Mikuni... Ja myślę że będzie dobrze...